Hairannnn bini senyap senyap bangonnnn ke toilet kol dua pagi. Laki acah acah tido sebab nak tgk apa bini dia buat. Tergamam laki bila intai tgk apa yg bini dia buat dlm toilet. Sampai mcm tu sekali bini dia buat.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Hye krt…Aku pinjam fb kawan sebab aku tiada fb.. Hide profile ye..Macam ni.. Apa perasaan korang dapat bini yang rasa dia ni seorang yang bujang.. Tak mengaku diri tu dah berkahwin.. Selama ini,, aku hormat dia sebagai seorang isteri tapi dia langsung tak hormat aku sebagai suami.. Aku biarkan dia leka dengan […]

Continue Reading

Gades ni pelik bila terjaga dari tido tgk mak tkda kat sebelah. Dia pergi toilet senyap senyap tgk pintu toilet tertutop. Terkejut gades ni tgk mak dgn laki lain dlm toilet. Akhirnya ini yg gades tu buat sampai mak dia tetiba keluar dari toilet tu.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading

Gades ni hairan mama selalu sangat borong tisu berlambak lambak. Masa mandi je mama selalu mintak dia hulurkan tisu dlm toilet. Tergamam rupanya ini yg mama sorokkan. Akhirnya kantoi apa yg mama selalu lakukan dlm toilet.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum. Aku merupakan anak sulung daripada 3 orang adik beradik. Aku seorang saja perempuan, adik-adik semua lelaki. Umur aku 17 tahun dan akan menduduki peperiksan penting tahun ini. Aku ingin menceritakan tentang kesedihanku sejak tahun lepas. Ramadhan tahun lalu, ibuku pergi buat selamanya akibat sakit payudara. Semasa hidupnya, ibuku seorang wanita yang […]

Continue Reading

Hairan waktu tengah malam bini diammmm diaam je bangon pergi toilet. Suami pulak buat buat tido. Suami bangun tgk apa yg bini buat dalam toilet. Terkejut suami tgk bini dia buat sampai mcm tu sekali.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Hye krt…Aku pinjam fb kawan sebab aku tiada fb.. Hide profile ye..Macam ni.. Apa perasaan korang dapat bini yang rasa dia ni seorang yang bujang.. Tak mengaku diri tu dah berkahwin.. Selama ini,, aku hormat dia sebagai seorang isteri tapi dia langsung tak hormat aku sebagai suami.. Aku biarkan dia leka dengan […]

Continue Reading

Gadis ni terbangun dari tidur. Dia pelik ibunya tiada. Pergi toilet tengok toilet berkunci. Rupa rupanya ibu dengan laki lain dalam toilet tu. Gadis ni terkejut akhirnya ini yang dia lakukan sampai ibunya keluar dari toilet.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading