Pelik bila terjaga dari tidur tengok ibu tiada dekat sebelah. Bila pegi tandas tengok tandas berkunci. Terkedu rupanya ibu dengan lelaki lain dalam tu. Akhirnya ini yang gadis ni buat sampai ibu keluar dari tandas.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum semua. Thanks admin sebab sudi baca dan published cerita aku. Macam biasa tolong hide detail aku. Aku cuma nak minta pandangan. Nak kata aku buntu macam ada masalah besar tu, tak ada lah buntu sangat. Cuma kadang2 aku jadi fed up dengan keadaan sekeliling aku. Aku berusia 33 tahun. Aku ada […]

Continue Reading