Keyakinan diri tu yang penting, ramai yang seronok tengok anak Adira Suhaimi catwalk

Advertisements
Advertisements

Hantaran penyanyi, Adira Suhaimi berkaitan anak pertamanya, Anggrek menyorot perhatian warganet. Menerusi video singkat yang dimuat naik di TikTok berkenaan, dapat dilihat puteri kepada pelantun lagu Kasih itu dengan yakinnya berjalan seakan-akan model sambil disaksikan oleh ramai pihak. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet kagum dengan keyakinan yang ditunjukkan oleh anak perempuan Adira itu. Klik sini untuk lihat video.

“Keyakinan diri dia memang powerlah!” “Fuh mantap Anggrek.” “Kelas kau dik, boleh ganti Adira dah.” “Kalah mummy dia, letup sangat,” komen beberapa warganet. Sekadar info, Anggrek merupakan cahaya mata hasil perkahwinan Adira dan Datuk Red. Bagaimanapun, pasangan itu berpisah pada 24 April 2024. Selain Anggrek, mereka dikurniakan tiga lagi cahaya mata lain iaitu Asan, Anggun, dan Ayob.

Sumber: Gempak. PERHATIAN, Pihak kami tidak akan ber tanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda. Sementara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *