Tunang yonnyboii tinggalkan satu ciapan seakan perli bekas kekasih. Tapi ini pula reaksi warganet.

Artis Hiburan Perhubungan Selebriti

Ucapan tahniah tidak henti-henti diberikan kepada penyanyi muda terkenal, Yonnyboii, 23 tau nama sebenarnya Muhammad Haqeem Nuriman Nor Azrin apabila melangsungkan pertunangan dengan seorang influencer dikenali sebagai Nik Nazira Narriman pada Sabtu 9 Oktober 2021.

Mereka dikatakan baru sebulan bercinta dan mengambil keputusan untuk mengikat hubungan tersebut dengan pertunangan.

Ciapan di twitter jadi perhatian

Walau bagaimanapun,  ada cerita kurang enak didengar di media sosial apabila Nik Nazira telah meninggalkan satu ciapan di Twitter seakan merujuk kepada seseorang.

Salah warganet la pulak

Menerusi ruangan komen, warganet mendakwa hal ini ada hubungkait dengan seorang selebriti remaja yang juga penyampai radio yang dikatakan bekas teman lelaki Nik Nazira.

Beberapa ciapan di Twitter serta perkongsian di Instagram selebriti tersebut mengundang pelbagai tanda tanya kepada warganet berikutan terlihat seperti sedang patah hati.

“Awak layak bahagia!”

Namun begitu, ada juga warganet yang meminta influencer cantik itu tidak mengambil pusing segala kata-kata wargamaya dan terus menikmati kebahgiaan yang dikecapi dengan insan yang tepat.

Hati2, kan baru bertunang

Ada juga yang menitip pesan supaya Nik Nazira berhati-hati dalam mengeluarkan kenyataan kerana boleh menjejaskan hubungan yang baru saja terbina bersama tunangnya.

Jangan cakap yang bukan2, doa urusan dipermudah

Sedar namanya ‘dipetik’ warganet berkenaan isu pertunangan bekas kekasih dan status patah hati di media sosial, selebriti berkenaan telah tampil menjernihkan keadaan dengan meminta orang ramai tidak berkata buruk berkenaan sesiapa pun dan meminta agar warganet menghormati pasangan tersebut.

Dia juga sempat mengucapkan tahniah dan kepada Yonnyboii dan Nik Nazira serta mendoakan agar hubungan mereka kekal bahagia hingga ke Jannah menerusi InsaStory dan ciapan di Twitter.

Di harap permasalahan ini dapat diselesaikan secara dewasa dan para peminat tidak terlalu taksub sehingga boleh menjejaskan hubungan mereka semua.

Apa-apa pun selamat bertunang buat pasangan muda ini dan semoga urusan seterusnya dipermudahkan.

Sumber: Twitter @TheNikNazira@IJeebster, Instagram ijeebster