Gadesss nih masok wad sebab putus cinta. Tetiba dia terkejut bila ada dokter lelaki dtg kat dia tanpa pakai apa apa. Akhirnya ini yg terjadi kat gadessssss tuh.

Gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum. Sebagai intro, aku Nur Dhuha, seorang surirumah, lewat 20 an. Cukup skadar itu saja. Apa yang bakal aku coretkan dekat bawah ini berkait rapat dengan cerita seorang perempuan yg dapat mertua perangai macam hantu tu. Baiklah, aku akan mulakan cerita aku dengan sedikit imbasan kenangan yang tak berapa nak dikenangkan sebenarnya. […]

Continue Reading

Kan masihh saket tu sayang. Rest dulu nanti bila dh baik baru boleh buat ank. Suami sempat buat lawak lepastu bini cubit lengan suami. Tiba tiba lepas beberapa minggu bini dlm wad dokter bagi balik. Bila dh sampai rumah ini yg berlaku.

“Nad, saya tahu kau pernah heart broken. Saya tahu kau menulis dan bila saya baca kisah Hapus Airmata, kau betul-betul buat saya tenggelam dalam airmata. Saya teruskan lagi sambung baca cerita yang lain dan saya tahu wanita ini sudah cukup terluka hatinya dan tengok apa yang diberi pada kau.” “Kau selalu share tentang kisah benar […]

Continue Reading

Tak boleh mcm ni. Masih sakit tu. Rehat dulu nanti dah ok boleh buat ank. Dia sempat bergurau lepastu isteri cubit lengannya. Lepas seminggu isteri di wad isteri dibenarkan pulang. Bila sampai di rumah ini yang terjadi.

“Nad, saya tahu kau pernah heart broken. Saya tahu kau menulis dan bila saya baca kisah Hapus Airmata, kau betul-betul buat saya tenggelam dalam airmata. Saya teruskan lagi sambung baca cerita yang lain dan saya tahu wanita ini sudah cukup terluka hatinya dan tengok apa yang diberi pada kau.” “Kau selalu share tentang kisah benar […]

Continue Reading