Video suami Fatin Afeefa perli dekat mahkamah, tapi ini pula respon selamba dari Adam Shahz

Pelakon Adam Shahz akui hanya mengetahui mengenai video dirinya disindir suami pelakon Fatin Afeefa iaitu Aliff Awang di Mahkamah Syariah Shah Alam baru-baru ini selepas dikirimkan oleh seseorang kepadanya. Pun begitu, Adam tidak berniat hendak mengulas lanjut mengenai perkara berkenaan. “Saya sebenarnya tak tahu menahu mengenai video itu sehingga ada orang yang mengirimkan kepada saya.… Continue reading Video suami Fatin Afeefa perli dekat mahkamah, tapi ini pula respon selamba dari Adam Shahz

Asyik kecoh pasal suami Fatin Afeefa, kali ni ada perempuan dari Rusia tawar diri nak caras suami Fatin

Sejak kebelakangan ini, nama suami pelakon, Fatin Afeefa iaitu Aliff Awang sering menjadi perhatian ramai di media sosial gara-gara lantang bercerita mengenai kisah peribadinya sehingga mencetuskan pelbagai reaksi dan kritikan ramai. Malah, dia juga tidak segan silu menceritakan kemewahan yang dimiliki dengan mengatakan sering dan keinginan berbelanja sehingga sanggup menghabiskan puluhan ribu ringgit dalam tempoh sehari. Seperti mana dikongsikan… Continue reading Asyik kecoh pasal suami Fatin Afeefa, kali ni ada perempuan dari Rusia tawar diri nak caras suami Fatin

Selamba je boleh perli Adamm dekat mahkamah, ini pula respon dari Aliff bila ada warganet yang komen

KES perebutan hak penjagaan anak diantara pelakon Adam Shahz bersama bekas isteri iaitu Fatin Afeefa kembali menjadi perhatian ramai. Ia ekoran Adam atau Nor Shah Azli Abdol Ghani, 42, dikatakan tidak dapat bertemu dengan anak perempuan mereka iaitu Ivy Herra Sophia sejak tiga bulan lalu. Bagaimanapun Adam dan Fatin Nur Afifah Shamsudin, 29, gagal mencapai… Continue reading Selamba je boleh perli Adamm dekat mahkamah, ini pula respon dari Aliff bila ada warganet yang komen

Suami Fatin Afeefa teruk kena kritik dengan warganet, kali ni Nazrudin sound setepek

Personaliti televisyen, Nazrudin Rahman tampil memberi pendapat berhubung isu ‘alpha male’ atau lelaki sejati yang menjadi perbualan hangat dalam kalangan warganet sejak beberapa hari ini. Menerusi satu ciapan di laman Twitter, pengacara berusia 44 tahun itu berkata, individu yang memiliki personaliti seperti itu tidak ‘membanggakan’ diri berkongsi tentang tahap alpha mereka di media sosial. Kepada… Continue reading Suami Fatin Afeefa teruk kena kritik dengan warganet, kali ni Nazrudin sound setepek

Ada yang tanya pasal Fatin, tapi respon suamii dia tu buat warganet rasa sesuatu sangat

Semenjak bergelar suami isteri, pelakon Fatin Afeefa dan suami, Aliff Awang kerap melakukan siaran langsung di aplikasi TikTok. Walau bagaimanapun, kenyataan suami kepada Fatin menerusi satu live baru-baru ini membuatkan ramai tidak senang dengan apa yang diperkatakan. Menerusi suntingan live yang dimuat naik di Tiktok, kelihatan pasangan itu di dalam kereta sambil menjawab pelbagai soalan… Continue reading Ada yang tanya pasal Fatin, tapi respon suamii dia tu buat warganet rasa sesuatu sangat

Selamba je suami Fatin Afeefa tayang pendapatan 76k seminggu sambil cakap macam ni buat warganet geram

Selepas berkahwin pada 30 Disember lalu, Fatin Afeefa dan jutawan muda, Aliff Awang sering jadi tumpuan warganet di media sosial. Terbaru, sebuah video yang disiarkan semula oleh warganet bertebaran di media sosial sehinggakan Fatin dan Aliff atau lebih mesra disapa Opai menjadi bualan hangat. Menerusi video itu, Fatin seakan terkejut apabila Opai menyebut perkataan pisah… Continue reading Selamba je suami Fatin Afeefa tayang pendapatan 76k seminggu sambil cakap macam ni buat warganet geram

Fatin Afeefa memadam gambar di akaun Instagram, Peminat dakwa ada kaitan dengan mahu berhenti berlakon

Memang tak asing lagi semua dengan isu rumah tangga pelakon ini. Tindakan Fatin padam foto di IG tarik perhatian peminat. Tindakan pelakon Fatin Afeefa memadam gambar miliknya di Instagram mencetuskan pertanyaan dan spekulasi dalam kalangan pengikut setianya. Fatin dilihat hanya meninggalkan tiga hantaran di bahagian feed laman sosial berkenaan yang melibatkan dirinya sebagai duta kepada sebuah… Continue reading Fatin Afeefa memadam gambar di akaun Instagram, Peminat dakwa ada kaitan dengan mahu berhenti berlakon

Adam Shahz dikatakan punca Fatin nak berhenti berlakon, tapi ini pula luahan dari Adam Shahz buat ramai yang terkedu

Pelakon Adam Shahz menafikan dakwaan dia menjadi punca bekas isterinya aktres Fatin Afeefa mengambil keputusan untuk berhenti dari dunia seni. Adam bagaimanapun enggan mengulas lebih lanjut mengenai dakwaan tersebut memandangkan mereka berdua tidak pernah menghubungi antara satu sama lain. “Bila masa pula saya suruh dia berhenti berlakon? (ketawa) Dia sendiri cakap tak pernah berhubung dengan… Continue reading Adam Shahz dikatakan punca Fatin nak berhenti berlakon, tapi ini pula luahan dari Adam Shahz buat ramai yang terkedu