Mengejutkan isteri tiba tiba luahkan dia dah lama tak tahan gara gara suami bagi servis tak best. Akhirnya malam tu suami nekad untuk bagi yang terbaik sampai isteri terdiam.

Aku ingin cerita kisah hidup ini biar jadi pedoman buat semua dari aku tak tahu apa time bujang sehingga lah ke alam perkahwinan.Korang baca lah sampai semoga ini menjadi pedoman buat semua. Memang dulu aku jahil tentang solat. Sebab dari kecil mak bapak aku tak tekankan tentang solat. Aku belajar tentang solat sewaktu di sekolah. […]

Continue Reading

Pelik sebelum kahwin isteri bertudung labuh tapi belum sampai 7 bulan kahwin isteri dah bersalin. Mengejutkan lepas 3 hari kahwin tiba tiba isteri tanggalkan tudung. Rupa rupanya ini punca buat suami terkedu.

Bila orang tengok isteri aku ini baik, bertudung labuh seperti ustazah tetapi, belum sampai 7 bulan berkahwin, dah beranak. Senang cakap, aku ini menjadi pak sanggup. Aku tinggalkan dia selama 3 hari untuk beri ruang diri aku berfikir. Tudung besar dia hanya untuk berlakon sahaja. Demi ibunya, aku terima dia seadanya. Aku tak nak tahu […]

Continue Reading

Lelaki ini nekad untuk kahwin dengan bekas isteri kawan baik sendiri hanya kerana kesian. Mengejutkan bila satu malam kena goda dengan kekasih tiba tiba isteri ada depan pintu. Akhirnya isteri nekad untuk buat sesuatu sampai suami menyesal.

Assalamualaikum semua. Aku tak pandai sangat nak bercerita, harap korang dapat something dari confession aku ni. Aku tak tahu cabang mana aku nak luah, memandangkan isteri aku pon suka baca cerita kat page ni (aku suka mengintai kalau nampak dia tengok fon sampai tak berkelip), aku harap dia ada terbaca la. Yang mana tahu kisah […]

Continue Reading

Nekad untuk tengok hp suami. Mengejutkan bila buka wasap suami selalu wasap dengan mak angkat. Rupanya dalam diam mak angkat ada plan sesuatu dengan suami.

Aku sekadar meluahkan rasa yang ku tanggung sendiri, usia perkahwinanku baru setahun lebih dan perkenalan aku bersama suami hampir 10 tahun sebelum kami mengakhirinya dengan ikatan yang suci. Aku baru melahirkan seorang puteri yang baru berusia 70 hari, tak ku sangka kesabaran aku teruji lagi dengan kejadian yang terjadi semalam.. bukan ku ingin mengaibkan suamiku […]

Continue Reading

Rasa macam kahwin dengan suami kakak ipar. Terkejut isteri baru je lepas kahwin suami layan kakak ipar macam isteri sendiri. Akhirnya isteri nekad lakukan sesuatu yang mengejutkan.

Gambar Sekadar Hiasan. Assalamualaikum, Aku L bukan nama sebenar. Berusia awal 30an dan baru sahaja berumah tangga serta belum memiliki anak. Apa yang akan aku ceritakan ini mungkin juga berlaku pada pasangan lain di luar sana. Untuk pengetahuan, aku bekerja di sektor swasta begitu juga dengan suami aku. Setelah berkahwin aku diajak tinggal di rumah […]

Continue Reading

Terkejut kakak pakai seluar ketat sampai nampak semua benda. Tapi bila dia nak kahwin mak memang tak kisah dan tak ambil tahu langsung. Rupa rupanya ini yang berlaku.

Firstly I minta maaf sebab cerita ni agak panjang. Kisah nya bila nak kata parents tak didik, tapi bila dah besar panjang perangai berubah jadi teruk. Kakak I salah sorang manusia mcm ni. Dari kecik kami adik beradik semua diajar jadi pembersih, tolong buat kerja rumah, bila dah besar berbakti kpd parents, n macam2 lagi […]

Continue Reading

Terkejut bila bangun pagi tiba tiba isteri dan ank ank hilang. Rupa rupanya malam tu lepas suami buat sesuatu pada isteri terus isteri nekad untuk larikan diri dari suami.

Foto Sekadar Hiasan Assalamulaikum.. Saya seorang suami kepada dua orang anak2 saya.. saya dah isteri sudah berkahwin hampir 7 tahun.. so nak di pendekkan cerita isteri saya nie seorg yang baik.. tapi sikap panas baran saya, saya tak boleh nak kawal.. asal marah sikit saya naik tangan.. tapi isteri tetap tidak tinggalkan saya.. saya pernah […]

Continue Reading

Gadis ini bersalin masa umur 15 tahun tapi sampai sekarang tak tahu angkara siapa. Terkedu ini tindakan mertua bila dapat tahu perkara sebenar.

Salam ,maaf cerita ni panjang… Ok cerita dia cmni.. sekarang ni saya sedang mengandung … anak ketiga… tapi anak pertama dalam perkahwinan pertama.. which mean sebelum menikah saya ada dua lagi anak… macam mana saya boleh ada anak sebelum ni?? Ok anak pertama saya lelaki… saya lahirkan dia masa saya form 3… seminggu sebelum pmr […]

Continue Reading

Dah 3 tahun kahwin isteri masih tak nak mengandung dengan alasan yang tak masuk akal. Tiba tiba suami mula planning sesuatu. Terduduk isteri bila dapat tahu rupa rupanya ini yang suami tengah rancang.

Status kawan saya mulanya adalah isteri. Ibu kepada 3 org anak. Dulu bekerja sebagai Jurutera tapak binaan. Dia seorang wanita yang cantik. Baik hati dan solat tak pernah tinggal. Walaupun dah berkahwin tapi masih lagi nampak macam anak dara. Dia ada aura yang tersendiri. Saya juga mengenali suaminya. Suaminya seorang yang baik. Sebaik dia. Tapi […]

Continue Reading

Beriya suami suruh isteri buat loan sampai 100 ribu. Rupanya dalam diam dia dah buat sesuatu belakang isteri sampai perempuan tu nekad wasap isteri. Akhirnya isteri nekad untuk buat ini pada suami.

Foto sekadar hiasan. Salam admin. Sorry aku sebenarnya tak reti nak buat karangan sangat dengan fikiran bercelaru ni. Aku marah betul dekat laki aku min. Dia kantoi nak kawen lain. Yang buat aku marah beberapa bulan lepas dia minta aku buat personal loan 100k untuk nak set up business. Oh ya laki aku baru kene […]

Continue Reading