Kelahiran istimewa dan bermakna . 10 tahun tunggu isteri Azmi Caliph Buskers selamat bersalin.

Penantian selama 10 tahun untuk menimang cahaya mata berakhir apabila penyanyi yang terkenal dengan lagu Hanya NamaMu, Azmi Saat selamat menimang cahaya mata lelaki di sebuah hospital swasta pagi tadi (27 September). Menerusi perkongsian di laman Instagram, ahli kumpulan Caliph Buskers itu meluahkan rasa syukur apabila proses bersalin isterinya, Nazirah Muhammad secara pembedahan itu berjalan […]

Continue Reading

Ozylnn kongsikan rahsia mengekalkan tubuh badan langsing lepas bersalin antaranya pakai bengkung panjang 20 meter.

Tengok gaya ibu kepada enam anak, ramai yang tak menyangka Ozylnn dah pun genap usia 40 tahun. Baru melahirkan anak keenamnya pada 3 September dan kini sedang dalam tempoh berpantang, ramai yang tertanya-tanya apa rahsianya dapat kekal berat badan dan sentiasa bertenaga. Menerusi perkongsian Ozlynn rahsianya mengekalkan tubuh yang langsing dengan berat badan hanya sekitar […]

Continue Reading

Instafamous sekali lagi dikritik kerana menghasilkan video mengislamkan seorang lelaki.

Selebriti media sosial, Aisar Khaledd sekali lagi mengundang kritikan pengguna media sosial apabila menghasilkan satu video memaparkan dirinya mengislamkan seorang saudara baharu. Menerusi laman Twitter, seorang pengguna @Najmi__Haikal berkongsi semula video Instafamous berusia 21 tahun itu supaya warganet boleh memberikan pandangan masing-masing terhadap tindakan tersebut. Rakaman berdurasi dua minit itu memperlihatkan Aisar yang juga pelakon […]

Continue Reading

Selama hidup tidak pernah bertemu. Anak Jackie Chan tidak tersinggung tidak tersenarai sebagai penerima wasiat.

KUALA LUMPUR : Anak perempuan pelakon aksi lagak ngeri terkenal dunia, Jackie Chan, iaitu Etta Ng, mengaku tidak tersinggung apabila mengetahui namanya tidak tersenarai sebagai penerima wasiat untuk mewarisi harta aktor tersebut yang dianggarkan bernilai RM2 bilion. Menerusi buku memoir Never Grow Up yang diterbitkan pada tahun 2018, Jackie ada menyebut bahawa orang-orang yang akan […]

Continue Reading

Gigi Hadid terpaksa tolak keinginan peminat untuk bergambar dengannya dan kenakan syarat disebabkan ini.

MODEL ternama antarabangsa Gigi Hadid terpaksa menolak keinginan peminat atau mana-mana pihak untuk bergambar dengannya secara dekat kerana bimbang dijangkiti Covid-19. Ujar model berketurunan Palestin itu lagi, dia perlu menjaga diri kerana jika dijangkiti Covid-19, perkara tersebut akan melibatkan ramai pihak, sekali gus menjejaskan jadual kerjanya yang telah dirancang. “Kepada peminat, saya minta maaf kerana […]

Continue Reading

Pada zaman ini wanita perlu keluar dari segala ketakutan. Menunjukkan kepada dunia bahawa wanita mampu berdikari.

KEHADIRAN ‘band girl’ Dolla semakin diterima baik dan mendapat tempat di hati peminat muzik tempatan. Bermula dengan single pertama mereka, Make You Wanna kumpulan dianggotai empat wanita ini berjaya mencipta fenomena. Bakat dan keunikan yang dimiliki Dolla sekali gus menepis tanggapan segelintir pihak yang melihat kemunculan mereka ini hanya sekadar ‘menjual’ rupa dan penampilan semata-mata. […]

Continue Reading

Fizz Fairuz siap suruh peniaga tutup gerai sebabkan sesuatu ini. Siap kata macam ni lagi.

Fizz Fairuz berharap rakyat Malaysia terus patuh pada SOP. Tindakan pelakon Datuk Fizz Fairuz mempertikaikan kebenaran yang diberikan kepada peniaga tepi jalan membuka gerai sepanjang tempoh ‘total lockdown’ fasa pertama ini mengundang rasa kurang senang warganet. Rata-rata warganet membidas kenyataan Fizz atau nama sebenarnya, Fairuz Zainal Abidin, 42, yang disifatkan sebagai tidak empati dengan nasib peniaga […]

Continue Reading