Lama meneyepi kes ni akhirnya terbongkar yang Suharnizan failkan saman lebih 2juta terhadap Eira Aziera. Mengejutkan rupa rupanya ini punca sampai banyak macam tu dia saman.

Sebelum ni ada ‘bayang-bayang’ mengenai jumlah saman sebanyak RM2 juta bakal difailkan oleh Pesuruhjaya Sumpah Suharnizan Md Sidek terhadap seorang personaliti media sosial, Eira Aziera atau nama sebenarnya Noorazira Pissal, 37 tahun, kerana melakukan body shaming di live facebook. Akhirnya, pertanyaan warganet terjawab hari ini. Terbaru, Suharnizan sudah memfailkan saman lebih RM2 juta terhadap seorang […]

Continue Reading

Hantar geng suruh peguam tarik balik tuntutan saman. Terkedu ini yang terjadi pada Nor Zabetha lepas tular tentang Eira Aziera.

Tak payah hantar geng suruh saya jangan saman atau tarik balik tuntutan saman.” Itu antara pesanan padu ditulis oleh peguam Nor Zabetha yang memberi peringatan kepada individu yang menyokong influencer Eiira Aziera agar tidak mengganggunya. Hantaran ditulis di Facebook Zabetha itu susulan beberapa komen diterimanya yang beranggapan beliau adalah peguam kepada Suharnizan, wanita yang dihna […]

Continue Reading

Mengejutkan tempoh bagi kes Eira Aziera dan Suharnizan rupanya sampai 28hb je. Tergamam ini yg akan terjadi lepas pada tarikh itu.

JOHOR BAHRU – Pesuruhjaya Sumpah, Suharnizan Md Sidek yang menjadi sasaran body shaming akan menuntut ganti rugi lebih RM2 juta dalam tuntutan saman terhadap Noorazira Pissal atau lebih dikenali sebagai Eira Aziera. Peguam Suharnizan, Mohd Rasheed Hassan berkata, sekiranya tiada respons daripada pihak personaliti media sosial itu (influencer) selepas menerima notis tuntutan sivil yang sudah […]

Continue Reading

Terkini baru je beberapa hari report polis mengejutkan ini kata kata terkini dari Suharnizan. Tergamam Suharnizan bongkarkan sesuatu yg akan buat Eira Aziera terciduk lagi.

Minggu lalu, tindakan undang-undang diambil Pesuruhjaya Sumpah, Suharniizan Md Sidek terhadap Noorazira Pissal atau lebih dikenali sebagai Eiira Aziera menarik tumpuan warganet. Terkini, Suharniizan tampil menjawab perkembangan terkini tentang isu terbabit. Menurut Suharniizan, dia tetap dengan keputusan untuk mengambil tindakan saman sivil terhadap Eiira, 37, walaupun personaliti media sosial itu sudah memohon maaf kerana mengutuk […]

Continue Reading

Mengejutkan ini jumlah saman yg Eira Aziera kena bayar. Memang terduduk kalau nak bayar. Tergamam sampai macam tu sekali Suharnizan tuntut.

Seorang Pesuruhjaya Sumpah bukan sahaja mengalami kemurvngan, malah mengalami gang-guan em0si akibat menjadi sasaran org yg memperlekehkan dia di media sosial yang mengutuk bentuk fizikal (b0dy sh4miiing) oleh personaliti media sosial, bulan lalu. Suharnizan Md. Sidek, 37, berkata, kutukkan yang didakwa dilakukan personaliti terlibat iaitu Noorazira Pissal menerusi Facebook secara langsung telah menyentuh rupa fizikalnya “Malah wanita […]

Continue Reading

Akhirnya terjawab segala teka teki. Akhirnya Suharnizan tampil bersuara bongkarkan apa yang dia komen dalam live Eira sampai teruk kenas bidas ngan Eira. Rupa rupanya ini yang Suharnizan komen.

Semalam, seorang wanita membuat laporan poIis hari ini, susulan dakwaan seorang personaliti media sosial (influencer) menghiina bentuk fizikalnya menerusi laman Facebook (FB) secara langsung. Menurut Suharnizan Md Sidek, 37, yang juga Pesuruhjaya Sumpah, personaliti itu mengeluarkan kata-kata kes4t terhadapnya. Selain itu gambarnya berserta anaknya dipaparkan tanpa pengetahuan dan kebenaran pihaknya selepas dia meninggalkan komen di […]

Continue Reading