Niat untuk kahwin lagi bukan sebab keinginan je, Datuk Red akui dalam keadaan standby kalau bekas isteri nak kembali rujuk

USAHAWAN Datuk Seri Adnan Abu dalam keadaan standby sekiranya dua bekas isterinya iaitu Sharifah Nur Shafila dan Adira Suhaimi ingin kembali ke pangkuannya. Adnan atau mesra disapa Datuk Red, 46, berkata, dia akan kekal menduda selagi dua bekas isterinya itu tidak bertemu jodoh dengan lelaki lain. “Selagi janda-janda saya tidak berkahwin, selagi itu juga saya tak… Continue reading Niat untuk kahwin lagi bukan sebab keinginan je, Datuk Red akui dalam keadaan standby kalau bekas isteri nak kembali rujuk

Muat naik video ketika majlis pertunangan anak saudara, ramai yang puji sikap Datin red dan Adira Suhaimi

Bekas suami kepada penyanyi popular, Adira Suhaimi iaitu Datuk Seri Adnan Abu atau lebih mesra disapa Datuk Red meluahkan rasa kesal apabila dia tidak dapat menghadiri majlis pertunangan anak saudaranya baru- baru ini. Menerusi perkongsian di TikTok, Datuk Red memaklumkan, anak saudaranya itu merupakan anak kepada arwah kakak dan abang iparnya yang dijaga sejak berumur 9… Continue reading Muat naik video ketika majlis pertunangan anak saudara, ramai yang puji sikap Datin red dan Adira Suhaimi

Setakat ni belum terfikir nak cari pengganti, Adira Suhaimi akui nak tumpukan sepenuh perhatian untuk besarkan anak anak dulu

Penyanyi Adira Suhaimi memilih untuk menumpukan sepenuh perhatiannya kepada anak-anak dan belum berfikir untuk mencari pengganti. Menerusi temu bual bersama Nona, Adira atau nama lengkapnya Siti Adira Suhaimi menyatakan tumpuannya ketika ini adalah terhadap kerjaya demi membesarkan empat orang cahaya mata. “Buat masa sekarang ini saya fokus untuk besarkan anak-anak dan tak terfikir lagi nak mencari sesiapa. Yang penting… Continue reading Setakat ni belum terfikir nak cari pengganti, Adira Suhaimi akui nak tumpukan sepenuh perhatian untuk besarkan anak anak dulu

Hafiz Suip anggap diri sudah tak relevan, ini pula nasihat dari Adira Suhaimi

Penyanyi Adira Suhaimi berharap agar rakan sekerjayanya, Hafiz Suip terus bangkit mengharungi cabaran sebagai penyanyi dalam industri muzik tanah air. Menerusi laporan Harian Metro, Adira mengulas perkara itu selepas penyanyi lagu Awan Nano itu menganggap dirinya sudah tidak relevan dalam industri muzik. Menurut Adira, dia juga pernah melalui fasa jatuh bangun dalam industri, namun dia… Continue reading Hafiz Suip anggap diri sudah tak relevan, ini pula nasihat dari Adira Suhaimi

Selalu diasak rujuk kembali dengan Datuk Red, ini pula video penjelasan dari Adira Suhaimi

Perhubungan baik yang ditonjolkan oleh penyanyi Adira Suhaimi dan bekas suaminya Datuk Red sering kali mendapat perhatian warganet malah mereka mendoakan agar pasangan itu bersatu semula. Menerusi sesi siaran langsung di TikTok, Adira atau nama lengkapnya Siti Adira Suhaimi menerangkan bahawa dia dan Datuk Red sudah menerima kenyataan bahawa mereka tidak lagi bersama. Klik sini untuk lihat video. “Kalau… Continue reading Selalu diasak rujuk kembali dengan Datuk Red, ini pula video penjelasan dari Adira Suhaimi

Adira Suhaimi muat naik video beli burger naik buggy, sekali benda ni pula yang warganet risaukan

Penyanyi Adira Suhaimi jadi perhatian warganet apabila keluar rumah berdua sahaja dengan pembantu rumahnya. Menerusi hantaran di Instagram, Adira menaiki skuter buggy untuk membeli burger tidak jauh dari kediamannya. “Dekat je nak pergi dekat kedai Aceh malas nak bawa kereta.” Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet bimbang akan keselamatan Adira yang menunjukkan laluan kawasan rumah serta pemakaian… Continue reading Adira Suhaimi muat naik video beli burger naik buggy, sekali benda ni pula yang warganet risaukan

Bukan niat nak mengaibkan, Datuk Red dedah dapat mesej dari orang tak dikenali nyatakan hasrat nak pikat Adira Suhaimi

Bekas suami kepada penyanyi, Adira Suhaimi iaitu Datuk Red mendedahkan terdapat seorang individu yang tidak dikenali telah menyatakan hasratnya untuk memikat bekas isterinya itu. Menerusi sesi siaran langsung di TikTok, Datuk Red dan Adira dilihat sedang mempromosikan produk minuman sambil berinteraksi dengan pengikut mereka. Pemilik nama Datuk Seri Adnan Abu itu kemudian membongkarkan bahawa dia ada menerima… Continue reading Bukan niat nak mengaibkan, Datuk Red dedah dapat mesej dari orang tak dikenali nyatakan hasrat nak pikat Adira Suhaimi

Adira Suhaimi usik dah beli cincin nak kahwin baru, sekali reaksi Datuk red pulak jadi perhatian warganet

Hubungan penyanyi, Adira Suhaimi dan bekas suaminya, Datuk Red atau nama lengkapnya Datuk Seri Adnan Abu kelihatan sangat akrab meskipun sudah berpisah. Menerusi sebuah video siaran langung di TikTok, Adira meminta Datuk Red untuk meneka apa yang dia lakukan ketika pergi ke kedai emas. “Awak masuk kedai emas, awak duduk lepastu mereka akan bagi air kotak.. lepas tu dia… Continue reading Adira Suhaimi usik dah beli cincin nak kahwin baru, sekali reaksi Datuk red pulak jadi perhatian warganet

Keluar rumah hanya untuk mencari rezeki, Datuk Red tampil pertahankan bekas isteri

Tular di media sosial apabila ada warganet mendakwa penyanyi Adira lnggr iddah iaitu keluar rumah selepas sah berpisah talak satu dengan usahawan, Datuk Seri Adnan Abu. Tidak berdiam diri, bekas suami Adira iaitu Adnan atau lebih dikenali Datuk Red tampil bersuara dan mempertahankan penyanyi kelahiran Ranau, Sabah itu. Datuk Red berkata, bekas isterinya tidak melnggr… Continue reading Keluar rumah hanya untuk mencari rezeki, Datuk Red tampil pertahankan bekas isteri

Tak nak ulas lebih terperinci, Dai Annas minta Adira Suhaimi rujuk dengan jabatan agama tentang isu Idah

Pendakwah bebas, Da’i Annas memberi pandangan susulan kenyataan yang dikeluarkan oleh penyanyi Adira Suhaimi mengenai isu idah, baru-baru ini. Menurut laporan, Annas berkata terdapat beberapa kelonggaran akan diberikan kepada wanita jila terpaksa menguruskan keluarga tanpa bantuan waris. Golongan tersebut turut diberi kebenaran untuk keluar pada kadar tertentu mengikut keperluan keluarga namun, jika berbalik kepada hukum… Continue reading Tak nak ulas lebih terperinci, Dai Annas minta Adira Suhaimi rujuk dengan jabatan agama tentang isu Idah