Lebih selesa kaburkan wajah anak, Pu Riz dan Neelofa dedah masih belum bersedia nak tunjuk wajah anak kedua

Pasangan selebriti Haris Ismail dan Noor Neelofa memberitahu masih belum bersedia untuk menunjukkan wajah anak keduanya iaitu Abdullah Abbas meskipun usia sudah menginjak setahun. Pemilik nama lengkap Muhammad Haris Mohd Ismail bagaimanapun berkata, ramai yang sudah melihat wajah anaknya di luar, namun dia dan isteri tidak mempunyai perancangan untuk berkongsi kepada umum. “Nanti macam mana pun, kita akan hantar… Continue reading Lebih selesa kaburkan wajah anak, Pu Riz dan Neelofa dedah masih belum bersedia nak tunjuk wajah anak kedua

Akhirnya terjawab teka teki warganet, Ben Ladin akui kini dah sah jadi suami kepada Anna

Penyanyi rap, Ben Ladin akhirnya membuka mulut mengenai perkahwinannya bersama wanita pilihannya yang dikenali sebagai Anna. Menerusi hantaran di Instagram, Ben memaklumkan dia sudah pun mendirikan rumah tangga pada usia 23 tahun dan bergelar suami kepada Anna. “Assalammualaikum semua, harap semua sihat-sihat sahaja. Ben banyak terima Direct Message (DM) dari keluarga, sahabat, rakan media dan juga… Continue reading Akhirnya terjawab teka teki warganet, Ben Ladin akui kini dah sah jadi suami kepada Anna

Redha terima takdir yang tertulis, Datuk Red akui tempoh idah dengan Adira Suhaimi juga dah habis

SELEPAS isteri pertama, kali ini usahawan Datuk Seri Adnan Abu turut memaklumkan tempoh idah bagi isteri keduanya iaitu penyanyi Adira Suhaimi juga sudah selesai selepas mereka sah berpisah pada 24 April lalu. Adnan atau lebih mesra disapa Datuk Red, 46, berkata, dia perlu memaklumkan tentang perkara ini kerana tidak mahu timbul sebarang fitnah berkaitan bekas isterinya… Continue reading Redha terima takdir yang tertulis, Datuk Red akui tempoh idah dengan Adira Suhaimi juga dah habis

Warganet dakwa Neelofa tiru gaya tudung fazura, sekali ada pulak yang balas komen macam ni

Warganet dakwa Neelofa tiru stail Fazura selepas tular sebuah video memaparkan dia menggayakan tudung bersama topi dalam sebuah majlis kolaborasi bersama sebuah jenama. Dalam video itu, pelakon yang juga usahawan Neelofa dilihat hadir ke sebuah pusat beli belah di ibu kota yang turut dihadiri beberapa kenalan selebriti dan peminat. Klik sini untuk lihat video. Bagaimanapun,… Continue reading Warganet dakwa Neelofa tiru gaya tudung fazura, sekali ada pulak yang balas komen macam ni

Tak nak campur urusan peribadi, ini pula respon dari Nora Danish bila ada yang cakap nampak bekas suami dengan wanita lain

SELEPAS memilih jalan berpisah, pelakon Nora Danish memberitahu dia tidak lagi mencampuri urusan peribadi bekas suami iaitu Nedim Nazri termasuklah dakwaan dilihat bersama wanita lain. Kata Nora atau Nora Danish Hanif, 42, mereka sudah mempunyai kehidupan sendiri dan memohon orang ramai tidak lagi bercerita kepadanya mengenai kehidupan Nedim. Malah, Nora memberitahu perpisahan mereka itu adalah atas… Continue reading Tak nak campur urusan peribadi, ini pula respon dari Nora Danish bila ada yang cakap nampak bekas suami dengan wanita lain

Hasil kerja keras, Meerqeen akhirnya berjaya beli Mercedes Benz kedua yang berharga RM600k

HASIL kerja keras dan rezeki yang tidak putus-putus, pelakon Meerqeen berjaya membeli sebuah lagi kereta jenama Mercedes Benz model C63 pada Jumaat lalu. Kata Meerqeen atau Muhammad Shameer Shauqeen Shaiful Izam, 23, penantian selama sebulan berbaloi selepas kereta mewah berkenaan kini berada dalam genggamannya. “Saya dapat ‘buah hati’ saya, akhirnya! Saya berurusan untuk dapatkan kereta ini… Continue reading Hasil kerja keras, Meerqeen akhirnya berjaya beli Mercedes Benz kedua yang berharga RM600k

Idam kan lelaki yang tinggi, Nonny Nadirah dedah status terkini masih tunggu jodoh yang tepat

Pelakon dan penyanyi Nonny Nadirah idam lelaki tinggi disamping dedah masih menunggu jodoh yang tepat buat dirinya dan yakin dengan ketentuan daripada-Nya. Menerusi satu hantaran di InstaStory, Nonny atau nama sebenarnya Nonny Nadirah Zainuddin telah berkongsi berkenaan status terkininya. “Status terkini saya, single dan janda. Tapi maaf, tak availabe,” tulisnya. Dalam pada itu, Nonny turut berkata… Continue reading Idam kan lelaki yang tinggi, Nonny Nadirah dedah status terkini masih tunggu jodoh yang tepat

Belum pernah ada pengalaman, Datin Alyah berkongsi cerita pemilihan nama anak angkat

PERTAMA kali bergelar ibu, penyanyi Datin Alyah berkongsi cerita bagaimana dia memilih nama buat anak angkatnya iaitu Nur Izzara. Alyah atau Nor Hasliah Abu Hassan, 43, berkata nama anaknya itu diambil dari sebuah restoran di kawasan Rehat dan Rawat (R&R) di Ayer Keroh, Melaka. “Saya tak pernah ada pengalaman sebelum ini tapi nama anak saya ini… Continue reading Belum pernah ada pengalaman, Datin Alyah berkongsi cerita pemilihan nama anak angkat

Abby Abadi muat naik video badan dah kurus, sekali komen Norman Hakim pula yang jadi perhatian warganet

Pelakon Abby Abadi berkongsi sepotong video memaparkan penampilan terkininya yang sudah semakin kurus. Bersyukur dengan perubahan yang dilakukan, Abby berkata dia berazam untuk mengurangkan lagi berat badan selain sudah ‘insaf’ berbadan besar. “Lama dah tak ada gambar manis kita kan? Ini yang terkini, meraikan kemenangan berjaya kurus sikit. Nak teruskan usaha lagi, doakan tau. Tak nak dobok (gemuk) dah.… Continue reading Abby Abadi muat naik video badan dah kurus, sekali komen Norman Hakim pula yang jadi perhatian warganet

Kesihatan mental dah pulih, Hafidz Roshdi puas hati bila bekas isteri tarik semula kes pkul

PELAKON Hafidz Roshdi berpuas hati dengan keputusan bekas isterinya, Nurul Shuhada menarik semula kes pukul yang difailkan terhadapnya sebelum ini. Hafidz atau Muhammad Hafidz Roshdi, 30, berkata, mereka juga sudah bersetuju untuk berdamai dan keputusan tersebut dibuat tanpa paksaan sesiapa. “Alhamdulilah saya sangat berpuas hati dengan keputusan hari ini. Tiada sebarang isu atau provokasi mana-mana pihak… Continue reading Kesihatan mental dah pulih, Hafidz Roshdi puas hati bila bekas isteri tarik semula kes pkul