TokTi dikatakan beli rumah dekat Dubai, tak boleh berdiam sekali ini pengakuan dari tuan badan

Sebelum ini, penyanyi tersohor, Datuk Seri Siti Nurhaliza memuat naik video kondominium mewah di The AddressResidences, Dubai. The AddressResidences adalah kediaman kondominium servis eksklusif yang terletak di pusat bandar Dubai. Bangunan setinggi 56 dan 64 tingkat itu direka berdasarkan bentuk kapal layar laut Arab. Hasil tinjauan dalam enjin carian google mendapati kondominium yang terletak berhampiran… Continue reading TokTi dikatakan beli rumah dekat Dubai, tak boleh berdiam sekali ini pengakuan dari tuan badan

Setahun dah kahwin tapi masih belum ada rezeki zuriat, ini pula pengakuan dari Uqasha Senrose buat ramai yang mendoakan

Pelakon Uqasha Senrose mendedahkan yang dia dan suami, dramatis Kamal Adli tidak pernah merancang untuk mendapatkan zuriat dalam masa terdekat. Sungguhpun usia perkahwinan sudah pun menjangkau ke angka satu tahun, namun, menurut Uqasha, rezeki tentang cahaya mata diserahkan bulat-bulat kepada Yang Maha Esa. “Jujurnya, saya dan Kamal tidak merancang… maklumlah masing-masing sibuk dengan jadual penggambaran.… Continue reading Setahun dah kahwin tapi masih belum ada rezeki zuriat, ini pula pengakuan dari Uqasha Senrose buat ramai yang mendoakan

Beza umur 9 tahun bukanlah halangan hubungan ni, Dai Syed dedah macam mana boleh kenal Hana Ismail

Pendkwah sensasi, Da’i Syed mendedahkan hatinya terpikat dengan sifat lemah lembut pengacara TV Hana Ismail biarpun usia mereka sembilan tahun beza. Mengakui dirinya seorang yang agak ‘nakal’, Da’i Syed berkata sifat tunangnya juga banyak mempengaruhinya untuk menjadi lebih baik. “Mungkin sifat dia yang buat saya terpikat. Walaupun usia kami beza 9 tahun tapi pemikiran kami… Continue reading Beza umur 9 tahun bukanlah halangan hubungan ni, Dai Syed dedah macam mana boleh kenal Hana Ismail

Tular pasal Pu Abu dengan bekas isteri, sekali Pu Abu tampil dedahkan punca sebenar yang ramai tak tahu

Nama Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan kembali menjadi bualan ramai selepas bekas isteri, Hana Azraa mendakwa masih diganggu biarpun sudah bukan sebagai suami isteri. Tampil memberi penjelasan menerusi siaran langsung di TikTok bersama isteri, Ain ‘Afini Latif, Abu menegaskan dia bertemu dengan sepupunya yang tinggal di hotel sama dengan Hana ketika berada di Tanah Suci.… Continue reading Tular pasal Pu Abu dengan bekas isteri, sekali Pu Abu tampil dedahkan punca sebenar yang ramai tak tahu

Konsert Rizky Febian di Malaysia dihadiri ribuan peminat setia, Ini perkongsian Rizky buat ramai sebak

Memang tak asing lagi kita dengan penyanyi popular negara jiran ini. Bersaksikan 2,400 peminat setianya, penyanyi popular Indonesia, Rizky Febian berkongsi rasa sedih apabila impiannya untuk membalas jasa dan menggembirakan Allahyarham ibunya, Lina Jubaedah tidak kesampaian. Menerusi Konsert Rizky Febian Live In KL yang berlangsung di Zepp, Bukit Bintang pada malam Khamis, Rizky atau nama… Continue reading Konsert Rizky Febian di Malaysia dihadiri ribuan peminat setia, Ini perkongsian Rizky buat ramai sebak

Kini Dato Vida dan Iqbal sudah berbaik semula, Usahawan ini masih tidak mahu jelaskan status hubungannya

Siapa tak kenal dengan Usahawan sensasi ini. Entah apa sebenarnya yang ada dalam hati pengusaha kosmetik Datuk Seri Vida dan pengsohor Ahmad Iqbal Zulkefli. Sejak insiden pulang cincin selepas perkhabaran yang mendakwa Vida dan Iqbal menjalinkan hubungan istimewa tinggal ‘kenangan’, masing-masing dilihat mendiamkan. Jika ada pun, mungkin kedua-dua pihak dilihat menyindir antara satu sama lain… Continue reading Kini Dato Vida dan Iqbal sudah berbaik semula, Usahawan ini masih tidak mahu jelaskan status hubungannya

Alif Satar akui tidak akan melampaui batas ketika berlakon, Alif Satar dedah isteri tidak pernah letak limit dalam lakonannya

Selebriti versatil, Alif Satar mendedahkan isterinya, Shad Dila Halid menyerahkan segala tanggungjawab lakonan atau babak mesra dengan pelakon wanita kepada dirinya. Kata Alif, isterinya memahami dan percaya dia seorang yang tahu akan limitasi sebagai seorang suami dan bapa. “Dia seorang isteri yang sangat memahami dan dia tidak meletakkan limitasi kerana dia percaya saya tidak akan… Continue reading Alif Satar akui tidak akan melampaui batas ketika berlakon, Alif Satar dedah isteri tidak pernah letak limit dalam lakonannya

DJ Lin luah rasa terharu Ustaz pun pendengar setia Suria Cinta, Rupanya ini yang berlaku

Memang kita kenali dengan wanita ini. Penyampai radio popular Suria FM, DJ Lin terharu apabila didekati seorang individu lengkap berjubah putih dan berkopiah menegur serta mengakui dirinya salah seorang pendengar setia Suria Cinta. Insiden spontan itu berlaku ketika pemilik nama sebenar Roslinda Abd. Majid dan sekumpulan media selesai menjamu selera di restoran Fullamak Sup Power,… Continue reading DJ Lin luah rasa terharu Ustaz pun pendengar setia Suria Cinta, Rupanya ini yang berlaku

Sebuah rakaman tarik perhatian ramai, terkejut daging krban yang dah disiap dimasak masih lagi bergerak gerak,

Seorang wanita menarik perhatian warganet apabila seketul daging k.rban yang diterimanya berada dalam keadaan masih bergerak. Menerusi laman sosial Twitter, wanita yang menggunakan tweethandle @tterororo berkongsi video daging korban tersebut sehingga membuatkan ibunya takut untuk memasak.“GUYS KENAPA DAGING KORBAN NI GERAKKKKKK. Mak aku taknak masak sebab takut,” tulisnya sebagai kapsyen video. Menerusi video berdurasi kurang… Continue reading Sebuah rakaman tarik perhatian ramai, terkejut daging krban yang dah disiap dimasak masih lagi bergerak gerak,

Eina Azman luah rasa sebak berpisah dengan pembantu rumah, Eina akui pembantu rumahnya serba boleh

Bukan mudah bagi pelakon cantik, Datin Paduka Eina Azman untuk melepaskan pembantu rumahnya dikenali sebagai Mega untuk pulang ke pangkuan keluarga semula di Acheh, Indonesia setelah lima tahun berkhidmat. Menerusi satu perkongsian di laman Instagram, Eina berkongsi semula foto-foto dan video mereka bersama sebagai kenangan dan rata-rata warganet turut sebak melihat keakraban antara ibu kepada… Continue reading Eina Azman luah rasa sebak berpisah dengan pembantu rumah, Eina akui pembantu rumahnya serba boleh