Ejen kosmetik diculk di depan rumah, kali ni polis tampil dedah sesuatu tentang suaminya

Keluarga kepada seorang ejen jualan barangan kosmetik, Rosnazirah Mohd. Naim, 36, yang disyaki diculik dalam kejadian di Kampung Semat Jal, Wakaf Bharu di sini semalam tidak menolak kemungkinan wanita itu dibawa ke Thailand. Seorang ahli keluarga mgsaaa yang enggan dikenali berkata, dkwaan tersebut berasas selepas kereta yang digunakan oleh kumpulan lelaki berkenaan ditemui berhampiran kawasan sebuah pangkalan hrm di Sungai Golok dekat Pengkalan Kubor di sini. “Tiada sebarang maklumat terbaru yang diterima oleh kami sebagai ahli keluarga. Saya berharap semua dapat mendoakan keselamatan Rosnazirah agar dia dapat ditemui dengan selamat,” katanya.

Suami dia ada kaitan dengan ddh mungkin jadi punca

Perselisihan antara ahli snd.k3t ddh dipercayai punca utama seorang wanita yang juga ejen jualan kosmetik dilarikan sekumpulan lelaki dari kediamannya di Wakaf Bharu, kelmarin. Pemangku Ketua Polis Kelantan, Datuk Muhamad Zaki Harun berkata, siasatan awal pihaknya mendapati suami kepada mgsaaa dipercayai terbabit dalam aktiviti pnyldvpan ddh. Susulan itu katanya, polis sudah menhn tiga individu termasuk suami mgsaaa dan wanita, semalam bagi membantu siasatan.

“Kita sudah memohon bantuan daripada pihak berkuasa Thailand bagi menyelamatkan mgsaaa berusia 36 tahun dan usaha ke arah itu giat dilakukan. Polis juga percaya mgsaaa mengetahui aktiviti yang dilakukan suaminya selain mengenali suspek yang melarikannya kelmarin,” katanya pada sidang media di sini, hari ini.

Terdahulu, seorang wanita dipercayai ejen kosmetik hilang selepas dipercayai dicvlik sekumpulan lelaki di rumahnya di Kampung Semat Jal, Wakaf Bharu di sini semalam. Dalam kejadian kira-kira pukul 4.10 petang itu, mgsaaa disyaki dibawa lari dengan menaiki kereta jenis Toyota Vios. Svspek yang terlibat dalam kes itu juga dipercayai menggunakan senjata semasa membawa lari mgsaaa terus ke arah Wakaf Bharu di sini. Ketua Polis Daerah Tumpat, Asisten Komisioner Amran Dollah berkata, pihaknya menerima laporan dan mengesahkan kejadian tersebut. Sumber, Awattsyeikh.com

Exit mobile version