Tak dapat tahan sebak sebab kena kritik dengan Mas Idayu, ini pula pesan Naim buat Sisy Iman

Hujung minggu lepas, kecoh di media sosial apabila peserta rancangan realiti nyanyian Famili Duo, Sissy Imann dan pasangannya Naim Daniel diberikan kritikan pedas oleh Mas Idayu yang merupakan salah seorang juri dalam rancangan itu. Persembahan lagu Jampi yang dikeroncongkan itu tidak dapat menarik pujian daripada Mas Idayu sebaliknya dia memberikan komen dengan nada yang menengking.… Continue reading Tak dapat tahan sebak sebab kena kritik dengan Mas Idayu, ini pula pesan Naim buat Sisy Iman

Buat majlis simple je, ramai yang suka bila tengok Anju pakai tudung masa bertunang

Baru-baru ini pelakon, Zarina Anjoulie selamat mengikat tali pertunangan dengan kekasihnya iaitu Datuk Seri Khazrul Elzey. Malah momen gembira itu juga dikongsi oleh kedua-dua pasangan ini menerusi platform media sosial masing-masing. Selain majlis sarung cincin, apa yang menarik perhatian warganet adalah cara majlis pertunangan pasangan ini berlangsung. Rata-ratanya mengagumi Zarina atau lebih mesra dengan panggilan… Continue reading Buat majlis simple je, ramai yang suka bila tengok Anju pakai tudung masa bertunang

Kecoh pasal Fyna Jebat dan madu, sekali nama Janna Nick sekali kena petik dengan warganet

Kecoh diperkatakan hari ini mengenai satu kejadian membabitkan dua isteri bekas jurulatih bola sepak kebangsaan yang brblah di sebuah restoran di Shah Alam, Selangor. Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Mohd. Iqbal Ibrahim dalam laporan Kosmo! berkata, isteri kedua tampil membuat laporan polis mengenai kejadian kira-kira jam 2.18 pagi. Menurut pengadu, dia yang merupakan… Continue reading Kecoh pasal Fyna Jebat dan madu, sekali nama Janna Nick sekali kena petik dengan warganet

Tak sangka ini pula komen warganet lepas Reen Rahim kongsikan momen masa majlis bertandang, memang humble betul

SELEPAS melangsungkan akad nikah pada 24 Disember lalu, pelakon Reen Rahim sekali lagi diraikan menerusi majlis menyambut menantu di sebelah keluarga suami yang diadakan pada Ahad. Namun apa yang menarik perhatian warganet, pelakon drama 7 Hari Mencintaiku 3 ini diraikan dalam sebuah majlis kenduri bersama adik iparnya meskipun dia seorang selebriti popular. Ramai memuji sikap rendah… Continue reading Tak sangka ini pula komen warganet lepas Reen Rahim kongsikan momen masa majlis bertandang, memang humble betul

Teruk kena kritik dengan warganet, ini pula kata kata dari suami Mas Idayu

Seperti yang ramai tahu, isu mengenai penyanyi, Sissy Imann yang terkilan dengan komen pedas juri tetap, Mas Idayu dalan rancangan program nyanyian Famili Duo kini menjadi bualan ramai. Isu tersebut menjadi lebih keruh apabila Sissy memutuskan untuk membatalkan rancangan untuk melancarkan album terbarunya dan mengambil keputusan untuk menjual secara derma dengan harga RM20. PELAKON dan… Continue reading Teruk kena kritik dengan warganet, ini pula kata kata dari suami Mas Idayu

Suka cara Ustaz Haris ajar, Nora puji penghijrahan Lofa yang sekarang

Selebriti terkenal Neelofa sentiasa mengisi masa dengan majlis ilmu yang dihadiri ahli agama dan rakan-rakan industri seni. Terbaru, Neelofa dan suami, Haris Ismail hadir ke Usrah & Jamuan 30 Sifat Untuk Ke Syurga yang menjemput Ustaz Wadi Annuar sebagai penceramah. Penyanyi Datuk Nora Ariffin antara barisan selebriti yang dijemput ke The Agam, Sungai Penchala. Menerusi… Continue reading Suka cara Ustaz Haris ajar, Nora puji penghijrahan Lofa yang sekarang

Hanya menumpang isteri, sekali ini pula respon Rizky Billar bila warganet cakap macam ni

Rizky Billar masih menerima kritikan demi kritikan daripada warganet selepas kisah dirinya memukul Lesti Kejora tersebar beberapa bulan lalu. Bukan sahaja menerima kritikan kerana mengasari isteri yang merupakan penyanyi dangdut popular itu, warganet kerap mencari kesalahan Rizky. Ini termasuklah menyrng kehidupan peribadinya yang disifatkan sebagai sebuah ‘lakonan’ dan terdesak menonjolkan diri sebagai orang kaya. Menurut… Continue reading Hanya menumpang isteri, sekali ini pula respon Rizky Billar bila warganet cakap macam ni

Teruk kena kritik dengan warganet, sekali Mas Idayu minta jangan masuk campur kerja jurii

Mas Idayu menyelar tindakan segelintir selebriti tempatan mengkritik cara penjuriannya menerusi program realiti Famili Duo yang dikatakan kasar agar berhenti daripada terus ‘berkokok’. Mas Idayu Mesnun, 51, turut mempersoalkan mengapa selepas 16 tahun dia bergelar juri profesional baru ada di antara mereka menyalak caranya memberikan komen tegas terhadap peserta. “Siapa yang berkokok tu? Mereka memang… Continue reading Teruk kena kritik dengan warganet, sekali Mas Idayu minta jangan masuk campur kerja jurii

Published
Categorized as Artis

Tetap bahagia walaupun masih belum ada rezeki anak, ini ucapan isteri Dato Adi Putra sempena ulangtahun perkhawinan

Happy wedding anniversary buat Dato’ Adi Putra dan isteri, Datin Aida Yusof! Tanggal 18 Januari lalu, genap 17 tahun usia perkahwinan pasangan romantis ini. Bukan tempoh singkat tu! Pasti bermacam-macam ujian dan dugaan telah berjaya diharungi kedua-duanya. Berkat kesabaran dan saling melengkapi di antara satu sama lain, mereka kini kian bahagia melayari alam rumah tangga. Meskipun… Continue reading Tetap bahagia walaupun masih belum ada rezeki anak, ini ucapan isteri Dato Adi Putra sempena ulangtahun perkhawinan

Sanggup jathkan air muka orang untuk naikkan rating, ni pula komen pedas dari Dato Ac Miizal

Baru-baru ini, pelakon serta pengacara terkenal, Dato AC Mizal tampil meluahkan rasa terkilan di laman Facebook apabila dapat lihat sekarang ini kebanyakkan rancangan televisyen sering menjatuhkan air muka peserta demi menaikkan rating program berkenaan. Malah dalam hantaran tersebut, AC Mizal atau nama sebenarnya, Dato Mizal Zaini mempersoalkan kredibiliti seorang penerbit program sama ada memikirkan perasaan seseorang ataupun sekadar mahu… Continue reading Sanggup jathkan air muka orang untuk naikkan rating, ni pula komen pedas dari Dato Ac Miizal