Pernah kena kritik dengan warganet pasal cara pemakaian, Leona akui tak baca komen negatif dari warganet

Anak kepada selebriti, Azhar Sulaiman iaitu Leona tidak peduli tentang komen negatif yang pernah diberikan oleh warganet mengenai cara pemakaiannya yang pernah dilabel ‘seksi’. Jelas Leona atau nama penuhnya Kasih Irish Leona, dia berasa senang dengan penampilannya dan hanya menjadi diri sendiri. “Saya tak peduli, orang boleh cakap apa-apa yang mereka mahu tentang badan saya.… Continue reading Pernah kena kritik dengan warganet pasal cara pemakaian, Leona akui tak baca komen negatif dari warganet

Teruk kena kritik dengan warganet sebab pertikaikan srangan Hms, Azhar Sulaiman tampil buat permohonan maaf

Pelakon Azhar Sulaiman tampil memohon maaf terhadap kenyataannya sebelum ini yang dilihat mempertikai strategi perang tentera Hamas termasuklah menyindir sesetengah pihak yang hanya tahu mempromosi dan menuding jari agar orang lain pergi berperang. Katanya, dia sedar dengan kritikan yang diberikan dan tidak berniat untuk melwn dan mempertikaikan isu yang berlaku di negara bergolak itu. Namun, dia mengaku… Continue reading Teruk kena kritik dengan warganet sebab pertikaikan srangan Hms, Azhar Sulaiman tampil buat permohonan maaf

Bercuti dengan keluarga ke Korea, ramai yang puji Siti Nurhaliza siap bawa doktor peribadi

MENGUPAH jurufoto peribadi semasa melancong ke luar negara adalah perkara biasa bagi seseorang selebriti dalam memastikan kenangan indah percutian mereka itu dapat dirakam sebagai kenangan. Namun berlainan pula dengan penyanyi Datuk Seri Siti Nurhaliza apabila memilih membawa doktor peribadi semasa melancong bersama ibu dan keluarga ke Korea Selatan. Klik sini untuk lihat video. Menerusi video tular… Continue reading Bercuti dengan keluarga ke Korea, ramai yang puji Siti Nurhaliza siap bawa doktor peribadi

Puji kesabaran dan pengorbanan yang dilakukan oleh isteri pertama, Abang Tesla tetap sokong Misya Mazlan

PERSONALITI media sosial Abang Tesla memuji kesabaran dan pengorbanan yang dilakukan isteri pertama dalam melalui kehidupan poligami. Mengambil contoh dirinya, Abang Tesla atau nama sebenarnya Muhammad Khal Iltizam Yusry, 29, berkata banyak keburukan dan aib dirinya disembunyikan oleh isteri pertamanya iaitu Nurmajdina Jamari. Malah dia turut memuji dan menyokong Umisya Mazlan yang masih kekal setia bersama… Continue reading Puji kesabaran dan pengorbanan yang dilakukan oleh isteri pertama, Abang Tesla tetap sokong Misya Mazlan

Individu ni muat naik video, sekali ramai pula yang samakan dia macam Cik B

Tular di media sosial memaparkan seorang pemuda memuat naik video bersahaja sehingga menarik perhatian ramai dan dikatakan Cik B versi lelaki. Dalam video tersebut, pemuda berkenaan dilihat memakai t-shirt dan bercermin mata sebelum menggayakan beberapa posisi ketika merakam video. “Carhatt x Nike today,” tulisnya ringkas dalam video tersebut. Video berdurasi 18 saat itu telah menarik… Continue reading Individu ni muat naik video, sekali ramai pula yang samakan dia macam Cik B

Published
Categorized as Artis Tagged

Ryzal Ibrahim luah rasa kecewa tak dapat tunaikan umrah, sempat beli minyak wangi sebab hanya ada masa 4 jam sebelum kena ke airport

Personaliti media sosial, Ryzal Ibrahim pergi Mekah balik hari seperti mana dikongsikan menerusi sebuah hantaran di media sosial, hari ini. Bagaimanapun, dia tidak sempat untuk menunaikan ibadah umrah disebabkan kesuntukan waktu semasa di sana. Ryzal atau nama sebenarnya Nik Muhammad Ryzal Ibrahim, 32, meluahkan rasa kecewa kerana tidak sempat untuk melakukan ibadah tersebut. Maklumnya, dia… Continue reading Ryzal Ibrahim luah rasa kecewa tak dapat tunaikan umrah, sempat beli minyak wangi sebab hanya ada masa 4 jam sebelum kena ke airport

Nekad nak ubah gaya hidup dan penampilan diri, Dina Nadzir berjaya turunkan berat bandan 10kg

Penyanyi, Dina Nadzir nekad mengubah gaya hidup dan penampilan dirinya selepas mengalami masalah tekanan yang teruk sejak tahun lalu. Dina atau nama lengkapnya Faradina Mohd Nadzir berkata langkah pertama yang diambil untuk merawat masalah tekanannya itu adalah dengan memotong rambut pendek dan mengamalkan diet. “Kali pertama saya kena masalah tekanan adalah pada tahun lalu, ketika itu saya… Continue reading Nekad nak ubah gaya hidup dan penampilan diri, Dina Nadzir berjaya turunkan berat bandan 10kg

Tular dakwaan Sufian Suhaimi kembali bercinta dengan bekas kekasih, tak boleh berdiam ini pula respon tuan badan

Penyanyi Sufian Suhaimi enggan memberi sebarang komen mengenai dakwaan yang mengatakan dia sudah kembali bercinta semula dengan bekas kekasih iaitu Rania Al Sadat. Ketika dihubungi, Sufian, 32, berkata tiada perkara yang ingin dijelaskan mengenai khabar angin tersebut. “Saya tidak mahu ulas apa-apa tentang itu. Maafkan saya.” Sementara itu, diminta mengulas mengenai sepotong video yang tular… Continue reading Tular dakwaan Sufian Suhaimi kembali bercinta dengan bekas kekasih, tak boleh berdiam ini pula respon tuan badan

Seronok dapat kenal dengan ramai orang, Faye Kusairi akui tak malu berniaga nasi ayam tepi jalan

PELAKON Faye Kusairi mengakui tidak pernah berasa malu berniaga dan membuka gerai nasi ayam di tepi jalan. Selepas menceburi bidang perniagaan, Faye atau Dayangku Faratiwan Adnil Awang Kusairi, 37, berkata dia mempelajari banyak perkara positif daripada pelanggan dan orang ramai. “Menjaja tepi jalan tak ada standard. Tak malu ke niaga tepi jalan? Chill la… cetek sangat… Continue reading Seronok dapat kenal dengan ramai orang, Faye Kusairi akui tak malu berniaga nasi ayam tepi jalan

Shila Amzah luah rasa cemas bila tengok Seth hampir pitam lepas main panas, tak sangka rupanya ank pun ada Talasemia

Menurut pemilik nama lengkap Nurshahila Amir Amzah, 33, kejadian itu berlaku berkemungkinan disebabkan anaknya menghidapi penyakit talasemia sama seperti dirinya. “Ya Allah budak ini (Seth) buat mama takut. Main panas dekat luar, pastu terus naik rumah, mandi. Lepastu nak pitam (pengsan). Bergegas mama turun tangga nak tengok dia dah pucat muka. Terus mintak papa dia… Continue reading Shila Amzah luah rasa cemas bila tengok Seth hampir pitam lepas main panas, tak sangka rupanya ank pun ada Talasemia

Exit mobile version