Kena sembur teruk dengan Mas Idayu, sekali bapa dedah keadaan terkini Sissy Imann buat ramai yang risau

Bapa kepada penyanyi, Sissy Imann iaitu Mohammad Kamil Mustaffa, 59, berkongsi mengenai keadaan anaknya ketika ini yang sedang mendiamkan diri akibat kritikan teruk yang diterimanya, Ahad lalu. Dalam pada itu, bapa kepada penyanyi berusia 27 tahun ini menjelaskan buah hati kesayangannya itu kini berkurung dalam bilik, mendiamkan diri dan hanya keluar apabila dipanggil untuk makan.… Continue reading Kena sembur teruk dengan Mas Idayu, sekali bapa dedah keadaan terkini Sissy Imann buat ramai yang risau

Ada yang tanya mengenai hubungan dengan Shuk, tak sangka ini pula respon Rossa Sera

“Bukan kerana saya jual mahal atau tidak menghargai usaha Shuk, cuma sudah banyak yang berlaku. Hati ini masih lagi terluka,” kata isteri kepada pelakon dan pelawak, Shuk Sahar iaitu Rossa Sera mengenai hubungannya dengan Shuk ketika ini. Sera juga belum dapat memperincikan keputusan sama ada untuk kembali bersama suaminya atau memilih jalan perpisahan. Sera atau… Continue reading Ada yang tanya mengenai hubungan dengan Shuk, tak sangka ini pula respon Rossa Sera

Dah hampir 1 tahun tahun menyepi, rupanya ini sebab Saharul Ridzwan tak muncul di kaca tv

SIAPA sangka fokus yang lebih ditumpukan kepada urusan perniagaan membuatkan sudah setahun Saharul Ridzwan, 33, tidak muncul dengan drama baharu di televisyen. Saharul berkata, tindakan ‘menyepi’ seketika itu sama sekali tiada kaitan dengan merajuk atau apa saja sebab lain membabitkan industri, cuma dia yang memilih mahu memberi tumpuan kepada empayar perniagaan yang ingin dibina. “Saya… Continue reading Dah hampir 1 tahun tahun menyepi, rupanya ini sebab Saharul Ridzwan tak muncul di kaca tv

Lama mendiam kan diri, kenyataan terbaru dari Kazar jadi perhatian ramai

Nama pelakon senior, Kazar Saisi baru-baru ini sering disebut-disebut seleaps anaknya Ira Kazar berkahwin dengan pengarah, Syamsul Yusof sebagai isteri kedua selepas Puteri Sarah Liyana. Sejak itu juga, apa sahaja yang dilakukan Ira dan Kazar pasti dapat perhatian warganet kerana rata-ratanya menantikan mereka mengeluarkna kenyataan berkenaan apa yang berlaku. Bagaimanapun, sejak masalah ini timbul, mereka… Continue reading Lama mendiam kan diri, kenyataan terbaru dari Kazar jadi perhatian ramai

Tular foto Syamsul dengan peminat baru baru ni, tapi dalam gambar tu benda ni pula yang warganet perasan

MESKIPUN diduga dengan kemelut rumah tangga bersama isteri Puteri Sarah Liyana, pengarah Syamsul Yusof masih lagi meneruskan kerja-kerja penggambaran filem terbaharunya, The Original Gangster. Biarpun sibuk di lokasi penggambaran, Syamsul, 39, dilihat ‘sporting’ melayan peminat yang ingin merakamkan foto bersamanya. Bagaimanapun, menerusi perkongsian video seorang peminat di TikTok jadi perhatian warganet kerana susuk tubuh Syamsul… Continue reading Tular foto Syamsul dengan peminat baru baru ni, tapi dalam gambar tu benda ni pula yang warganet perasan

Muat naik gambar dengan anak anak di airport, tapi komen Dr Fadzillah Kamsah buat ramai yang sebak

Pelakon sensasi, Puteri Sarah Liyana berangkat ke Tanah Suci Makkah bagi mengerjakan ibadah umrah buat kali kedua bersama dua orang anaknya iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah. Menerusi satu hantaran di laman Instagram sebentar tadi, pelakon berusia 37 tahun itu memuat naik beberapa keping foto ketika berada di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA). Berdasarkan kapsyen, Sarah yang mengenakan penampilan serba putih… Continue reading Muat naik gambar dengan anak anak di airport, tapi komen Dr Fadzillah Kamsah buat ramai yang sebak

Kelibat Syamsul masih tak nampak, kali ni keluarga dan adik beradik yang hantar Puteri Sarah ke airport

Pelakon sensasi, Puteri Sarah Liyana berangkat ke Tanah Suci Makkah bagi mengerjakan ibadah umrah buat kali kedua bersama dua orang anaknya iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah. Menerusi satu hantaran di laman Instagram sebentar tadi, pelakon berusia 37 tahun itu memuat naik beberapa keping foto ketika berada di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA). Berdasarkan kapsyen, Sarah yang mengenakan penampilan serba putih… Continue reading Kelibat Syamsul masih tak nampak, kali ni keluarga dan adik beradik yang hantar Puteri Sarah ke airport

Malas nak bergaul bila umur makin meningkat, ini pula luahan Rita Rudaini

Di Instagram, pelakon, Rita Rudaini memberitahu dia malas untuk bergaul dengan orang apabila usia semakin meningkat. Tambah Rita, dia tidak kisah mengenai tanggapan orang terhadap dirinya. Menerusi pemerhatian, Rita turut memuat naik posting mutiara kata daripada Imam As Syafi’i di mana seseorang individu itu tidak perlu mengambil peduli dengan apa yang dikatakan oleh orang luar, namun… Continue reading Malas nak bergaul bila umur makin meningkat, ini pula luahan Rita Rudaini

Nekad nak ank 10, tapi bila tengok isteri sakit Dato Aliff terus batalkan hasrat tu

USAHAWAN sensasi Datuk Seri Aliff Syukri memberitahu dia pernah memasang impian untuk memiliki 10 orang anak. Namun, Aliff atau Aliff Syukri Kamarzaman, 36, berkata dia tidak sanggup melihat keperitan yang dilalui isterinya iaitu Datin Seri Nur Shahida yang terpaksa menanggung kesulitan sepanjang tempoh kehamilan. Justeru itu, dia memberi bayang kemungkinan anak keenam yang bakal dilahirkan itu… Continue reading Nekad nak ank 10, tapi bila tengok isteri sakit Dato Aliff terus batalkan hasrat tu

Ramai yang minta masuk Gegar Vaganza, sekali ini pula respon selamba dari Mas Idayuu

GARA-GARA memberikan komen pedas terhadap persembahan Sissy Iman dan Naim Daniel di minggu keenam program Famili Duo (TV3), juri tetap iaitu Mas Idayu berterusan menerima kritikan hebat warganet di media sosial. Selain kritikan mengenai penjuriannya, ada juga warganet mencabar Mas menyertai program nyanyian seperti Gegar Vaganza (GV) untuk membuktikan dia juga mampu menyanyikan pelbagai genre… Continue reading Ramai yang minta masuk Gegar Vaganza, sekali ini pula respon selamba dari Mas Idayuu

Exit mobile version