Baru sahaja dedahkan kekasih kepada umum. Kekasih Usop dikatakan kaki kikis oleh warganet dan ini jawapan padu dari Usop sendiri berkenaan kekasihnya

Lepas sahaja mendedahkan identiti dan wajah kekasihnya kepada umum,penyanyi Usop memberitahu wanita berkenaan menerima pelbagai kritikan daripada warganet termasuk digelar kaki kikis. USop atau nama sebenarnya Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor 23,jelaskan kenyataan itu tidak tepat berikutan dia tidak mempunyai sebarang harta yang boleh dibanggakan. “Pada awalnya niat saya berkongsi tentang dia kerana terlalu teruja […]

Continue Reading

Lama sorokkan dari media akhirnya USop tayang cinta hati anak mami. Rupa rupanya dalam diam dia dah nak tamatkan zaman bujang.

“Bagi saya, saya okay sahaja bila Teha pun berkongsi momen-momen bersama saya di laman sosial sebab saya tak pernah dapat kejutan macam tu dari orang yang saya sayang. Saya rasa sangat dihargai.“Selalunya kalau saya kata okay, baru dia akan post gambar kami. Tak mengapa saya nak repost foto tersebut di Instagram sebab saya nak jadikan […]

Continue Reading

Lepas kecoh tentang isu body shaming Sherry Alhadad tiba tiba Usop bongkarkan bakal tamatkan zaman bujang tak lama lagi. Mengejutkan rupa rupanya ini wanita yang jad pilihan hati Usop.

Naib juara Big Stage 2020 Usop mengakui niat sebenarnya untuk menyertai pertandingan ini adalah untuk berkahwin. Jelas Usop atau nama sebenarnya Muhammad Saiful Naim Mohd Noor, 23, dia tidak mahu berahsia tentang status terkininya yang sudah mempunyai teman istimewa. “Niat saya lama dah, buat apa saya nak rahsia-rahsia kalau ni benda baik. Saya mengenali si dia […]

Continue Reading

Jadi sasaran body shaming Usop masa dekat big stage. Akhirnya Sherry Alhadah tampil berusara luahkan sesuatu bila Usop cakap macam tu. Terkedu sampai macam ni sekali luahan hati Sherry.

Naib juara Big Stage 2020 (BS2020) Usop dikritik hebat di media sosial apabila dikatakan terlanjur menegur bentuk badan pengacara Sherry Alhadad di pentas akhir konsert BS2020. Usop atau nama sebenarnya, Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor, 23, walaubagaimanapun memohon maaf jika guravannya itu disalah anggap oleh Sherry dan orang ramai. Tidak melatah dengan situasi berkenaan, tuan […]

Continue Reading

Semalam ketika di big stage Usop terlepas cakap sesuatu pasal isu ini buat ramai yang tak puas hati. Mengejutkan nasib Usop sempat buat ini untuk selamatkan diri.

Bintang Big Stage 2020 (BS2020) Usop memohon maaf secara terbuka apabila terlanjur menegur bentuk badan pengacara Sherry Alhadad di pentas akhir konsert BS2020. Usop atau nama sebenarnya,  Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor, 23, memohon maaf jika gurauannya itu disalah anggap oleh Sherry dan orang ramai. “Sebenarnya saya nak cakap, tadi saya ada terlepas cakap. Saya […]

Continue Reading