Tak Puas Ke Malam Tadi. Tiba Tiba Tunang Gadis Ni Terbaca Wassap Yang Masuk Kat Fon Dia. Terkejut Gadis Ni Bila Tengok Riak Wajah Tunang Dia Tiba Tiba Berubah. Akhirnya Ini Yang Terjadi.

Aku baru lepas menghabiskan pelajaran master dalam bidang kedoktoran setahun lepas. Alhamdullilah sekarang aku dengan bangganya menjadi seorang doktor.Cita cita aku dari kecil sudah tercapai.Dalam mengejar cita cita aku terlupa usia dah memang perlu kahwin. (24++). Ramai kawan aku cakap aku ada semua wife material.Aku pandai memasak, kemas rumah, suka kanak kanak dan haiwan.Memang ibu […]

Continue Reading

Dekat tiga tahun gades nih tunggu tunang dia. Tergamam masa befday tunang gades nih nk buat supriseeee untuk tunang dia tapi bila bukak je pintu rumah terperanjat ini yg dia nampak. Terkedu dia bila dpt tau smpai mcm nih sekali tunang buat pada dia.

Assalamualaikum… Namaku Alin dan aku berusia 35 tahun. Kisah ni berlaku beberapa tahun lepas. Masa tu aku dah bertunang. Tunang aku Nik Faris bekerja di Kuala Lumpur sebagai seorang guru manakala aku pula di Kelantan. Aku juga seorang guru seperti dia. Masa tu kami dah bertunang hampir 3 tahun. Bila aku ajukan saja soal kahwin […]

Continue Reading

Hampir 3 tahun tunggu tunang dia. Terkedu masa hariijadi gadis ini nak bagi surprise tapi bila buka je pintu rumah terkejut ini yang dia nampak. Terduduk dia bila dapat tahu sampai macam ni sekali tunang buat pada dia.

Hampir tiga tahun tunggu tunang. Terkedu masa harijadi dia gadis ini konon nak bagi surprise tapi bila buka je pintu rumah terkejut ini yang dia nampak. Terduduk dia bila dapat tahu sampai macam ni sekali tunang buat pada dia. Assalamualaikum… Namaku Alin dan aku berusia 35 tahun. Kisah ni berlaku beberapa tahun lepas. Masa tu […]

Continue Reading

Tk puas ke mlm tadi. Terkejut tetiba tunang gades ni tertengok chat yg masok kt phone dia. Tergamam gades ni tgk riak wajah tunang dia tetiba jadi lain. Akhirnya ini yg berlaku.

Tak Puas Ke Malam Tadi. Tiba Tiba Tunang Gadis Ni Terbaca Wassap Yang Masuk Kat Fon Dia. Terkejut Gadis Ni Bila Tengok Riak Wajah Tunang Dia Tiba Tiba Berubah. Akhirnya Ini Yang Terjadi. Aku baru lepas menghabiskan pelajaran master dalam bidang kedoktoran setahun lepas. Alhamdullilah sekarang aku dengan bangganya menjadi seorang doktor.Cita cita aku dari […]

Continue Reading

Gadess ni terperanjat bila lagi beberapa hari nak nikah tunang boleh ajak dokkkkkkkkk serumah. Gadesssssssssss ni taknak dan menolak. Terkejut lepas je dh sah gades ni kena henyak hari hari hingga satu hari dia period dan ini yg terjadi.

GAMBAR SEKADAR HIASAN. Assalamualaikum… Tahun ini tahun ke 5 aku berkahwin buat yang kali kedua… Maknanya dah 10 tahun aku bebas… Allah je tahu perasaan aku lepas ex aku jatuhkan talak. Abang aku, mak aku dan ayah aku yang teman aku di mahkamah menangis kesyukuran… Syukur mereka dapat anak mereka semula… Aku anak perempuan tunggal […]

Continue Reading

Bakal suami gades ni tanya gades ni tadi bawakkkkk jantan mana masuk dlm rumah. Siap ketawa ketawa pulak tu. Terperanjat gades ni bila kena tanya dgn bakal suami dia sampai mcm tu sekali. Terkejut rupanya ini punca bakal suami dia tanya mcm tu.

Assalamualaikum. Hye semua.Nama aku naz.wanita berumur 22. Baru bertunang 3 bulan. Majlis inshaaAllah hujung tahun ni. Aku cuma nak minta pendapat para pembaca semua. Maaf penulisan agak serabut. Buntu dan stress. “Bawak jantan mana masuk rumah tu ?” – Sedangkan tengah tidur baru lepas shift malam. “Gelak kenapa ? Sape jantan kat belakang tu ? […]

Continue Reading

Terkejut tiba tiba je ada org chat bagitaw yg dia dah pegang dah rasa badan tunang laki ni. Padahal laki ni lagi beberapa minggu je lagi nk tunang. Laki ni terkejott dan akhirnya ini tindakan dia.

GAMBAR SEKADAR HIASAN.Aku dah graduan UIA. Cerita ni memang cerita betul hidup aku sendiri. Bukan nak membuka pekung di dada, tapi ada mesej yang ingin aku sampaikan. Dekat UIA aku kenal sorang sister, lama kenal berkawan selama 2 tahun. Lepas grade dan masing2 dapat kerja kiteorang plan untuk kehidupan seterusnya, kahwin. Lepas grad, alhamdulillah both […]

Continue Reading

Tak Puas Ke Malam Tadi. Tiba Tiba Tunaang Gadis Ni Terbaca Wassap Yang Masuk Kat Foon Dia. Terkejut Gadis Ni Bila Tengok Riak Wajah Tunang Dia Tiba Tiba Berubah. Akhirnya Ini Yang Terjadi.

Aku baru lepas menghabiskan pelajaran master dalam bidang kedoktoran setahun lepas. Alhamdullilah sekarang aku dengan bangganya menjadi seorang doktor.Cita cita aku dari kecil sudah tercapai.Dalam mengejar cita cita aku terlupa usia dah memang perlu kahwin. (24++). Ramai kawan aku cakap aku ada semua wife material.Aku pandai memasak, kemas rumah, suka kanak kanak dan haiwan.Memang ibu […]

Continue Reading

Dua minggu lagi nk kahwin terkejut tetiba ada org chat. Org tu bagitau yg dia dah sentuh dah tidur sekatil dengan tunang laki ni. Tahu tanda lahir tunang laki ni kat mana. Laki ni tergamam dan akhirnya ini yg dia lakukan.

GAMBAR SEKADAR HIASAN.Aku dah graduan UIA. Cerita ni memang cerita betul hidup aku sendiri. Bukan nak membuka pekung di dada, tapi ada mesej yang ingin aku sampaikan. Dekat UIA aku kenal sorang sister, lama kenal berkawan selama 2 tahun. Lepas grade dan masing2 dapat kerja kiteorang plan untuk kehidupan seterusnya, kahwin. Lepas grad, alhamdulillah both […]

Continue Reading

Tunang gadis ni tanya bawak jantan mana masok rumah tu. Lepastu gelak gelak pulak tu. Terkejut gadis ni bila kena soal dengan tunang dia sampai macam tu sekali. Rupanya ini punca tunang dia tanya macam tu.

Assalamualaikum. Hye semua.Nama aku naz.wanita berumur 22. Baru bertunang 3 bulan. Majlis inshaaAllah hujung tahun ni. Aku cuma nak minta pendapat para pembaca semua. Maaf penulisan agak serabut. Buntu dan stress. “Bawak jantan mana masuk rumah tu ?” – Sedangkan tengah tidur baru lepas shift malam. “Gelak kenapa ? Sape jantan kat belakang tu ? […]

Continue Reading