Isteri terperanjat ank murid sendiri chck in hotel dgn suami. Bila isteri tanya suami nekad tknk mengaku. Hingga satu hari isteri panggil gades ni jumpa dia lepastu tanya. Apa yg gades tu jawab buat isteri terkedu.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Aku wanita bekerjaya, pensyarah di sebuah kolej swasta. Sudah berkahwin dan memiliki sepasang cahaya mata. Alhamdulilah. Suami pun seorang yang berkerjaya sebagai engineer di syarikat konsultan. It was a perfect marriage. 7 years of ups and down. Dari gaji sekadar cukup sehinggalah mampu untuk memiliki rumah sendiri, percutian dengan anak anak dan […]

Continue Reading

Suami tak tido malam sebab layan janda. Chat sampai pukul 4 pagi lepastu bila bini tanya suami akan jawab macam ni. Satu malam bini terkedu sampai macam ni sekali yang jadi.

Sepatutnya seorang wanita akan lebih memahami perasaan kaumnya sendiri, namun lain pula yang terjadi kepada seorang wanita malang ini.Cubalah memahami perasaan sesama kaum sendiri, hukum karma itu pasti akan berpatah balik kepada kita andai kata kita menyakiti insan lain satu hari nanti pasti ianya terjadi semula pada kita dan kalau tak kena pada kita balik […]

Continue Reading

Suami hanya sentuh isteri lepas dia balik dar kerja dan terus tinggalkan isteri kat katil macam tu je. Rupa rupanya ini punca suami buat macam tu.

Foto sekadar hiasan.. Assalamualaikum. Semoga hati ini kuat untuk menceritakan kisah pahit yang pernah terjadi dalam hidup saya. Kisah ini berlaku selepas saya berkahwin dengan lelaki yang saya cintai. Kini saya sedang cuba membina hidup baru bersama anak. Kisahnya begini. Saya merupakan seorang isteri dan seorang surirumah kerana suami tidak membenarkan saya bekerja walaupun saya […]

Continue Reading

Isteri terjumpa gaun merah milik gadis lain atas katil. Dia tak dapat bayangkan macam mana suaminya berasmara dengan gadis lain atas katil mereka. Akhirnya terbongkar apa yang suaminya buat dibelakangnya selama ni.

“Kisah ini saya kongsikan pada kau sebab saya tahu melalui kau, orang ramai akan tahu keperitan saya. Terima kasih Nad. Moga ini boleh membuka mata para wanita di luar sana agar sentiasa berhati-hati walaupun dengan orang yang amat kita kenali.” – Liza 2013. Impian untuk bersatu dalam ikatan perkahwinan jadi kenyataan. Saya dan Max bersatu […]

Continue Reading

Suami boring sebab bini duduk jauh. Sampai sanggup chat gadis lain setiap malam. Test market sana sini. Sehingga lah satu hari ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku Tina duduk di KL. Berumur lewat 20an. Terima kasih sudi share confession aku ni. Aku harap apa yang aku share ni mendapat manfaat hendakNya. Aku mulakan dengan background aku dulu. Aku wanita bekerjaya dan alhamdulillah rezeki sentiasa Allah beri walaupun aku start daripada bawah. Aku baru je putus tunang tahun […]

Continue Reading

Bini tengah tak sedarkan diri tapi suami boleh kahwin lain. Lepas 5 tahun bini tiba tiba sedarkan diri. Tergamam bini tengok apa yang jadi. Akhirnya ini yang berlaku.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Hi, Aku Hanisah. Adik bongsu dari 6 beradik. Yang sulung abang. Yang lain semua kakak. Aku sekadar nak berkongsi cerita, meluah rasa, sebab semua orang dalam family aku decided not to comment anything. (Btw, kalau korang ade tengok drama Hi-bye Mama, kisah yang terjadi dalam family aku lebih kurang macam tu […]

Continue Reading

Isteri lempar nasi kat muka suami. Hari hari isteri kasari suami. Kata kesat hari hari dilemparkan kepada suami. Rupa rupanya ini punca isteri buat begitu pada suaminya.

Foto sekadar hiasan. Saya rasa terpanggil untuk menulis selepas terbaca kajian sebuah universiti yang menunjukkan semakin ramai isteri di Malaysia yang mengasari suaminya.. Saya sendiri ada pengalaman melihat seorang rakan yang asalnya sangat lemah-lembut dan sentiasa tersenyum manis tetapi selepas 15 tahun berkahwin, saya mendengar sendiri dia memarahi suaminya di dalam kereta. Pernah juga dia […]

Continue Reading

Terkejut isteri bila tengok suami dengan gadis lain dalam selimut. Sejak dari tu isteri hanya jadi bibik dirumah sendiri. Hingga lah satu hari ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. Hai.. Nama aku Piya, umur 30-an, dah berkahwin dan ada anak seorang. Terima kasih kalau Admin siarkan cerita aku dan aku bagi warning. Cerita ini memang sangat panjang. Sebab aku ni memang banyak mulut. Haha. Tak syok la pulak kalau cerita sikit sikit. Alhamdulillah musim PKP ni aku takdelah bosan sangat duduk […]

Continue Reading

Suami tak bekerja. Sungguh sungguh suruh bini buatkan loan 100k. Rupa rupanya suami dah hamilkan ank orang. Akhirnya ini tindakan bini yang membuatkan suami tergamam.

Foto sekadar hiasan. Salam admin. Sorry aku sebenarnya tak reti nak buat karangan sangat dengan fikiran bercelaru ni. Aku marah betul dekat laki aku min. Dia kantoi nak kawen lain. Yang buat aku marah beberapa bulan lepas dia minta aku buat personal loan 100k untuk nak set up business. Oh ya laki aku baru kene […]

Continue Reading