Ramai yang suka bila tengok gelagat Andi sakat Puteri Sarah, ramai yang mendoakan agar cepat kahwin

Hubungan baik dan keakraban yang terjalin antara Puteri Sarah Liyana dengan aktor Indonesia, Andi Arsyil bukan lagi rahsia. Malah ramai penonton akui suka melihat gelagat mereka setiap kali muncul bersama dalam sesi siaran langsung di TikTok. Terbaharu, tular satu video di TikTok memaparkan Andi atau nama sebenarnya Andi Arsyil Rahman, Puteri Sarah dan beberapa individu… Continue reading Ramai yang suka bila tengok gelagat Andi sakat Puteri Sarah, ramai yang mendoakan agar cepat kahwin

Dikatakan ambik bahan terlarang, Puteri Sarah nekad untuk failkan saman terhadap pegawai pemasaran

Pelakon Puteri Sarah Liyana nekad memfailkan saman terhadap seorang pegawai pemasaran yang menuduhnya menipu dalam urusan perniagaan membabitkan mereka berdua. Menerusi hantaran di Instagram (IG), Puteri Sarah memuat naik notis tuntutan kenyataan fitnah terhadap Nazatul Nazira Binti Zainol Abidin yang bertujuan untuk menjatuhkan reputasinya sebagai selebriti dan ahli perniagaan. Berdasarkan notis yang dikeluarkan, terdapat lima bukti kenyataan yang… Continue reading Dikatakan ambik bahan terlarang, Puteri Sarah nekad untuk failkan saman terhadap pegawai pemasaran

Dedah cerita tak betul, Puteri Sarah nekad failkan saman terhadap pegawai pemasaran

PELAKON Puteri Sarah Liyana akan memfailkan saman terhadap seorang pegawai pemasaran yang menuduhnya menipu dalam urusan perniagaan membabitkan mereka berdua. Puteri Sarah atau Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 39, berkata, peguamnya sedang dalam proses memfailkan saman terhadap individu berkenaan di mahkamah. “Bagi saya jumpa peguam dulu sebab saya nak saman dia. Sudah selesai nanti saya akan… Continue reading Dedah cerita tak betul, Puteri Sarah nekad failkan saman terhadap pegawai pemasaran

Puteri Sarah teruk kena kritik dengan warganet sebab hisap rkok elektronik, sekali ini pula penjelasan dari pembantu peribadi

Baru-baru ini, tular sebuah video yang mencetuskan kekecohan di TikTok apabila bekas isteri Syamsul Yusof, Puteri Sarah Liyana dilihat kantoi menghisap vape atau rokok elektronik ketika sesi live. Menerusi video tersebut, dapat dilihat Puteri Sarah rancak bersembang mengenai isu pecah amanah sebelum beberapa kali dilihat menghisap vape dan menghembuskan asap ke skrin. Klik sini untuk lihat… Continue reading Puteri Sarah teruk kena kritik dengan warganet sebab hisap rkok elektronik, sekali ini pula penjelasan dari pembantu peribadi

Puteri Sarah luah rasa sebak bila tengok dua dua atuk teman Syaikhul sertai pertandingan bola

Pelakon cantik, Puteri Sarah sebak apabila bapanya dan juga bapa mentua, Datuk Yusof Haslam menemani anaknya Syaikhul Islam yang mengikuti pertandingan bola sepak. Menerusi posting yang dibuat pelakon itu, dia meluahkan rasa terharu kerana kedua-dua ‘atuk’ kepada anak-anaknya tidak kisah meluangkan masa untuk cucu tersayang. “Saya tak tahu kenapa bila tengok gambar ni saya rasa… Continue reading Puteri Sarah luah rasa sebak bila tengok dua dua atuk teman Syaikhul sertai pertandingan bola

Andi Arsyil minta Sarah jadi seorang yang lebih pemaaf, sekali ini respon dari tuan badan

PELAKON Puteri Sarah Liyana rasa seperti ditkm selepas mendengar nasihat daripada aktor asal Indonesia Andi Arsyil yang mahu dia berubah menjadi insan lebih baik. Puteri Sarah atau Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 39, berkata, Andi juga meminta dia menjadi seorang yang lebih pemaaf selain tinggalkan semua perkara toksik dalam hidupnya. Jelasnya, apa yang dinasihatkan Andi itu… Continue reading Andi Arsyil minta Sarah jadi seorang yang lebih pemaaf, sekali ini respon dari tuan badan

Tak suka bila ada yang memandai keluarkan kenyataan, Puteri Sarah akui tak selesa bila ada yang petik nama dia bakal berkahwin

Pelakon dan usahawan, Puteri Sarah Liyana akui tidak selesa apabila namanya dipetik dan didakwa bakal bernikah dengan rakan perniagaan, Andi Arsyil. Menurut laporan Harian Metro, tindakan seorang individu memetik huruf PSL yang mewakili namanya selain mengatakan dia bakal berkahwin boleh menimbulkan fitnah. “Saya sendiri pun tak tahu (mengenai perkahwinan). Saya tak suka bila ada orang… Continue reading Tak suka bila ada yang memandai keluarkan kenyataan, Puteri Sarah akui tak selesa bila ada yang petik nama dia bakal berkahwin

Minta hutang dah macam minta sedekah, Puteri Sarah dedah usaha dapatkan balik RM26k belum berjaya

PELAKON Puteri Sarah Liyana menyifatkan dia seperti seorang peminat sedekah apabila cubaan mendapatkan kembali wang miliknya berjumlah RM26,000 daripada seorang pegawai pemasaran gagal. Ini kerana kata Puteri Sarah atau Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 40, pihak berkenaan tidak mahu memberi kerjasama dengan baik namun tidak akan membiarkan haknya dirampas begitu sahaja. “Kita penat kerja, buat live… Continue reading Minta hutang dah macam minta sedekah, Puteri Sarah dedah usaha dapatkan balik RM26k belum berjaya

Ramai yang tertanya tanya bila Shuhada Shukri beri bayangan yang Puteri Sarah bakal berkahwin tak lama lagi

Bekas isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada seolah memberi bayangan pelakon Puteri Sarah bakal mendirikan rumah tangga tidak lama lagi. Menerusi komen di Instagram, Farah Lee yang baru saja mendirikan rumah tangga, Shuhada mengucapkan tahniah buat aktivis itu serta mengatakan PSL atau Puteri Sarah akan menyusul selepas ini. Komen Shuhada itu mendapat pelbagai reaksi daripada warganet yang… Continue reading Ramai yang tertanya tanya bila Shuhada Shukri beri bayangan yang Puteri Sarah bakal berkahwin tak lama lagi

Tak teragak nak buat laporan polis, Puteri Sarah dedah pegawai pemasaran bawa lari RM26k

PELAKON Puteri Sarah mendedahkan diperdaya seorang individu bergelar pegawai pemasaran susulan cuba mengenakan caj sebanyak 45 peratus daripada keuntungan diperoleh perniagaannya. Puteri Sarah atau Puteri Sarah Liyana Megat Kamarudin, 40, berkata, individu berkenaan juga mengambil wang sebanyak RM26,000 sebagai gajinya tanpa melaluinya terlebih dahulu. Jelasnya, dia mengupah individu tersebut sejak Oktober lalu bagi menjalankan pemasaran produknya… Continue reading Tak teragak nak buat laporan polis, Puteri Sarah dedah pegawai pemasaran bawa lari RM26k