Umur baru nak masuk 2 tahun tapi dah jadi duta, Ayda jebat dan suami dah buat tabung untuk masa depan ank

“Pada awalnya saya risau. Bukan mudah untuk menjalani penggambaran dan sesi fotografi, orang dewasa pun penat, apatah lagi bayi.” Demikian kata-kata penyanyi dan pelakon Ayda Jebat ketika diminta mengulas mengenai rezeki anaknya, Ana Nayla yang mula dilamar menjadi duta untuk beberapa jenama. Menurut Ayda, dia dan suami, pengacara Nabil Mahir meletakkan syarat sekiranya mahu mengambil… Continue reading Umur baru nak masuk 2 tahun tapi dah jadi duta, Ayda jebat dan suami dah buat tabung untuk masa depan ank

Emosi terganggu bila baca berita pasal rumahtangga, ini pula luahan dari Farahdhiya

Penyanyi dan pelakon Farahdhiya mengakui emosi terganggu apabila membaca berita mengenai kegnsan rumah tangga yang melibatkan golongan selebriti. Memetik laporan Kosmo, pendedahan kisah-kisah tak setia dan mengasari isteri melahirkan perasaan takut pada dirinya untuk mendirikan rumah tangga. Menurutnya, dia akhirnya membuat keputusan untuk tidak terlalu aktif di media sosial bagi mengelak daripada membaca berita seperti… Continue reading Emosi terganggu bila baca berita pasal rumahtangga, ini pula luahan dari Farahdhiya

Selamba je dia boleh tengking depan orang ramai, Nadia Brian nekad untuk ambil tindakan pada individu ni

Pelakon Nadia Brian meluahkan rasa kecewa dengan tindakan seorang peniaga pakaian yang menengkingnya di hadapan orang awam ketika menjayakan karnival jualan Starvendors di Johor Bahru, baru-baru ini. Menurut Nadia, dia tidak mengenali pengurus jenama pakaian Mariyah Holdings tersebut dan akan mengambil tindakan terhadap perbuatannya yang turut menularkan video berkenaan sebelum dipadam. Malah, Nadia turut menyifatkan… Continue reading Selamba je dia boleh tengking depan orang ramai, Nadia Brian nekad untuk ambil tindakan pada individu ni

Semua ank yang post, Faizal Hussien akui akaun tiktok dia anak yang uruskan

Pelakon lagend, Faizal Hussien membuat satu pendedahan di mana akaun media sosialnya iaitu, Tiktok dipegang dan diuruskan sepenuhnya anak lelakinya. Memetik dari laporan Gempak, pelakon utama filem ‘Azura’ mengatakan bahawa menyedari banyak syarikat meletakkan syarat untuk mempunyai platform itu, semua perkongsian di TikTok merupakan hasil penyuntingan anaknya. “Saya memang ada akaun TikTok pun. Sebagai seorang… Continue reading Semua ank yang post, Faizal Hussien akui akaun tiktok dia anak yang uruskan

Cepat betul besar, gelagat anak Kareena Kapor masa sambut Festival jadi perhatian orang ramai

Aktres jelita bollywood, Kareena Kapor ,  telah berkongsi beberapa gambar ketika menyambut perayaan Holi di rumahnya pada hari ini. Dia meraikan  bersama anak-anak lelakinya Taimur dan Jehangir dan mereka dilihat begitu berseronok. Kareena juga menyebut suaminya, Saif Ali Khan yang tidak dapat bersama mereka untuk meraikan perayaan ini. Gambar pertama menunjukkan Kareena memegang Taimur dan Jehangir dekat… Continue reading Cepat betul besar, gelagat anak Kareena Kapor masa sambut Festival jadi perhatian orang ramai

Muat naik gambar bercuti di luar Negara, sekali warganet cakap Ziana Zain macam Jenefer Lopez

Penyanyi popular Ziana Zain menjadi perhatian warganet apabila memuat naik momen-momen dirinya yang kini sedang bercuti di luar negara. Menerusi perkongsian di Instagram (IG), Ziana memuat naik beberapa keping foto yang memaparkan dirinya kini sedang bercuti di Belanda. Apa yang menarik perhatian adalah rata-rata warganet menyatakan bahawa wajah pelantun lagu Senja Nan Merah itu persis… Continue reading Muat naik gambar bercuti di luar Negara, sekali warganet cakap Ziana Zain macam Jenefer Lopez

Memang betul bapa mithali, ramai yang sebak bila tengok Sharnaaz Ahmad jemput anknya kat Lapangan Terbang

Pelakon, Sharnaaz Ahmad dilihat menjemput anak tunggalnya, Jebat Jayden Ahmad di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur semalam yang baru tiba dari Tanah Suci. Difahamkan, Jebat dan keluarga Noor Nabila telah menunaikan ibadah umrah bersama-sama. Setelah dua minggu tidak bertemu, pelakon Sharnaaz Ahmad tampil menyentuh hati ramai warganet selepas mempamerkan dirinya memeluk erat anak kesayangannya, Jebat Jayden seusai pulang dari umrah. Perkara tersebut telah… Continue reading Memang betul bapa mithali, ramai yang sebak bila tengok Sharnaaz Ahmad jemput anknya kat Lapangan Terbang

Pak Azad sahut cabaran untuk rasa senggugut, tapi gelagat dia tu buat ramai yang terhibur

Tarikh 8 Mac setiap tahun adalah dikhususkan bagi meraikan wanita-wanita seluruh dunia. Justeru, sambutan Hari Wanita Sedunia diraikan dengan cukup meriah di serata dunia khususnya buat para wanita tanpa mengira latar belakang, etnik dan budaya. Sempena hari istimewa buat kaum wanita di seluruh dunia, 3 Pagi Era  bersama Radin, Azad dan juga Nabil telah memeriahkan… Continue reading Pak Azad sahut cabaran untuk rasa senggugut, tapi gelagat dia tu buat ramai yang terhibur

Ada yang cakap Idris Khan dah kahwin dalam diam, tak boleh berdiam akhirnya tuan badan tampil buat pengakuan ni

Pelakon Idris Khan menafikan khabar angin sudah mendirikan rumah tangga secara rahsia. Tegas Idris atau pemilik nama penuh, Idris Khan Abdul Ghaffar Khan berita yang timbul sekadar khabar angin dan belum mempunyai calon isteri untuk menamatkan zaman bujangnya. “Gosip yang timbul itu sekadar khabar angin kerana saya bukan suami orang. Bila pula saya berkahwin? Sekiranya… Continue reading Ada yang cakap Idris Khan dah kahwin dalam diam, tak boleh berdiam akhirnya tuan badan tampil buat pengakuan ni

Tengah hangat pasal isu rumahtangga, kali ni Azlee Senario nasihatkan pada golongan lelaki untuk menghargai isteri

Sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan kisah kemelut rumah tangga melibatkan selebriti berlaku tak setia sehingga tergamak melukakan isteri. Pelakon dan pelawak veteran, Azlee Senario menyeru kepada orang ramai terutamanya dalam kalangan lelaki supaya lebih menghargai isteri masing-masing telah berjaya meraih perhatian ramai. Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh Azlee atau nama sebenarnya Mohd Azlee bin Jaafar di… Continue reading Tengah hangat pasal isu rumahtangga, kali ni Azlee Senario nasihatkan pada golongan lelaki untuk menghargai isteri