Lepas apa yang jadi mata nampak sedih je, Shuhada dedah ank sulong pula kena dapatkan rawatan psikiatri

ISTERI kepada pelakon Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada memberitahu anak sulungnya iaitu Humairah perlu mendapatkan rawatan psikiatri di Hospital Tuanku Fauziah, Kangar, Perlis selepas mula menunjukkan beberapa perubahan pada diri. Kata Shuhada, 29, konflik rumah tangga yang berlaku antara dia dan Hafidz sebelum ini memberi kesan kepada kanak-kanak berusia enam tahun itu yang sudah mula mengetahui… Continue reading Lepas apa yang jadi mata nampak sedih je, Shuhada dedah ank sulong pula kena dapatkan rawatan psikiatri

Perasaan sayang tu subjektif, Shuhada akui masih sayang Hafidz sebagai bapa kepada anak anaknya

Perasaan sayang itu sangat subjektif. Saya sayangkan dia sebagai seorang bapa kepada anak-anak saya. Antara kami mungkin jodoh sudah sampai di sini saja. Saya reda dengan apa saja yang Allah takdirkan. Demikian kata isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada Mat Shukri ketika ditanya adakah masih menyimpan rasa sayang terhadap Hafidz setakat ini.  Nurul Shuhada… Continue reading Perasaan sayang tu subjektif, Shuhada akui masih sayang Hafidz sebagai bapa kepada anak anaknya

Nekad untuk buka perniagaan sendiri, ramai yang terkejut bila tengok harga biskut yang Shuhada jual

Sejak kebelakangan ini, nama Nurul Shuhada yang juga merupakan bekas isteri kepada pelakon kontroversi, Hafidz Roshdi sering mendapat perhatian ramai gara-gara kemelut rumah tangga namun kini sudah bangkit atas kaki sendiri untuk teruskan kehidupan bersama anak-anaknya. Malah, difahamkan juga Shuhada sedang membangunkan perniagaan biskut di bawah jenamanya iaitu ‘Satu Tak Cukup Shelup Shelup’ telah membuatkan ramai sebak dan mahu… Continue reading Nekad untuk buka perniagaan sendiri, ramai yang terkejut bila tengok harga biskut yang Shuhada jual

Hafiz Muhammad panggil datang ke klinik, rupanya dia nak bantu hilangkan parut dekat muka Shuhada

Sejak konflik rumah tangganya mula tular di laman sosial, tidak dapat dinafikan rezeki Nurul Shuhada yang juga merupakan bekas isteri kepada pelakon sensasi, Hafidz Roshdi semakin mencurah-curah apabila ramai pihak tampil membantunya. Malah, baru-baru ini, influencer dan usahawan popular, Hafiz Mahamad telah memanggil Shuhada untuk hadir ke kliniknya, Ainaa Clinic untuk membantu menghilangkan parut wajahnya selepas 10 jahitan ditanggalkan. Bukan itu… Continue reading Hafiz Muhammad panggil datang ke klinik, rupanya dia nak bantu hilangkan parut dekat muka Shuhada

Akui diri tak sempurna, terkini bekas isteri Hafidz Roshdi nekad tak nak berpaling ke belakang dah

Di Instagram, isteri kepada pelakon, Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada Mat Shukri memberitahu dia nekad untuk melangkah ke hadapan meskipun diuji dengan pelbagai dugaan sejak belakangan ini. Menurut Shu, dia mahu meneruskan perjalanan dalam kehidupan tanpa mempunyai rasa dendam di dalam hati. Tambah Shu, dia mengambil keputusan tersebut demi anak-anak dan keluarganya. “Shu nekad nak… Continue reading Akui diri tak sempurna, terkini bekas isteri Hafidz Roshdi nekad tak nak berpaling ke belakang dah

Harap kemelut ni selesai dengan cara baik, ini pula luahan bapa Hafidz Roshdi

“Isu yang tak patut dibangkitkan sepatutnya kita elakkan. Ia menjejaskan nama baik (keluarga) dan saya rasa perlu dihentikan. Kami sama sekali bukan seperti yang diftnh. Orang kenal kami dan kita selama ini cuma berdiam (diri),”. Demikian kata Roshdi Ahmad, bapa kepada pelakon, Hafidz Roshdi, 29, mengenai konflik membabitkan anaknya itu dengan isteri, Nurul Shuhada Mat… Continue reading Harap kemelut ni selesai dengan cara baik, ini pula luahan bapa Hafidz Roshdi

Pertama kali jumpa dengan Shuhada, sekali ini pula nasihat Aliff Syukri pasal rumahtangga

TINDAKAN usahawan sensasi Datuk Seri Aliff Syukri memuat naik video bertemu dengan isteri pelakon Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada Mat Shukri menerima pelbagai reaksi warganet. Menerusi video yang dimuat naik di Instagram, usahawan berkenaan dilihat memberi nasihat kepada Shuhada tentang kemelut rumah tangga yang dihadapi wanita itu. Malah Shuhada juga seakan berkongsi saat susah senang semasa… Continue reading Pertama kali jumpa dengan Shuhada, sekali ini pula nasihat Aliff Syukri pasal rumahtangga

Bella Astillah titipkan ucapan buat bekas isteri Hafidz Roshdi, tapi bila tengok riak muka dia tu buat ramai yang sebak

Bersempena sambutan Hari Wanita pada Rabu lalu, pelakon dan penyanyi, Bella Astillah dilihat berkongsi sebuah video pertemuannya bersama isteri Hafidz Roshdi, Nurul Shuhada Mat Shukri. Menerusi hantaran di laman sosial TikTok, pelakon berusia 29 tahun itu dilihat sedang meluangkan masa bersama Shuhada di sebuah restoran. Namun apa yang menjadi tumpuan adalah emosi kedua-dua wanita hebat… Continue reading Bella Astillah titipkan ucapan buat bekas isteri Hafidz Roshdi, tapi bila tengok riak muka dia tu buat ramai yang sebak

Muka sampai kena jahit, terkini keluarga sahkan Hafidz Roshdi yang mengasari bekas isteri

Ahli keluarga mengesahkan Nurul Shuhada Mat Shukri dipercayai menjadi sasaran kegnsn suaminya iaitu pelakon Hafidz Roshdi awal pagi tadi. Menurut laporan mStar Online, ahli keluarga yang enggan dikenali berkata, Hafidz menmbk Nurul Shuhada beberapa kali sehingga cedera pada bahagian mata kiri dalam kejadian berdekatan kawasan rehat dan rawat (R&R) di sekitar Sungai Buloh, Selangor. “Iya, itu adalah Shuhada dan dia telah… Continue reading Muka sampai kena jahit, terkini keluarga sahkan Hafidz Roshdi yang mengasari bekas isteri

Nekad untuk buat perniagaan sendiri lepas berpisah, tapi Shuhada punya tagline buat warganet tertarik

Umum mengetahui, selepas beberapa hari kontroversi melanda rumah tangga pelakon Hafidz Roshdi serta pasangannya Shuhada Shukri, kini pasangan yang mendirikan rumah tangga sejak 2016 itu akhirnya berpisah. Meskipun belum mengesahkan perpisahan mereka di mahkamah, namun Shuhada menerusi IG Story miliknya menyatakan dia sudah mula mempersiapkan diri untuk berdikari dan memulakan perniagaan atas talian miliknya dengan… Continue reading Nekad untuk buat perniagaan sendiri lepas berpisah, tapi Shuhada punya tagline buat warganet tertarik