Genap sebulan Sandra pergi menghadap illahi. Ibu muat naik video untuk pengubat rindu. Lepas pemergian Sandra ini yang terjadi pada ibu Sandra buat warganet terkedu.

IBU kepada Sandra Dianne iaitu Nur Syakinah Abdullah mengakui perasaan rindu terhadap Sandra masih menebal meskipun sudah genap sebulan pemergian anak kesayangannya itu. Menurut Nur Syakinah, dia masih belum dapat menerima kehilangan anak perempuannya itu dan hanya mampu mengubat kerinduan menerusi rakaman video kenangan bersama anaknya. “Kakak hari ini genap sebulan kakak tinggalkan mama… mama rangkumkan […]

Continue Reading

Lepas kecoh tentang isu body shaming Sherry Alhadad tiba tiba Usop bongkarkan bakal tamatkan zaman bujang tak lama lagi. Mengejutkan rupa rupanya ini wanita yang jad pilihan hati Usop.

Naib juara Big Stage 2020 Usop mengakui niat sebenarnya untuk menyertai pertandingan ini adalah untuk berkahwin. Jelas Usop atau nama sebenarnya Muhammad Saiful Naim Mohd Noor, 23, dia tidak mahu berahsia tentang status terkininya yang sudah mempunyai teman istimewa. “Niat saya lama dah, buat apa saya nak rahsia-rahsia kalau ni benda baik. Saya mengenali si dia […]

Continue Reading

Ibu Sandra imbas kenangan masa lahirkan anknya buat ramai yang sebak. Rupa rupanya empat hari lagi adalah ulang tahun kelahiran Sandra. Sebak ini luahan hati ibu Sandra.

Ibu kepada bintang Big Stage 2020 Sandra Dianne, Nor Syakinah mengimbau kenangan melahirkan anak perempuannya memandangkan ulang tahun kelahiran Sandra akan tiba empat hari lagi.  Menerusi laman sosial Facebook, Nor Syakinah berkongsi momen sewaktu melahirkan Sandra pada tanggal 16 September 1994.  “Dia seorang anak yang baik, sejak kecil tak pernah menyusahkan. Dari awal mengandung langsung […]

Continue Reading

Terkejut dengan pemergian Sandra tiba tiba Cikgu Shafi dedahkan keadaan Sandra lepas konsert minggu ke 3 buat orang ramai terkedu. Rupa rupanya sampi macam tu sekalo jadi kat Sandra.

Shafizawati Sharif atau lebih mesra dipanggil Cikgu Shafi mengakui perkenalannya selama empat minggu bersama Sandra Dianne merupakan pertemuan yang indah, biarpun dia sangat sedih dengan pemergian Sandra. Ketika dihubungi Gempak, Shafi yang merupakan guru vokal untuk peserta-peserta Big Stage 2020 mengakui biarpun tempoh tersebut tidak lama, tetapi ianya seolah-olah mengenali Sandra selama usianya 26 tahun. […]

Continue Reading