Wanita ini dedah tempat rahsia Spycam. Tak sangka sampai ada yang letak dalam air freshener.

Petua Tips Viral

Sekarang ni t4k kira sesiapa je kena hati2 kalau nak pergi ke tandas especially kat tandas awam, stesen pam minyak, g3rai dan shopping mall. Sebab macam2 benda boleh jadi contohnya orang letak spycam dalam tandas dan try untuk record orang tengah buang air. Weh, kalau macam ni tak senang duduk lah sape2 yang masuk tandas tu.

Melalui posting @sueannajoe_ di laman Twitter, dia berkongsi macam mana nak detect spycam dekat dalam tandas especially untuk kaum perempuan.

Selepas melihat posting yang viral di group Telegram yang memaparkan gambar orang perempuan sedang duduk di atas mangkuk tandas, dia berhasrat untuk mengetahui macam mana hidden camera ni diletak, katanya menerusi postingnya di twitter.

Pertama, ialah plastic hook di pintu. Menurutnya, kejadian ini berlaku di Singapura

Manakala, yang ini pula berlaku di Britian.

Dia juga turut berkongsi bermaca-macam bagaimana cara spycam disembunyikan yang mungkin ramai tak tahu. Ada yang letak spycam dekat dalam skru, plug dan ada yang boleh sampai letak kat air freshener. Bahayanyaa!!.

Kebanyakan yang komen dekat postingnya ialah kaum wanita dan mereka berasa bengang sebab ada juga individu yang buat kerja macam ni.

Ehh, bahayanya. So, lepas ni kena lebih hati-hati especially untuk kaum wanita.

Sumber : Lobak Merah

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.