Terkini budak semalam yang Syamsul cari dah jumpa. Kali ni budak ni pulak Syamsul cari. Rupa rupanya ini yang budak ni buat sampai Syamsul Yusoff marah sangat.

Sebelum ini Syamsul telah memuat naik satu posting menawarkan 10k kepada sesiap yang dapat membawa lelaki ini berjumpa dengan beliau. “Abg perlu perkhidmatan GRAB CAR. Sape2 boleh fetch mamat ni bawa jumpa saya minum kopi tak? Nak berkenalan. Mamat ni dia kat KL je so dekat. Walau dekat, grab car saya bayar 10k cash. Apa2 […]

Continue Reading

Lama jadi teka teki warganet akhirnya Syamsul Yusoff tampil bersuara bongkarkan inidividu yang menganggunya. Tergamam Syamsul siap tawarkan ganjaran yang lumayan untuk sesiapa yang nak heret lelaki ini jumpa dengan dia.

Kehidupan sebagai selebriti tidaklah mudah seperti disangka. Ada masanya, nama akan diagung-agungkan sekali gus membuatkan ada yang menyimpan rasa iri hati. Pelakon, pengarah dan penyanyi, Syamsul Yusof, dia juga tidak terlepas daripada berdepan situasi diuji dengan sifat hasad dengki manusia terhadapnya. Mencipta nama menerusi karya-karya pecah panggung serta lagu-lagu yang memanjat carta radio tempatan, Syamsul […]

Continue Reading

Lepas tular tentang kisah rumahtangga Puteri Sarah kali ini dikatakan tidak duduk sebumbung. Akhirnya Puteri Sarah Liyana bongkarkan sesuatu tentang rumahtangganya buat warganet terkedu.

Susulan kisah rumah tangga pasangan selebriti Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana yang didakwa berantakan selepas kedua-duanya dilihat muncul di pejabat agama, banyak spekulasi mengenai perkahwinan mereka timbul. Terbaharu, menerusi satu kemas kini Puteri Sarah di akaun Instagram miliknya menimbulkan tanda tanya warganet apabila dia memaklumkan amat merindui anak-anaknya, Syaikhul Islam, 3, dan Sumayyah, 1. […]

Continue Reading