Tidak perlu gimik murahan untuk promosikan drama, Meerqeen sedia ubah imej untuk demi sesuatu karekter

Siapa tak kenal dengan pelakon kacak ini. Baru baru ini Meerqeen tampil katakan sesuatu. Meerqeen tidak mahu melakukan sesuatu gimik untuk promosi drama lakonannya. Tidak perlu gimik bodoh, pelakon Meerqeen berkata, dia mempunyai cara yang lebih baik dalam mempromosikan drama lakonannya supaya mendapat sambutan penonton. Meerqeen atau nama sebenarnya Muhammad Shameer Shauqeen Saiful Izam berkata, penonton… Continue reading Tidak perlu gimik murahan untuk promosikan drama, Meerqeen sedia ubah imej untuk demi sesuatu karekter

Lepas kesoh hal anak, Kini Kazar pula mahu perhatian dari Rita Rudaini

Pelakon tanah air Kazar Saisi sememangnya dikenali gemar memuatnaik foto-foto beserta kapsyen yang kelakar. Kazar juga sering menyunting fotonya bersama artis antarabangsa, Jennifer Lopez dengan kapsyen-kapsyen mencuit hati sebelum ini. Terdahulu, pelakon jelita Rita Rudaini memuatnaik kapsyen perbualannya bersama anak terunanya, Airit Rayyan Rizqin yang mahukan bakal ayah yang merupakan seorang pemain bola sepak telah… Continue reading Lepas kesoh hal anak, Kini Kazar pula mahu perhatian dari Rita Rudaini

Dah sah berpisah dengan isteri, sekali Azri luah perasaan dia lepas berpisah

SELEPAS 19 tahun hidup bersama pelakon Ellie Suriaty, aktor Azri Iskandar mengakui bukan sesuatu mudah untuk dia menyesuaikan diri apabila kembali bersendirian selepas bergelar duda pada Selasa lalu. Mengakui ia satu keputusan yang berat, pelakon berusia 54 tahun ini bagaimanapun tidak menolak jika satu hari nanti mereka ditakdirkan rujuk semula dengan Ellie sebagai suami isteri.… Continue reading Dah sah berpisah dengan isteri, sekali Azri luah perasaan dia lepas berpisah

Hampir 7 tahun kahwin tapi belum ada rezeki zuriat, Izzue dan isteri dedah beli rumah idaman buat ramai yang terpegun

Hampir tujuh tahun mendirikan rumah tangga, pasti pelakon dan penyanyi Izzue Islam tidak terlepas berkenaan soalan mengenai cahaya mata. Berkongsikan mengenai perkara itu dalam program temu bual Wanita Hari Ini, Izzue mengakui pernah berasa tertekan sering ditanyakan mengenai soal anak. Izzue berkata anak memberikan kebahagiaan dalam kehidupan berumah tangga namun belum rezeki untuk mereka menimang… Continue reading Hampir 7 tahun kahwin tapi belum ada rezeki zuriat, Izzue dan isteri dedah beli rumah idaman buat ramai yang terpegun

Lama menyepi sekali anak tampil bongkarkan perangai sebenar Datuk Rosyam yang ramai lagi tak tahu

Nama Datuk Rosyam Nor terkenal sebagai selebriti yang tidak gemar berkongsi kisah peribadi dan wajah keluarganya kepada umum. Kesempatan bertemu puteri kedua Datuk Rosyam Nor iaitu Nur Anis atau lebih mesra dengan panggilan Anis, wanita cantik yang juga Instafamous ini mendedahkan sifat sebenar pelakon berbakat besar itu di mata seorang anak. Meniti usia 28 tahun,… Continue reading Lama menyepi sekali anak tampil bongkarkan perangai sebenar Datuk Rosyam yang ramai lagi tak tahu

Tular pasal tangan Ustaz Kazim Elias, tak boleh berdiam sekali individu ni tampil bongkarkan apa yang dia nampak masa mekap Ustaz

Pendakwah bebas, Datuk Mohd Kazim Elias atau lebih dikenali sebagai Ustaz Kazim memohon bantuan orang ramai yang boleh mengubati penyakit dialaminya. Beliau dalam satu hantaran di media sosial hari ini memuat naik gambar sebelah tangannya yang ditumbuhi beberapa ketulan kecil warna hitam. Namun timbul pelbagai dakwaan yang kesan tersebut adalah hasil dari jurusolek utuk pengambaran… Continue reading Tular pasal tangan Ustaz Kazim Elias, tak boleh berdiam sekali individu ni tampil bongkarkan apa yang dia nampak masa mekap Ustaz

Ustaz Kazim muat naik gambar tangan sekali selamba je Aeril Zafrel boleh komen macam ni

GARA-GARA menulis satu komen di status Facebook Datuk Mohd Kazim Elias, pelakon Aeril Zafrel menerima kritikan warganet kerana dianggap tidak mempercayai perkongsian pendakwah bebas tersebut. Menerusi ruangan komen di Facebook, Aeril mahu mendapatkan kepastian tentang penyakit misteri dialami Kazim memandangkan perkongsian pendakwah berkenaan tidak jelas. “Shooting kan ni ustaz? “Saya tanya je… Sekarang ini ustaz… Continue reading Ustaz Kazim muat naik gambar tangan sekali selamba je Aeril Zafrel boleh komen macam ni

Terharunya wajah dipaparkan pada papan iklan NYTS, Ini kata kata syukur dari Siti Nurhaliza

Penyanyi tersohor Datuk Seri Siti Nurhaliza melakar sejarah tersendiri apabila muncul di papan iklan digital tersohor New York Times Square, Amerika Syarikat. Berita gembira itu diumumkan Siti menerusi posting di Instagramnya sebentar tadi. Menurut Siti, dia bersyukur kerana diberi penghormatan apabila wajah saya dipaparkan di papan iklan digital tersohor New York Times Square, Amerika Syarikat.… Continue reading Terharunya wajah dipaparkan pada papan iklan NYTS, Ini kata kata syukur dari Siti Nurhaliza

Anita Sarawak kecewa baca berita tidak baik mengenai dirinya, Kini Anita muncul kongsi keadaan terkininya dengan suami

Sampai sekarang menyepi tanpa berita, ‘kehilangan’ Anita Sarawak menimbulkan pelbagai spekvlasi. Namun segalanya terjawab selepas penyanyi itu ada menghubungi rakan baiknya, penulis hiburan Shuib Taib dan Roslen Fadzil pada awal Syawal lalu untuk bertanya khabar dan mengucapkan Salam Aidilfitri. Dipetik melalui Murai, Roslen dan Shuib menerima panggilan telefon darinya awal Mei lepas. Slen berkata kepada… Continue reading Anita Sarawak kecewa baca berita tidak baik mengenai dirinya, Kini Anita muncul kongsi keadaan terkininya dengan suami

Turun berat badan sebanyak 10kg, Hairul Azreen kongsi pengalaman jayakan filem The Assistant

Hairul menceritakan dia terpaksa menurunkan berat badan sebanyak 10 kilogram. Pelakon berbakat tanah air, Hairul Azreen tampil membuat perkongsian bersama pengikutnya di media sosial terhadap cabaran ketika menjalani penggambaran filem di bawah arahan Adrian Teh, THE ASISSTANT. Sakit bila buat badan Menerusi hantaran di Instagram, Hairul mengakui dirinya terasa sakit apabila harus ‘bina’ badan  dan harus menjalani diet selama 5… Continue reading Turun berat badan sebanyak 10kg, Hairul Azreen kongsi pengalaman jayakan filem The Assistant