Sophia Albarakbah dikatakan ganggu rumahtangga Aliff Aziz, setelah sekian lama mendiam terkejut macam ni je respon dia

Nama pelakon jelita, Sophia Albarakbah menjadi tular selepas didakwa cuba mengganggu rumah tangga pasangan selebriti, Aliff Aziz dan Bella Astillah. Meskipun Bella tak menyebut sebarang nama, rata-rata warganet ‘serkap jarang’ dan menuduh pelakon wanita kacukan Melayu, Cina dan Arab itu itu sebagai penyondol. Terbaru, memetik laporan Official Hlive, aktres itu enggan memberi sebarang kenyataan berhubung… Continue reading Sophia Albarakbah dikatakan ganggu rumahtangga Aliff Aziz, setelah sekian lama mendiam terkejut macam ni je respon dia

Suami terlupa nak tanam uri, wanita ni terus rebah bila nampak makhluk ni tengah buat sesuatu dengan uri

MEMBESAR sebagai anak yatim piatu, Nurin sememangnya sudah terbiasa hidup berdikari sehinggalah dia berkahwin dengan cinta hatinya pada awal tahun lalu. Hasrat Nurin untuk menumpang kasih ibu mentua nampaknya tidak kesampaian apabila dia sering dilayan dingin, malah turut dibanding-bandingkan dengan birasnya yang lain. Lebih teruk, ibu mentuanya juga enggan membantu selepas dia selamat melahirkan bayi sulungnya… Continue reading Suami terlupa nak tanam uri, wanita ni terus rebah bila nampak makhluk ni tengah buat sesuatu dengan uri

Published
Categorized as Seram Tagged

Ada individu yang cakap dia tak bahagia, terkejut ini pula respon dari Mawar Karim

MENGAKUI kehidupannya kini lebih bahagia, usahawan Mawar Karim memberi bayangan seolah-olah sebelum ini dia banyak menanggung kehidupan keluarga ketika masih berstatus isteri orang. Meskipun tidak menyebut nama mana-mana pihak, namun kata-kata tersebut seakan ditujukan kepada individu yang pernah bertakhta dalam hatinya. “Alhamdulillah hidup sekarang lebih bersyukur dan tenang sebab duit tak habis lesap. Kalau berbanding dulu… Continue reading Ada individu yang cakap dia tak bahagia, terkejut ini pula respon dari Mawar Karim

Ada yang cakap Remy Ishak makin selekeh lepas kahwin, tak boleh berdiam sekali ini pula respon dari tuan badan sendiri

Jarang lagi kita melihat pelakon hebat, Remy Ishak membintangi mana-mana drama baru di kaca televisyen sejak bergelar suami. Dia juga kurang memuat naik perkongsian terbaru di media sosial miliknya sehinggakan ada peminat sudah rindu dengan aktor kacak berkenaan. Baru-baru ini, penampilan Remy telah mendapat komen yang pelbagai daripada warganet apabila dia berkongsi gambarnya yang kurang kemas. Memetik… Continue reading Ada yang cakap Remy Ishak makin selekeh lepas kahwin, tak boleh berdiam sekali ini pula respon dari tuan badan sendiri

Akhirnya terjawab teka teki warganet, Shuib akui ada perancangan untuk fasa seterusnya

PELAWAK dan penyampai radio Suria FM Shuib menyifatkan kehadiran ahli perniagaan Watie Hanifiah dalam hidupnya sebagai sebuah takdir yang telah ditentukan. Shuib atau Shahmira Muhamad, 39, berkata, meskipun tidak pernah melupakan Allahyarham isterinya iaitu Siti Sarah Raisuddin namun dia menganggap kehadiran wanita itu dalam hidupnya mempunyai sebab tersendiri.”Sampai ke hari ini saya masih tercari-cari hari yang… Continue reading Akhirnya terjawab teka teki warganet, Shuib akui ada perancangan untuk fasa seterusnya

Ajar ank untuk bersedekah di sekitar Masjid Nabawi, ramai yang puji dengan didikan Puteri Sarah Liyana pada anak anak

Baru-baru ini, pelakon Puteri Sarah Liyana memaklumkan dia telah melakukan Program Sabil di bumi Madinah dengan memberikan sedekah berbentuk makanan kepada para jemaah. Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Puteri Sarah di laman Instagramnya, dia bersama anaknya serta beberapa orang invividu yang lain tampil membantu dalam memberikan makanan kepada jemaah yang berada di kawasan sekitar masjid Nabawi,… Continue reading Ajar ank untuk bersedekah di sekitar Masjid Nabawi, ramai yang puji dengan didikan Puteri Sarah Liyana pada anak anak

Ulas tentang isu suami tak setia, sekali ini nasihat dari Dayana Roza untuk para isteri

Di Instagram Story, pelakon Dayana Roza memuat naik tangkap layar sebuah artikel yang berkisarkan tentang perlakuan suami tak setia terhadap isteri. Berikutan daripada itu, Dayana tampil memberi pandangan peribadinya mengenai isu tersebut. Menurut Dayana, wanita yang bergelar isteri perlu mempunyai mental yang kuat supaya dapat menjaga anak-anak dan tak perlu menyeksa diri untuk berada dalam perkahwinan yang… Continue reading Ulas tentang isu suami tak setia, sekali ini nasihat dari Dayana Roza untuk para isteri

Teruk dikritik oleh warganet, tak boleh berdiam sekali pengarah bongkarkan hubungan antara Aliff dan Sophia masa di set

Pengarah filem juga drama terkenal, Osman Ali mengakui langsung tidak tahu menahu tentang hubungan yang wujud antara pasangan hero heroinnya, Sophia AlBarakbah dan Aliff Azizi sehingga menimbulkan kekecohan sejak pengakuan panas Bella Astillah, Ahad lalu. Osman ketika dihubungi berkata, dia tidak melihat petanda ‘pelik’ membabitkan Sophia dan Aliff ketika berada di lokasi penggambaran naskhah naskhah… Continue reading Teruk dikritik oleh warganet, tak boleh berdiam sekali pengarah bongkarkan hubungan antara Aliff dan Sophia masa di set

Bengang bila suami cakap dia tak setia, tak boleh berdiam sekali ini pengakuan dari menantu Zainal Abidin

GARA-GARA bekerja sebagai seorang pramugari, menantu bekas jurulatih bola sepak, Datuk Zainal Abidin Hassan iaitu Suzur Sofia dituduh tak setia oleh suaminya, Mohd Zaiza Zainal Abidin. Menjawab mengenai dakwaan itu, Sofia atau nama sebenarnya Suzur Sofia Smeth Jaya, 32, berkata selama enam tahun dia bekerja sebagai pramugari, pendapatan itulah digunakan untuk membesarkan dua orang anaknya. “Kalau… Continue reading Bengang bila suami cakap dia tak setia, tak boleh berdiam sekali ini pengakuan dari menantu Zainal Abidin

Dah 13 tahun pergi menghadap illahi, ramai yang tak sangka ini kehidupan sekarang balu Achik Spin

Biarpun sudah 13 tahun pemergian Achik Spin, nama dan lagu-lagu popularnya masih menjadi siulan ramai. Achik atau nama sebenarnya Abdillah Murad Md Shari merupakan vokalis kumpulan Spin. Achik juga pernah menjadi pasangan duet Siti Nordiana menerusi lagu Paling Comel dan Bola Bola Api sehingga pernah mencetuskan fenomena dalam industri muzik tanahair. Setelah pergi menghadap illahi akibat kejadian tak diingini… Continue reading Dah 13 tahun pergi menghadap illahi, ramai yang tak sangka ini kehidupan sekarang balu Achik Spin