Tahu ibu bapa dah tak bersama, anak sulung setuju kalau Inara nak kahwin lain

ISTERI kepada penyanyi Virgoun iaitu Inara mendedahkan anak sulungnya iaitu Starla Rhea Idola Virgoun bersetuju sekiranya ibunya berkahwin lagi. Inara berkata, anak sulungnya itu mengetahui mengenai hubungannya dengan Virgoun selepas melihat ibu bapanya tidak bersama. Jelasnya dia juga ada memaklumkan pada anak-anaknya bahawa Virgoun sedang sibuk berkerja apabila melihat dilihat tidak lagi bersama. “Saya pernah tanya… Continue reading Tahu ibu bapa dah tak bersama, anak sulung setuju kalau Inara nak kahwin lain

Memang layak dapat duit hantaran banyak tu, rupanya Intan Najuwa ni bukan calang calang orang

Majlis perkahwinan pelakon Intan Najuwa dan suami, Datuk Ahmad Asraf Azman di Desaru Coast, menjadi bualan warganet sejak Jumaat lalu. Mana tidaknya, Intan telah menerima mas kahwin sebanyak RM20,000 dan hantaran berjumlah RM222,000. Di platform media sosial, pengguna rancak berborak mengenai jumlah mas kahwin dan hantaran yang diterima aktres berumur 27 tahun itu. Rata-rata peminat menyifatkan Intan… Continue reading Memang layak dapat duit hantaran banyak tu, rupanya Intan Najuwa ni bukan calang calang orang

Alif Syukri ambik Ira Kazar jadi model tudung, sekali ini komen warganet

Baru-baru ini, isteri tercinta pelakon dan pengarah, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar kini menjadi model tudung muslimah keluaran jenama usahawan Datuk Seri Aliff Syukri Kamaruzaman. Usahawan tersebut memuat naik hantaran di InstaStory mempromosi koleksi tudung terbaru yang memperlihatkan Ira Kazar sedang menjalani sesi fotografi di belakang. Ira Kazar bakal muncul sebagai model memperagakan koleksi tudung tersebut yang akan ada di… Continue reading Alif Syukri ambik Ira Kazar jadi model tudung, sekali ini komen warganet

Tiga bulan lepas viral dah berpisah, kali ni tular gambar Datuk Zainal Abidin keluar makan dengan Fyna Jebat

Kira-kira tiga bulan yang lalu, penyanyi wanita, Fyna Jebat dikatakan sudah pun berpisah dengan suaminya iaitu pengendali pasukan bola sepak terkenal, Datuk Zainal Abidin selepas perkahwinan mereka mencetuskan kontroversi. Hal tersebut dinyatakan oleh saudara terdekat mereka melalui laporan akhbar selepas anak kepada Datuk Zainal Abidin menyatakan perihal tersebut di media sosial. Namun begitu, menerusi video yang dikongsikan TikTok hibglam.com.my, Datuk Zainal… Continue reading Tiga bulan lepas viral dah berpisah, kali ni tular gambar Datuk Zainal Abidin keluar makan dengan Fyna Jebat

Gaya hidup mewah Masya Mashitah kini dipersoalkan wargamaya

DIVA bukan nak bersangka buruk, jauh sekali cemburu namun sempat jugalah tertanya-tanya juga, kaya sangat ke Masya Mashitah?. Selalu tengok dia ke hulur, ke hilir ‘travel’ ke luar negara. Hari ini ada di Malaysia, esok lusa tiba-tiba dah ada di luar negara. Macam perkongsian terbaharu Masya dalam Instagram miliknya. Siap naik kapal terbang ‘First Class’… Continue reading Gaya hidup mewah Masya Mashitah kini dipersoalkan wargamaya

Bekas isteri Luqman Hafidz pula dedah orang ketiga punca pencerainya

Tiada angin, tiada ribut lebih setahun bercerai, bekas isteri kepada pelakon Luqman Hafidz, Nurul Atiqah Mad Apandi memuat naik gambar seorang wanita  dalam Instagram yang didakwa sebagai penyondol atau pemusnah rumah tangganya dengan aktor itu. Tanpa berselindung mahu pun hanya beri bayangan mengenai pihak dimaksudkan, secara terang-terangan Nurul Atiqah mendedahkan nama selain menyertakan kapsyen berbaur… Continue reading Bekas isteri Luqman Hafidz pula dedah orang ketiga punca pencerainya

Published
Categorized as Artis

Hafreez Adam buat kerja rumah tarik perhatian peminat

Perkongsian pelakon Hafreez Adam melakukan kerja-kerja rumah menarik perhatian peminat laman sosial apabila pantas dilabel sebagai calon suami idaman. Menerusi hantaran yang dimuat naik Hafreez atau nama lengkapnya Hafreez Adam Aizat Zahalan dalam Instagram miliknya, dia berkongsi kegiatannya seperti memasak, membasuh dan melipat pakaian serta mencuci tandas. Sekadar gurauan, Hafreez memberi bayangan suatu hari nanti… Continue reading Hafreez Adam buat kerja rumah tarik perhatian peminat

Fyna enggan memberi komen berhubung video yang tular memperlihatkan dirinya sedang makan bersama bekas suami, Datuk Zainal Abidin

No, no, no! (Tidak, tidak, tidak)! Saya tak nak cakap apa-apa. Saya mohon difahami.” Demikian respons penyanyi sensasi, Fyna Jebat mengenai dakwaan kononnya hubungannya dengan bekas suami, Datuk Zainal Abidin masih suami isteri dan belum lagi bercerai seperti didedahkan seorang individu rapat bekas jurulatih bola sepak kebangsaan itu sebelum ini. Pemilik nama lengkap Nur Syafinaz… Continue reading Fyna enggan memberi komen berhubung video yang tular memperlihatkan dirinya sedang makan bersama bekas suami, Datuk Zainal Abidin

Gambar Terbaru Ameera Khan Bersama Zip Bersaiz Besar Jadi Perhatian warganet

Seperti biasa, setiap gerak geri dan hantaran di media sosial oleh Ameera Khan sering menjadi perhatian dan bualan dari netizen. Terbaru, adik kepada Neelofa ini ada memuat naik beberapa keping gambar dia memakai baju berjenama daripada Louis Vuitton. Dalam beberapa keping gambar yang dimuat naik tersebut, kelihatan Ameera Khan memakai baju bawarna serba putih bersama… Continue reading Gambar Terbaru Ameera Khan Bersama Zip Bersaiz Besar Jadi Perhatian warganet

Jika merepek dan negatif, anak sendiri pun Aziz M Osman sekat

Pengarah filem, Aziz M Osman, 60, tidak akan ‘beri muka’ dan terus menyekat sesiapa saja di WhatsApp serta akuan media sosialnya walaupun anak sendiri jika didapati mengirim mesej merepek serta berbaur negatif. Aziz ditemui berkata dia tidak akan berkompromi dengan mana-mana pihak atau individu termasuk anak sendiri, ahli keluarga, saudara-mara dan sahabatnya yang didapati cuba… Continue reading Jika merepek dan negatif, anak sendiri pun Aziz M Osman sekat