Ada yang perasan Uqasha nampak makin berisi, bengang dengan warganet sekali ini luahan dari Uqasha Senrose

Artis

Nampaknya warganet kini suka sangat menyibuk dengan penampilan seseorang sungguhpun melibatkan bentuk badan. Sebelum ini, pelakon Almy Nadia terkena, begitu juga dengan isteri kepada Haqiem Rusli iaitu Anis Sofea. Kali ini, turut terpalit dengan lsu yang sama ialah pelakon terkenal iaitu Uqasha Senrose. Hal ini berlaku selepas Uqasha menghadiri event di Anuegrah MeleTop semalam. Jelas Uqasha, ada pihak yang mula memperkatakan dan juga mempersoalkan saiz nya ketika ini. Pelakon berumur 29 tahun ini berkata dia sedang bahagia bersama suaminya iaitu Kamal Adli, dan mengadu bahawa warganet ni selalu sangat bercakap tentang saiznya dan hanya nak sakitkan hati orang lain.

“Abang, tengok dia orang ni, bila saya krus, cakap saya krus sangat, namun bila badan saya naik sikit terus saja dorang panggil saya gmok. Babap dorang abang.” “Ada saya kisah sangat, suka hati saya la nak mok atau krus. Saya sedang berbahagia sekarang ni. Badan boleh naik dan turun tapi jika dah sakitkan hati orang, semestinya percuma dapat dosa kering.” Di ruangan komen, ramai warganet yang tetap mempertahankan kakak kepada Nelydia Senrose dan juga Raysha Rizrose ini. Ramai yang menyatakan kepada Uqasha, janganlah terlalu pedulikan orang yang berkata kata itu, tak ada faedahnya pun. “Habislah, Uqasha dah mengadu kat suami dia, apapun, Uqasha ni okay saja di mata kami, sentiasa cantik.” “Cantik sangat tak kira apa pun. Yang sibuk cakap tu, ingat dia cantik sangat ke.”

Malam tadi, Uqasha dan kamal telah hadir ke majlis Anugerah Meletop, bersama-sama naik ke pentas dan dilihat berpegangan tangan bersama. Imbas kembali, Uqasha Senrose disatukan dengan Kamal Adli sebagai pasangan suami isteri pada tahun lalu dalam satu majlis tertutup. Apa Pendapat Anda Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook.