Hampir 3 tahun duduk sebumbung dengan kawan tapi tak pernah langsung masuk bilik dia. Tergamam bila satu hari tu ada banyak sawang depan pintu bilik dia. Akhirnya terbongkar kisah sebenar.

Gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum Part 1. Peristiwa ini berlaku 2011. 3 tahun lepas aku konvo pada 2008. Pada 2010, aku dapat offer keje dengan sebuah bank di kl. Position aku plak, aku perlu bnyak outstation so sekaligus aku jarang ada di rumah. Aku pun carila rumah sewa area area yang dekat dengan office aku. Alhamdulillah […]

Continue Reading

Tergamam bila mak suka intai lepastu amik gambar dalam bilik ank menantu dan hantar kat jiran jiran. Terkejut bila tahu punca mak suka buat macam tu. Terus ank menantu buat benda ni dekat mak.

Assalamualaikum. Foto sekadar hiasan. Jarang kita dengar masalah mak mertua dengan lelaki menantu kan. Yang selalu kita dengar adalah. Menantu perempuan hantu, hahaha. Aku berumur 24. Anak perempuan bongsu. Atas aku semua abang lelaki. Alhamdulillah. Allah uji aku dengan mak mertua hantu. Haha kenapa cakap Alhamdulillah, sebab orang kata kalau diberi ujian pun kena ucap […]

Continue Reading