Laki ni bosan dapat isteri duduk jauh. Bila tengah malam pula isteri jenis tidur awal. Satu hari tu suami nekad nak mesej perempuan lain setiap malam. Awalnya ingat nak test market je tapi ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku Tina duduk di KL. Berumur lewat 20an. Terima kasih sudi share confession aku ni. Aku harap apa yang aku share ni mendapat manfaat hendakNya. Aku mulakan dengan background aku dulu. Aku wanita bekerjaya dan alhamdulillah rezeki sentiasa Allah beri walaupun aku start daripada bawah. Aku baru je putus tunang tahun […]

Continue Reading

Suami boring sebab bini duduk jauh. Sampai sanggup chat gadis lain setiap malam. Test market sana sini. Sehingga lah satu hari ini yang terjadi.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku Tina duduk di KL. Berumur lewat 20an. Terima kasih sudi share confession aku ni. Aku harap apa yang aku share ni mendapat manfaat hendakNya. Aku mulakan dengan background aku dulu. Aku wanita bekerjaya dan alhamdulillah rezeki sentiasa Allah beri walaupun aku start daripada bawah. Aku baru je putus tunang tahun […]

Continue Reading