Nak solat pun cantik. Tokti muat naik video sebelum solat dapat perhatian ramai. Rupanya ini sebab video tu dapat sambutan.

Artis

Penyanyi nombor satu Malaysia, Dato’ Seri Siti Nurhaliza binti Tarudin atau lebih dikenali sebagai Siti Nurhaliza sememangnya mempunyai ramai peminat. Beliau memulakan kerjayanya di industri muzik Malaysia pada usia 16 tahun selepas memenangi pertandingan nyanyian Bintang HMI anjuran Radio Televisyen Malaysia (RTM).

Sepanjang penglibatannya dalam bidang seni, Dato’ Siti telah memenangi pelbagai anugerah dari dalam dan juga luar negara. Sehingga kini beliau telah memenangi hampir 300 anugerah dan penghargaan dari dalam dan luar negara. Beliau satu-satunya penyanyi Malaysia paling berjaya di dalam sejarah Industri Muzik Malaysia .

Dato’ Siti telah berkahwin dengan Dato’ Sri Khalid bin Mohamad Jiwa. Perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak perempuan bernama Siti Aafiyah. Beliau dikurniakan anak selepas 11 tahun berkahwin. Aafiyah dilahirkan pada 19 Mac 2018 di sebuah pusat perubatan swasta di Kuala Lumpur secara operasi.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Siti berkongsi video telah menarik perhatian ramai. Berangan jaaa.. dah!Pi solat! Dalam solat minta kat Allah SWT apa yang anda nak , semoga dipermudahkan..  Pelagai komen telah ditinggalkan diruangan instgram Tokti.

https://www.instagram.com/p/CSgigjJHwiy/

KOMEN WARGANET:

Sumber:Instagram CTDK

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : http://www.dnq.pw