Selamba je laki dia boleh pergi bercuti dengan bekas tunang siap belikan cincin tapi isteri tengah tahan sakit. Suami sampai sanggup jatuhkan talak 3 pada isteri. Akhirnya ini yang terjadi pada isterinya.

“Hai Nad. Saya start follow kau since September 2018. I’ve been thinking a lot about this and now finally saya ada keberanian untuk share my story with you. I saw what you posted. You’re very motivated. Remind me of my ex-wife. Hope you ada masa untuk kita chatting.” – Ben (bukan nama sebenar) Dalam akal […]

Continue Reading

Suami bagi tahu isteri nak pergi outstation rupa rupanya dalam diam suami buat benda lain dengan pekerja hotel. Akhirnya kantoi dan terkedu ini tindakan isteri.

Foto sekadar hiasan Assalamualaikum. Aku kenalkan diri aku sebagai Fifi, berusia 29 tahun dan dah berkhwin 6 tahun. Aku tidak tahu bagaimana nak mulakan cerita ni. Sebelum berkhwin, aku dan suami (aku gelarkan Shahrill) bercinta 5 tahun. Sebelum bertunang, Shahrill kantoi ada perempuan lain selepas kerap kali outstation. Aku memutuskan hbungan dan menukar nombor telefon. […]

Continue Reading

Wanita ni makan hati gara gara suami lebih suka berbuka puasa di luar dengan kawan dan tinggal kan anak dan isteri dirumah. Terkejut alasan yang suami bagi memang tak masuk akal.

GAMBAR SEKADAR HIASAN BAGI individu yang sudah berumah tangga, pastinya mereka sedaya upaya meluangkan masa untuk makan bersama keluarga, lebih-lebih lagi ketika berbuka puasa. Ini kerana, amalan makan bersama merupakan salah satu cara untuk mengeratkan hubungan kekeluargaan. Namun lain pula halnya dengan wanita ini yang memendam rasa kerana suaminya lebih gemar berbuka puasa dengan rakan-rakan di […]

Continue Reading

Lepas je nikah malam tu wanita ni terus jadi janda hanya kerana tak dapat hantaran yang dia nak. Malam tu wanita ni nekad pergi rumah kawan. Terkejut bila dah jadi suami baru tahu rupanya ini perangai sebenar dia.

FOTO SEKADAR HIASAN Fot0 sekadar hiasan. Nama aku Nelisa. Ini bukan nama sebenar. Catatan aku kali ini hanya ingin berkongsi kehidupan aku sebagai seorang wanita. Kalau sesiapa triggered, aku mohon maaf dahulu kepada kalian. Aku dilahirkan di Kedah, dibesarkan di Kuala Lumpur. Sejak dahulu memang aku tidak rapat dengan keluarga aku. Aku pelajari kesilapan dari […]

Continue Reading

Wanita ni pelik mak anggap dia menantu atau madu. Dapat mertua selalu bandingkan dia dengan menantu. Akhir sekali ini yang jadi buat wanita ni tak tahan.

Aku musykil mak anggap aku menantu atau madu dia. Satu hari aku tak sihat, suami cakap tak perlu buat kerja rumah. Masa aku berehat, aku dengar bunyi hentakkan betul – betul depan pintu. Lepas 30 minit aku keluar. Terkejut aku dengan sikap mak, aku nekad keluar rumah.. #Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Pertama sekali, aku […]

Continue Reading

Gadis ni risau bila 4 bulan tak datang bulan. Kawan pula selamba je cakap dia mengandung. Terkejut bila jelaskan pada doktor ini alasan yang doktor bagi.

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Hai.. Saya Julia, bukan nama dalam IC.. Saya cuma ingin berkongsi seperti tajuk di atas. Saya minta maaf sekiranya penceritaan saya agak meleweh. Seperti […]

Continue Reading

Lelaki ni jenis yang ikut cakap ibu. Bila ibu suruh kahwin dia ikut je. Terkedu lepas kahwin dia tak pernah langsung sentuh isteri. Rupanya ini perangai dia lepas kahwin.

Hello semua, aku nak share kisah abg aku dan kakak ipar aku. Aku bukan nak masuk campur hal rumah tangga diorang, sekadar nak share kisah diorang saje. Abg(Paih, 26) dan kakak ipar(yaya, 22). Diorang baru setahun berkahwin, tapi kahwin bukan atas dasar cinta, kahwin sebab mak aku atas sebab tertentu, yaya ni student degree dekat […]

Continue Reading