Kena sembur teruk dengan Mas Idayu, sekali bapa dedah keadaan terkini Sissy Imann buat ramai yang risau

Bapa kepada penyanyi, Sissy Imann iaitu Mohammad Kamil Mustaffa, 59, berkongsi mengenai keadaan anaknya ketika ini yang sedang mendiamkan diri akibat kritikan teruk yang diterimanya, Ahad lalu. Dalam pada itu, bapa kepada penyanyi berusia 27 tahun ini menjelaskan buah hati kesayangannya itu kini berkurung dalam bilik, mendiamkan diri dan hanya keluar apabila dipanggil untuk makan.… Continue reading Kena sembur teruk dengan Mas Idayu, sekali bapa dedah keadaan terkini Sissy Imann buat ramai yang risau

Individu ni dedah lebih 38k taska yang tak berdaftar, ibu bapa boleh guna cara ni kalau nak tahu sama ada taska tersebut daftar atau tidak

Bagi ibu bapa yang prihatin dengan perkembangan anak-anak di usia muda, pastinya korang menghadapi kepayahan dalam mencari taska atau tadika yang sesuai buat anak anda. Yang paling penting, taska atau tadika itu mestilah berdaftar sebab kita mesti tak nak kejadian yang tak diingini berlaku ke atas anak kita, kan? Menerusi perkongsian sebuah pusat perunding pendidikan… Continue reading Individu ni dedah lebih 38k taska yang tak berdaftar, ibu bapa boleh guna cara ni kalau nak tahu sama ada taska tersebut daftar atau tidak

Published
Categorized as tips Tagged

Ada yang tanya mengenai hubungan dengan Shuk, tak sangka ini pula respon Rossa Sera

“Bukan kerana saya jual mahal atau tidak menghargai usaha Shuk, cuma sudah banyak yang berlaku. Hati ini masih lagi terluka,” kata isteri kepada pelakon dan pelawak, Shuk Sahar iaitu Rossa Sera mengenai hubungannya dengan Shuk ketika ini. Sera juga belum dapat memperincikan keputusan sama ada untuk kembali bersama suaminya atau memilih jalan perpisahan. Sera atau… Continue reading Ada yang tanya mengenai hubungan dengan Shuk, tak sangka ini pula respon Rossa Sera

Dah hampir 1 tahun tahun menyepi, rupanya ini sebab Saharul Ridzwan tak muncul di kaca tv

SIAPA sangka fokus yang lebih ditumpukan kepada urusan perniagaan membuatkan sudah setahun Saharul Ridzwan, 33, tidak muncul dengan drama baharu di televisyen. Saharul berkata, tindakan ‘menyepi’ seketika itu sama sekali tiada kaitan dengan merajuk atau apa saja sebab lain membabitkan industri, cuma dia yang memilih mahu memberi tumpuan kepada empayar perniagaan yang ingin dibina. “Saya… Continue reading Dah hampir 1 tahun tahun menyepi, rupanya ini sebab Saharul Ridzwan tak muncul di kaca tv

Sebak pulak bila ni ahli keluarga pula kongsikan video isteri pertama Zainal Abidin

Isnin lalu, kecoh diperkatakan mengenai prblahan dua isteri bekas jurulatih Liga Super, Datuk Zainal Abidin di sebuah restoran di Shah Alam, Selangor. Polis mendedahkan punca pergaduhan akibat perselisihan faham di mana isteri pertama berasa tersindir dengan kenyataan isteri kedua dalam sebuah program. Selain itu, isteri pertama marah mendakwa perkahwinan kedua suaminya dibuat tanpa pengetahuannya. Terbaru,… Continue reading Sebak pulak bila ni ahli keluarga pula kongsikan video isteri pertama Zainal Abidin

Lama mendiam kan diri, kenyataan terbaru dari Kazar jadi perhatian ramai

Nama pelakon senior, Kazar Saisi baru-baru ini sering disebut-disebut seleaps anaknya Ira Kazar berkahwin dengan pengarah, Syamsul Yusof sebagai isteri kedua selepas Puteri Sarah Liyana. Sejak itu juga, apa sahaja yang dilakukan Ira dan Kazar pasti dapat perhatian warganet kerana rata-ratanya menantikan mereka mengeluarkna kenyataan berkenaan apa yang berlaku. Bagaimanapun, sejak masalah ini timbul, mereka… Continue reading Lama mendiam kan diri, kenyataan terbaru dari Kazar jadi perhatian ramai

Tular foto Syamsul dengan peminat baru baru ni, tapi dalam gambar tu benda ni pula yang warganet perasan

MESKIPUN diduga dengan kemelut rumah tangga bersama isteri Puteri Sarah Liyana, pengarah Syamsul Yusof masih lagi meneruskan kerja-kerja penggambaran filem terbaharunya, The Original Gangster. Biarpun sibuk di lokasi penggambaran, Syamsul, 39, dilihat ‘sporting’ melayan peminat yang ingin merakamkan foto bersamanya. Bagaimanapun, menerusi perkongsian video seorang peminat di TikTok jadi perhatian warganet kerana susuk tubuh Syamsul… Continue reading Tular foto Syamsul dengan peminat baru baru ni, tapi dalam gambar tu benda ni pula yang warganet perasan

Nak cari model untuk 1 hari tapi nak bagi gaji rendah, butik baju ni teruk dikritik oleh warganet

GAMBAR SEKADAR HIASAN Ramai yang memilih untuk menceburi bidang peragaan atau modelling baik sepenuh masa atau sekadar job sampingan. Namun, ada beberapa pihak yang mengambil kesempatan untuk menyalahgunakan khidmat model-model ini dan membayar dengan kadar yang minima. Itu yang terjadi dalam sebuah group mencari bakat di Facebook, sebuah butik pakaian mencari model untuk memperagakan koleksi pakaian mereka namun hanya membayar dengan… Continue reading Nak cari model untuk 1 hari tapi nak bagi gaji rendah, butik baju ni teruk dikritik oleh warganet

Muat naik gambar dengan anak anak di airport, tapi komen Dr Fadzillah Kamsah buat ramai yang sebak

Pelakon sensasi, Puteri Sarah Liyana berangkat ke Tanah Suci Makkah bagi mengerjakan ibadah umrah buat kali kedua bersama dua orang anaknya iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah. Menerusi satu hantaran di laman Instagram sebentar tadi, pelakon berusia 37 tahun itu memuat naik beberapa keping foto ketika berada di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA). Berdasarkan kapsyen, Sarah yang mengenakan penampilan serba putih… Continue reading Muat naik gambar dengan anak anak di airport, tapi komen Dr Fadzillah Kamsah buat ramai yang sebak

Kelibat Syamsul masih tak nampak, kali ni keluarga dan adik beradik yang hantar Puteri Sarah ke airport

Pelakon sensasi, Puteri Sarah Liyana berangkat ke Tanah Suci Makkah bagi mengerjakan ibadah umrah buat kali kedua bersama dua orang anaknya iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah. Menerusi satu hantaran di laman Instagram sebentar tadi, pelakon berusia 37 tahun itu memuat naik beberapa keping foto ketika berada di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA). Berdasarkan kapsyen, Sarah yang mengenakan penampilan serba putih… Continue reading Kelibat Syamsul masih tak nampak, kali ni keluarga dan adik beradik yang hantar Puteri Sarah ke airport