Sampai muntah drh masa buat umrah, tak sangka ini yang jadi pada Wawa Zainal

Pada Khamis lepas, pasangan pelakon, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal berangkat ke Tanah Suci Mekah bersama anak ketiganya, Ayya Soffya dan kumpulan usahawan yang banyak membantu perniagaan Wawa Cosmetic. Terbaharu, Wawa Zainal yang sedang menunaikan ibadah umrah mendedahkan badannya tidak berasa sihat sehingga mengalami muntah drh. Menerusi hantaran di Instagram Story, Wawa atau nama sebenarnya Nur Hawa Zainal Abidin baru sahaja… Continue reading Sampai muntah drh masa buat umrah, tak sangka ini yang jadi pada Wawa Zainal

Ada yang cakap Aeril dan Wawa Zainal menunjuk sebab muat naik video bayar zakat, sekali ini penjelasan dari PU Amin

Kejayaan pasangan selebriti dan jua usahawan terkenal, Wawa Zainal dan Aeril Zafrel bayar zakat lebih RM1juta zakat perniagaan telah mendapat perhatian ramai sehingga dituduh menujuk. Mana tidaknya, jumlah berkenaan cukup besar dan pastinya keuntungan yang diraih syarikat mereka juga lumayan sehingga mampu membayar zakat dengan angka yang begitu luat biasa. Walaupun Aeril berkongsi momen membayar… Continue reading Ada yang cakap Aeril dan Wawa Zainal menunjuk sebab muat naik video bayar zakat, sekali ini penjelasan dari PU Amin

Sedih bila tengok banyak isu selebriti berpisah, Wawa Zainal minta warganet doakan hubungan dia dan suami

Sejak kebelakangan ini, banyak berita mengenai isu keretakkan rumah tangga dalam kalangan selebriti mahupun pempengaruh media sosial. Susulan itu, pelakon dan usahawan Wawa Zainal turut meluahkan kegusarannya dengan berita sedemikian. Menerusi hantarannya di Instagram Stories (IGS), Wawa berkongsi video yang memaparkan dirinya menyambut ulang tahun kelahiran suaminya, pelakon Aeril Zafrel. Pada hantaran itu, Wawa mengakui sedih mendapat… Continue reading Sedih bila tengok banyak isu selebriti berpisah, Wawa Zainal minta warganet doakan hubungan dia dan suami

Terkejut bila dapat tahu dah berpisah, Wawa Zainal dedah Raf Yaakob ada dtang berjumpa untuk bgtahu tentang berita perpisahan

Usahawan dan pelakon Wawa Zainal mendedahkan Raf Yaakob ada datang berjumpa dengannya bagi memaklumkan berita perpisahan dengan bekas isteri, Mawar Rashid. Ketika ditemui, Wawa atau nama sebenarnya Nur Hawa Zainal Abidin berkata, dia terkejut dan berasa sedih ketika mendapat tahu berita tersebut. “Saya tidak jangka dia akan bercerai dengan Raf. Mereka adalah pasangan yang sangat serasi dan penyayang.… Continue reading Terkejut bila dapat tahu dah berpisah, Wawa Zainal dedah Raf Yaakob ada dtang berjumpa untuk bgtahu tentang berita perpisahan

Sajat luah rasa terharu bila Aeril Zafrel dan isteri hantar bungkusan makanan dari Malaysia untuk dia

Usahawan sensasi, Nur Sajat meluahkan rasa terharu apabila pasangan selebriti iaitu Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sudi menghantar bungkusan makanan dari Malaysia untuknya. Menerusi video yang dimuat naik di TikTok, Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajat Kamruzzaman kelihatan sebak dan tidak mampu menahan air mata setelah membuka bungkusan tersebut. “Sajat sangat berbesar hati, bila saya dapat bungkusan daripada… Continue reading Sajat luah rasa terharu bila Aeril Zafrel dan isteri hantar bungkusan makanan dari Malaysia untuk dia

Ada pihak yang pertikaikan kemewah, tak boleh berdiam ini pula respon Aeril Zafrel

PELAKON Aeril Zafrel tidak pernah ambil pusing dengan cakap-cakap segelintir pihak yang mempertikaikan kemewahannya sehingga dikatakan gemar menunjuk kekayaan di media sosial. Aeril atau Suhairil Sunari, 35, sebaliknya berkata, apa dikecapi ketika ini bukan diperoleh dengan cara mudah dan mereka yang mengata mungkin tidak mengetahui kepayahan terpaksa dilalui sebelum ini. “Rasanya orang tahu apa yang kami… Continue reading Ada pihak yang pertikaikan kemewah, tak boleh berdiam ini pula respon Aeril Zafrel

Lepas isteri, Aeril Zafrel beri kejutan pada anak permpuannya

SELEPAS memberi kejutan menghadiahkan isterinya, Wawa Zainal dengan sebuah kenderaan pacuan empat roda jenis Brabus 900 Rocket Edition tiga hari lalu, pelakon Aeril Zafrel memberi kejutan buat anaknya, Hayla Maghfiratul Adzkiya. Istimewanya kejutan itu dibuat sempena hari jadi Hayla yang ke-8. Hari itu, nampak video kejutan mak dia. Dia pun nak juga. Maaflah ini sahaja yang… Continue reading Lepas isteri, Aeril Zafrel beri kejutan pada anak permpuannya

Bengang bila ada pihak yang keluarkan produk tiruan Wawa Cosmetic, tak kan halalkan pendapatan hasil jualan dari produk ciplak

Pelakon dan usahawan terkenal, Wawa Zainal menegaskan dia tidak akan menghalalkan pendapatan diperoleh penjual hasil daripada menjual produk ciplak Sunscreen Wawa Cosmetics. Menurut Wawa, dia mula menyedari aktiviti menjual produk tiruan Wawa Cosmetics di pasaran terbuka selepas mendapat aduan daripada ‘re seller’ dan pengguna. Kata aktres berumur 32 tahun itu, dia risau dengan kesihatan pembeli yang sudah… Continue reading Bengang bila ada pihak yang keluarkan produk tiruan Wawa Cosmetic, tak kan halalkan pendapatan hasil jualan dari produk ciplak

Warganet tegur sebab Wawa Zainal pakai baju sendat di pentas big stage, sekali ini pula respon dari tuan badan

Pentas Big Stage 5 sememangnya menjadi perhatian ramai lebih-lebih lagi dengan kehadiran dua hos yang memeriahkan program saban minggu. Penaja rancangan hiburan tersebut juga merupakan pasangan selebriti terkenal, Wawa Zainal dan Aeril Zafrel menerusi syarikat mereka, WAWA Cosmetic. Perkongsian Wawa atau nama sebenarnya, Nur Hawa Zainal Abidin di Instagram sewaktu kehadirannya di Big Stage 5 telah mendapat perhatian ramai. Memetik laporan… Continue reading Warganet tegur sebab Wawa Zainal pakai baju sendat di pentas big stage, sekali ini pula respon dari tuan badan

Sanggup berhabis duit untuk taja Big Stage, sekali ada pula warganet yang minta Aeril Zafrel bantu orang miskin

TINDAKAN pelakon dan usahawan Wawa Zainal mengeluarkan belanja jutaan ringgit bagi menaja program Big Stage musim kelima (BS5) kurang disenangi segelintir pihak. Tanpa usul periksa, warganet bertindak mengkritik Wawa dan suami, pelakon Aeril Zafrel yang disifatkan sebagai melakukan pembaziran dengan menaja program berbentuk hiburan dan tidak mendatangkan faedah. Menerusi ruang komen di Instagram mStar, ada segelintir… Continue reading Sanggup berhabis duit untuk taja Big Stage, sekali ada pula warganet yang minta Aeril Zafrel bantu orang miskin