Tular tentang isu Fyna dan madunya, ini pula update terbaru dari anak Zainal Abidin

Hangat di media sosial mengenai isteri pertama bekas jurulatih bola sepak, Datuk Zainal Abiddin yang dikatakan telah menyrng isteri kedua, Fyna Jebat di sebuah restoran. Difahamkan, isteri pertama berasa marah terhadap Fyna kerana perkahwinan senyap olehnya bersama suami. Malah, dirinya juga mendakwa Fyna menyindirnya dalam program Famili Duo. Salah seorang daripada anak Zainal Abiddin, Zaifiq… Continue reading Tular tentang isu Fyna dan madunya, ini pula update terbaru dari anak Zainal Abidin

Malas nak bergaul bila umur makin meningkat, ini pula luahan Rita Rudaini

Di Instagram, pelakon, Rita Rudaini memberitahu dia malas untuk bergaul dengan orang apabila usia semakin meningkat. Tambah Rita, dia tidak kisah mengenai tanggapan orang terhadap dirinya. Menerusi pemerhatian, Rita turut memuat naik posting mutiara kata daripada Imam As Syafi’i di mana seseorang individu itu tidak perlu mengambil peduli dengan apa yang dikatakan oleh orang luar, namun… Continue reading Malas nak bergaul bila umur makin meningkat, ini pula luahan Rita Rudaini

Nekad nak ank 10, tapi bila tengok isteri sakit Dato Aliff terus batalkan hasrat tu

USAHAWAN sensasi Datuk Seri Aliff Syukri memberitahu dia pernah memasang impian untuk memiliki 10 orang anak. Namun, Aliff atau Aliff Syukri Kamarzaman, 36, berkata dia tidak sanggup melihat keperitan yang dilalui isterinya iaitu Datin Seri Nur Shahida yang terpaksa menanggung kesulitan sepanjang tempoh kehamilan. Justeru itu, dia memberi bayang kemungkinan anak keenam yang bakal dilahirkan itu… Continue reading Nekad nak ank 10, tapi bila tengok isteri sakit Dato Aliff terus batalkan hasrat tu

Nak kan minyak dagu punya pasal sampai kena korek tengah malam, Ustaz Fauzi tampil bongkarkan proses penghasilan minyak dagu

KISAH mengenai minyak dagu banyak diperkatakan dalam masyarakat kita, malah ia turut diangkat menjadi karya filem seram di negara ini. Terbaharu, pendakwah terkenal, Ustaz Fauzi Mustafa turut jadi perhatian ramai apabila dia tampil bercerita panjang lebar mengenai proses penghasilan minyak dagu. Dalam pendedahan yang menyeramkan itu, Fauzi berkata minyak tersebut diambil daripada dagu mereka yang dbnh atau wanita… Continue reading Nak kan minyak dagu punya pasal sampai kena korek tengah malam, Ustaz Fauzi tampil bongkarkan proses penghasilan minyak dagu

Ramai yang minta masuk Gegar Vaganza, sekali ini pula respon selamba dari Mas Idayuu

GARA-GARA memberikan komen pedas terhadap persembahan Sissy Iman dan Naim Daniel di minggu keenam program Famili Duo (TV3), juri tetap iaitu Mas Idayu berterusan menerima kritikan hebat warganet di media sosial. Selain kritikan mengenai penjuriannya, ada juga warganet mencabar Mas menyertai program nyanyian seperti Gegar Vaganza (GV) untuk membuktikan dia juga mampu menyanyikan pelbagai genre… Continue reading Ramai yang minta masuk Gegar Vaganza, sekali ini pula respon selamba dari Mas Idayuu

Ini pula penjelasan dari pihak 7 eleven lepas tular gambar pekerja bersihkan ketuhar guna mop

7-Eleven Malaysia Sdn. Bhd (7-Eleven) memohon maaf atas tindakan seorang pekerjanya yang tular gara-gara membersihkan ketuhar gelombang mikro menggunakan mop lantai. Di dalam satu kenyataannya semalam, 7-Eleven berkata, ia merupakan pelnggran yang jelas terhadap protokol sanitasi dan tidak mencerminkan standard tinggi yang dikekalkan di semua kedai. “Kami memahami kepentingan mengekalkan persekitaran yang bersih dan selamat… Continue reading Ini pula penjelasan dari pihak 7 eleven lepas tular gambar pekerja bersihkan ketuhar guna mop

Tak dapat tahan sebak sebab kena kritik dengan Mas Idayu, ini pula pesan Naim buat Sisy Iman

Hujung minggu lepas, kecoh di media sosial apabila peserta rancangan realiti nyanyian Famili Duo, Sissy Imann dan pasangannya Naim Daniel diberikan kritikan pedas oleh Mas Idayu yang merupakan salah seorang juri dalam rancangan itu. Persembahan lagu Jampi yang dikeroncongkan itu tidak dapat menarik pujian daripada Mas Idayu sebaliknya dia memberikan komen dengan nada yang menengking.… Continue reading Tak dapat tahan sebak sebab kena kritik dengan Mas Idayu, ini pula pesan Naim buat Sisy Iman

Buat majlis simple je, ramai yang suka bila tengok Anju pakai tudung masa bertunang

Baru-baru ini pelakon, Zarina Anjoulie selamat mengikat tali pertunangan dengan kekasihnya iaitu Datuk Seri Khazrul Elzey. Malah momen gembira itu juga dikongsi oleh kedua-dua pasangan ini menerusi platform media sosial masing-masing. Selain majlis sarung cincin, apa yang menarik perhatian warganet adalah cara majlis pertunangan pasangan ini berlangsung. Rata-ratanya mengagumi Zarina atau lebih mesra dengan panggilan… Continue reading Buat majlis simple je, ramai yang suka bila tengok Anju pakai tudung masa bertunang

Kecoh pasal Fyna Jebat dan madu, sekali nama Janna Nick sekali kena petik dengan warganet

Kecoh diperkatakan hari ini mengenai satu kejadian membabitkan dua isteri bekas jurulatih bola sepak kebangsaan yang brblah di sebuah restoran di Shah Alam, Selangor. Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Mohd. Iqbal Ibrahim dalam laporan Kosmo! berkata, isteri kedua tampil membuat laporan polis mengenai kejadian kira-kira jam 2.18 pagi. Menurut pengadu, dia yang merupakan… Continue reading Kecoh pasal Fyna Jebat dan madu, sekali nama Janna Nick sekali kena petik dengan warganet

Tak sangka ini pula komen warganet lepas Reen Rahim kongsikan momen masa majlis bertandang, memang humble betul

SELEPAS melangsungkan akad nikah pada 24 Disember lalu, pelakon Reen Rahim sekali lagi diraikan menerusi majlis menyambut menantu di sebelah keluarga suami yang diadakan pada Ahad. Namun apa yang menarik perhatian warganet, pelakon drama 7 Hari Mencintaiku 3 ini diraikan dalam sebuah majlis kenduri bersama adik iparnya meskipun dia seorang selebriti popular. Ramai memuji sikap rendah… Continue reading Tak sangka ini pula komen warganet lepas Reen Rahim kongsikan momen masa majlis bertandang, memang humble betul