Wanita terpaksa kerja kuat sebab besarkan anak seorang diri, sekali kakak ipar selamba je baru bersalin guna barang anak tanpa izin

BUKANNYA mudah bergelar ibu tunggal! Mereka perlu membesarkan anak, meneruskan kelangsungan hidup tanpa suami dan dalam masa sama perlu menjaga emosi sendiri. Dikurniakan seorang cahaya mata yang dibesarkan secara sendirian, segala hal berkaitan anak termasuklah barang kepunyaannya dirasakan begitu berharga buat seorang ibu tunggal. Begitulah yang dilalui oleh wanita berusia 29 tahun ini, yang membesarkan sendiri… Continue reading Wanita terpaksa kerja kuat sebab besarkan anak seorang diri, sekali kakak ipar selamba je baru bersalin guna barang anak tanpa izin

Walaupun kos sara hidup tinggi tak jadi masalah, Shuk Sahar akui tak menolak jika dikurniakan cahaya mata dengan Fara Salleh

PELAWAK Shuk Sahar tidak menolak jika dia dan isteri iaitu Fara Salleh dikurniakan cahaya mata dalam masa terdekat. Kata Shuk atau Mohamad Shukri Mohamed Sahar, 38, mereka tidak merancang mengenai zuriat sebaliknya percaya dengan ketentuan dan takdir ditetapkan Allah SWT. “Siapa kita untuk tolak sebab anak itu adalah rezeki. Buat masa ini tidak merancang atau apa.… Continue reading Walaupun kos sara hidup tinggi tak jadi masalah, Shuk Sahar akui tak menolak jika dikurniakan cahaya mata dengan Fara Salleh

Yakin boleh bagi anak sebab dah ada 4 orang anak, Siti Elizad dedah ada individu yang tawar diri nak jadi isteri kedua

PELAKON Siti Elizad Shariffudin mendedahkan masih ada wanita tidak dikenali menghubunginya meminta izin untuk bermadu dan menjadi isteri kedua suaminya. Kata Elizad atau Siti Elizad Mohd Sharifuddin, 40, ini bukan kali pertama wanita berkenaan membuat permintaan itu malah banyak kali berlaku. Malah, individu berkenaan akan menghantar mesej itu setiap kali dia memuat naik gambar bersama suami… Continue reading Yakin boleh bagi anak sebab dah ada 4 orang anak, Siti Elizad dedah ada individu yang tawar diri nak jadi isteri kedua

Tiada rasa dendam sebab bapa tak sengaja simbah asid sewaktu ada pergelutan dengan ibu pada 14 tahun lalu

Seorang anak tidak berdendam kerana bapa tak sengaja simbah asid sewaktu bergdh dengan ibu pada 14 tahun lalu meskipun kejadian tersebut menyebabkan wajahnya cacat. Memetik laporan Sinar Harian, Nurul Dahyatul Fazlinda berkata dia tidak berdendam kerana bapa tak sengaja simbah asid sewaktu perselisihan berlaku antara orang tuanya. Gadis berusia 22 tahun itu berkata, kejadian antara… Continue reading Tiada rasa dendam sebab bapa tak sengaja simbah asid sewaktu ada pergelutan dengan ibu pada 14 tahun lalu

Hadiah untuk ulangtahun kelahiran, Rita Rudaini luah rasa syukur bila anak sulung peroleh gred cemerlang 3.99

Pelakon Rita Rudaini meluahkan rasa syukur diatas pencapaian cemerlang anak sulungnya iaitu Airit Rayyan Rizqin yang memperoleh gred tertinggi, 3.99 bagi peperiksaan tingkatan dua semester dua. Menerusi hantaran di Instagram, Rita mengucapkan tahniah kepada Rayyan dan rakan-rakan serta berterima kasih kepada gurunya. “Alhamdulillah syukur pada Allah tahun ni Ryan Top 10 batch student lagi, tapi kali ni… Continue reading Hadiah untuk ulangtahun kelahiran, Rita Rudaini luah rasa syukur bila anak sulung peroleh gred cemerlang 3.99

Tak kesampaian nak makan kek bersama, perkongsian dari anak salah seorang yg terlibat dengan kejadian helikopter terhempas undang sebak warganet

Perkongsian di TikTok milik anak kepada salah seorang yang pergi menghadap illahi dalam kejadian helikopter Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM), di Pangkalan TLDM Lumut pada Selasa mengundang rasa sebak. Anak kepada Allahyarham Mohd Shahrizan Mohd Termizi yang dikenali sebagai Aizad berkata hasratnya untuk menikmati kek ulang tahun kelahiran bersama arwah bapa tidak kesampaian. Klik sini untuk lihat… Continue reading Tak kesampaian nak makan kek bersama, perkongsian dari anak salah seorang yg terlibat dengan kejadian helikopter terhempas undang sebak warganet

Pertahankan hubungan demi anak anak tak datangkan kebaikan, Diana Danielle luahkan sesuatu di laman ig

Pelakon dan penyanyi, Diana Danielle berpendapat bahawa mempertahankan hubungan suami isteri demi anak-anak tidak akan mendatangkan kebaikan. Menerusi hantaran di Instagram Stories, Diana berkongsi semula video tentang perpisahan tinggalkan kesan buruk kepada anak namun lebih teruk sekiranya ibu bapa mempunyai hubungan yang bermasalah. Menurut Diana, pasangan suami isteri perlu memperbaiki hubungan mereka terlebih dahulu sebelum memikirkan tentang… Continue reading Pertahankan hubungan demi anak anak tak datangkan kebaikan, Diana Danielle luahkan sesuatu di laman ig

Bukan buat cerita, isteri Aman Graseka akui anak sakit dan terpaksa ditidurkan sebab ni

Isteri pelakon Aman Graseka iaitu Reena Arina tampil menafikan dakwaan mengadakan cerita anak mereka sakit dan sedang ditidurkan di Hospital Sultanah Bahiyah (HSB), Alor Setar, Kedah. Memetik laporan Berita Harian, Reena mendakwa anak keduanya yang berusia tiga tahun sudah empat hari ditidurkan selepas diserang sawan sejak Jumaat lalu. Menurutnya, tujuan memaklumkan ke saluran radio itu… Continue reading Bukan buat cerita, isteri Aman Graseka akui anak sakit dan terpaksa ditidurkan sebab ni

Tanya pendapat anak nak kahwin lagi, sekali anak Ajak punya respon tu buat ramai yang berdekah

Pelawak dan penyampai radio, Ajak Shiro, berkongsi sebuah rakaman video memaparkan reaksi anak perempuannya, Nada Soffea ketika dia meluahkan hasrat untuk berkahwin lain. Menerusi video tersebut, Ajak meminta pendapat daripada anak gadisnya itu berhubung hasrat untuk berkahwin lain. Ternyata, respons yang diberilkan oleh Nada berjaya menjadi perhatian warganet. Klik sini untuk lihat video. Ajak: Baba… Continue reading Tanya pendapat anak nak kahwin lagi, sekali anak Ajak punya respon tu buat ramai yang berdekah

Sebak bila tengok ank sedih nak pindah sekolah, sekali ibu bapa tunaikan permintaan anak nak bagi hadiah pada kawan kawan

Dalam rasa teruja, pasti akan ada rasa rindu dan sedih buat murid-murid sekolah kerana tak dapat bersua dengan rakan, lebih menyedihkan kalau murid tersebut bakal berpindah sekolah. Sebak melihat anaknya bersedih kerana mahu berpindah sekolah, TikToker Norashikin Din tunaikan permintaan anaknya itu untuk memberikan hadiah kepada kawan-kawan sekolahnya sebelum cuti akhir tahun sebelum mereka berpisah… Continue reading Sebak bila tengok ank sedih nak pindah sekolah, sekali ibu bapa tunaikan permintaan anak nak bagi hadiah pada kawan kawan