Nama selalu ditolak oleh stesen tv, Azri Iskandar akui belum dapat penjelasan dari pihak stesen tv

Pelakon Azri Iskandar mendakwa namanya sering ditolak oleh stesen televisyen (TV) biarpun mendapat banyak tawaran berlakon. Azri ketika ditemui berkata, dia berasa harian serta mempersoalkan mengapa tindakan tersebut diperlakukan terhadap periuk nasi beliau. “Sebenarnya ada tawaran, tapi bila hantar nama di stesen televisyen, stesen tak lulus. Saya rasa hairan juga. “Apa yang tak boleh dengan… Continue reading Nama selalu ditolak oleh stesen tv, Azri Iskandar akui belum dapat penjelasan dari pihak stesen tv

Impikan watak untuk jadi hero, Azri Iskandar akui sekarang tak lagi memilih watak macam sebelum ni

Pelakon Azri Iskandar memaklumkan dirinya kini tidak lagi memilih watak berbanding sebelum ini. Memetik laporan Harian Metro, Azri berkata sedemikian kerana sedia maklum dengan keadaan industri seni yang menjadikan pelakon tiada kuasa untuk memilih tawaran yang sesuai. “Sebenarnya tawaran berlakon jarang ada. Jadi, kalau ada memang saya akan buat walaupun watak itu banyak yang macam… Continue reading Impikan watak untuk jadi hero, Azri Iskandar akui sekarang tak lagi memilih watak macam sebelum ni

Ada yang tuduh dia tak waras, Azri Iskandar nekad untuk berdiam diri dari dedahkan pasal teman wanita

Pelakon, Azri Iskandar membuat keputusan untuk berdiam diri daripada mendedahkan sebarang kisah mengenai teman wanitanya iaitu Dr Azra kepada orang ramai. Memetik laporan Harian Metro, Azri atau nama sebenarnya Azri Iskandar Zulkiffly Iskandar mengambil keputusan untuk enggan mengulas lanjut tentang kekasih hatinya itu berikutan pernah dikritik teruk sehingga memberi kesan buruk terhadap dirinya. “Saya sebenarnya ikhlas nak kongsi dengan… Continue reading Ada yang tuduh dia tak waras, Azri Iskandar nekad untuk berdiam diri dari dedahkan pasal teman wanita

Dah lebih setahun tak jumpa dengan Dr Azra, Azri Iskandar akui kini sedang mengenali dengan wanita lain

LEBIH setahun tidak berjumpa dengan kekasih hati, pelakon Azri Iskandar mengakui hubungannya dengan tunang dikenali sebagai Dr Azra sudah mula renggang. Azri atau Azri Iskandar Zulkiffly Iskandar, 55, berkata untuk melangkah ke alam perkahwinan, dia perlu memperbaiki hubungannya terlebih dahulu bersama Dr Azra. “Sudah setahun lebih tidak jumpa dia. Saya rasa biar jelah begitu. Contact pun macam mahu… Continue reading Dah lebih setahun tak jumpa dengan Dr Azra, Azri Iskandar akui kini sedang mengenali dengan wanita lain

Ini pula pengakuan Ellie Suriaty belum bertemu pengganti selepas bercerai dengan bekas suami, Azri Iskandar

Ellie juga menganggap tiada lelaki yang berani mendekatinya kerana persepsi yang diberikan terhadap dirinya. Ellie berkata, dia menyerahkan kepada mereka di luar sana untuk mempunyai persepsi tersendiri. Malah, dia juga tidak mempunyai masa kerana memberikan sepenuh fokus terhadap kerjaya dan keluarganya. Tidak perlulah bercerita mengenai saya. Kenapa tiba-tiba pula bercerita mengenai saya pula? Saya tidak… Continue reading Ini pula pengakuan Ellie Suriaty belum bertemu pengganti selepas bercerai dengan bekas suami, Azri Iskandar

Azri Iskandar dedahkan sesuatu mengenai bekas isteri beliau.

Pelakon Azri Iskandar memberitahu yang dia tidak akan lupa untuk menjemput bekas isterinya, Ellie Suriaty untuk hadir ke majlis perkahwinannya. Dia mendedahkan yang dia masih lagi dalam perancangan untuk mendirikan rumah tangga dengan wanita pilihan hatinya, Dr Azra sekiranya ada jodoh mereka. Dia menjelaskan niat murni itu belum dapat direalisasikan kerana Azri masih lagi belum… Continue reading Azri Iskandar dedahkan sesuatu mengenai bekas isteri beliau.

Lepas beberapa kali tertangguh, Azri Iskandar akui jadi kahwin dengan Dr Azra tahun ni

SELEPAS beberapa kali tertangguh, pelakon Azri Iskandar beri bayangan bakal mendirikan rumah tangga dengan tunangnya iaitu Dr Azra Diera pada tahun ini. Azri atau Azri Iskandar Zulkiffly Iskandar, 55, berkata, dia sebenarnya mahu menamatkan zaman duda secepat mungkin dan tidak akan merahsiakan perkara itu sekiranya sudah mempunyai tarikh. “Kami jadi kahwin, nanti saya beritahu bila hari… Continue reading Lepas beberapa kali tertangguh, Azri Iskandar akui jadi kahwin dengan Dr Azra tahun ni

Berganding dalam drama bersiri dengan bekas suami lepas setahun berpisah, ini pula luahan dari Ellie Suriaty

SETAHUN selepas berpisah, pasangan pelakon Ellie Suriaty dan Azri Iskandar kembali bertemu ketika menghadiri pelancaran Tiga Drama Hebat yang diadakan di ibu negara pada petang Selasa. Ellie atau Ellie Suriaty Omar, 53, berkata, dia tidak mempunyai sebarang masalah bertemu Azri malah tiada dendam dalam dirinya meskipun mereka sudah tiada ikatan sebagai suami isteri. “Kami sudah hidup… Continue reading Berganding dalam drama bersiri dengan bekas suami lepas setahun berpisah, ini pula luahan dari Ellie Suriaty

Terpaksa tangguh lagi majlis, Azri Iskandar akui duit masih belum cukup nak kahwin dengan Dr Azra

PELAKON Azri Iskandar terpaksa menunda lagi tarikh perkahwinannya bersama Dr Azra Diera selepas wang dikumpul untuk majlis tersebut masih belum mencukupi. Selain isu kewangan, Azri atau nama sebenarnya Azri Iskandar Zulkiffly Iskandar, 55, berkata dia dan pasangannya kini sedang sibuk menguruskan hal kerja masing-masing. “Belum sampai masanya lagi… terpaksa tunda sebab terlalu sibuk. Saya pun masih… Continue reading Terpaksa tangguh lagi majlis, Azri Iskandar akui duit masih belum cukup nak kahwin dengan Dr Azra

Tak goyang dengan kata kata orang, kali ni Azri Iskandar umumkan sesuatu pasal pernikahan dia dengan Dr Azra

Sebelum ini hangat diperkatakan mengenai pelakon Azri Iskandar yang mengesahkan bakal mendirikan rumah tangga dengan dengan penulis skrip bernama Dr Azra Diera. Pada Ogos lalu, Azri mengesahkan dia dan kekasihnya sudah pun bertunang pada Jun lalu, namun hubungan cinta pelakon itu masih misteri apatah lagi tidak pernah mendedahkan wajah kekasihnya kepada umum. Memetik Astro Gempak,… Continue reading Tak goyang dengan kata kata orang, kali ni Azri Iskandar umumkan sesuatu pasal pernikahan dia dengan Dr Azra