Misi belum selesai lagi. Kini Caprice nak ajar sesuatu pada rakyat negara ini untuk bantu mereka.

Luar Negara Viral

Meskipun dihujani bertubi-tubi kritikan, namun Caprice terus kuat dan memegang teguh kepada niatnya untuk membantu penduduk di Gz4. Bukan kosong perjalanan ke sana, menerusi entri di Instagram, penyanyi rap itu berkongsi mahu mencuba untuk mengubah ekonomi rakyat negara tersebut.

Salah satu misi saya di Plst1n ialah membantu sesetengah keluarga bagi mencari atau membina produk baharu, membentuk bisnes online dengan mengaplikasikan cara saya menjalankan perniagaan dalam talian seperti di Malaysia. Caprice juga menanam azam untuk mencipta jenama sendiri buat rakyat Plst1n dan membantu mereka melancarkannya. Kita akan cipta satu jenama untuk mereka, mengajar setiap keluarga dan menyerahkan produk ini untuk mereka jalankan sendiri. Insya-Allah semua itu akan membantu meningkatkan sumber kewangan dan ekonomi Plst1n.

Difahamakan bahawa lelaki itu masih lagi berada di Mesir bagi menjalankan misi di Gz4 yang masih belum ditunaikan. Besar betul cita-cita Caprice kan? Sumber : Motif Viral

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.