Ramai perempuan nakkan kulit yang putih, Nabila Hudaa akui lebih suka dengan kulit yang sekarang

Selebriti serba boleh dikenali dengan nama Nabila Huda ini bukan calang-calang orangnya. Memiliki rupa paras dan bakat yang seiring menjadikan Nabila Huda ini antara selebriti yang memiliki pakej lengkap dalam industri hiburan tanah air. Baru-baru ini menerusi luahan Nabila Huda di Twitter, pelakon ini meluahkan rasa peliknya apabila ramai perempuan yang obses untuk miliki kulit dengan warna cerah. Umum sedia tahu pelakon ini memiliki kulit sawo matang yang diakui kecantikannya. Menerusi ciapannya di akaun Twitter milik peribadi pelakon ini, Nabila Huda pelik wanita Melayu nak kulit cerah dan menulis seperti berikut:

“Kenapa ramai perempuan melayu tak suka warna kulit sendiri? Ramai yang obsessed nak berkulit putih..Korang sedar tak, kulit asli warna kite ni sebenarnya menggambarkan wanita melayu tu cantik..Brown sugar is sxy you know.. i love my skin so much and i am so proud of it..” Malah dalam ciapannya itu juga Nabila Huda memberitahu warna kulit asli wanita melayu itu sangat cantik sebenarnya dan dia sangat suka dan berbangga dengan warna kulit ada padanya.

Selain dari itu Nabila Huda turut akui yang warna kulit ‘brown’ inilah yang paling senang untuk dijaga. Sempat juga pelakon ini memberikan tips seperti berikut: Muat naik Nabila Huda pelik wanita melayu nak kulit putih ini telah meraih perhatian ramai. Malah di ruangan komen dilihat ramai bersetuju dengan pendapat pelakon tersebut.

Sumber, syor. PERHATIAN, Pihak kami tidak akan ber tanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda. Sementara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Terkedu bila tengok keadaan Nad Zainal, Nabila Huda tampil dedahkan sesuatu pasal kawan baik dia. PELAKON Nabila Huda terkejut apabila mendapat perkhabaran sahabat baiknya iaitu Nad Zainal dimasukkan ke hospital akibat jangkitan kuman dan pendarahan pada paru-paru. Tergamam mendengar berita itu, Nabila, 38, berkata ini merupakan kali pertama dia melihat sahabatnya itu terbaring di atas katil di unit rawatan rapi. “Saya tidak pernah berada dalam situasi di mana sahabat baik saya terpaksa ditempatkan di unit rawatan rapi. “Sudah tentu sebagai salah seorang kawan rapat Nad, saya terkejut melihat keadaannya ketika itu,” katanya kepada mStar. Nabila berkongsi mengenai perkara itu ketika ditemui di sidang media Viu Upfront 2023 yang diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur pada Khamis.

Dalam pada itu, Nabila berkata dia dan rakan-rakan artis yang lain termasuk Sherry Alhadad, Sharifah Sakinah dan Nadiah Aqilah sempat memberikan kata-kata semangat ketika melawat Nad di hospital pada Rabu lalu.”Kami semua hanya berikan kata-kata semangat buat Nad, pada ketika itu paras oksigen Nad memang rendah. “Saya berkata kepadanya… You can do this Nanad (nama panggilan Nad), keep on breathing… sebelum kami balik tahap oksigennya meningkat sehingga paras 92.

“Apa yang bagusnya dalam industri ini, kita bermusuh macam mana sekali pun, tapi kalau berkenaan dengan sakit, pasti semuanya akan mendoakan yang baik-baik. “Ramai rakan selebriti yang mendoakan Nad. Lagi pun, Nad tak pernah ada masalah dengan orang. Nad memang orang yang baik dan mungkin kerana itu ramai yang mendoakannya,” ujarnya. Pada Selasa lalu, Nad dimasukkan ke unit rawatan rapi akibat jangkitan kuman dan paru-paru berdrh. Bagaimanapun, keadaan kesihatan pelakon itu dilaporkan mula menunjukkan perkembangan positif dan perlu menjalani rawatan buah pinggang disebabkan organ berkenaan sedikit terjejas. Kredit, mstar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *