Nekad nak ank 10, tapi bila tengok isteri sakit Dato Aliff terus batalkan hasrat tu

USAHAWAN sensasi Datuk Seri Aliff Syukri memberitahu dia pernah memasang impian untuk memiliki 10 orang anak. Namun, Aliff atau Aliff Syukri Kamarzaman, 36, berkata dia tidak sanggup melihat keperitan yang dilalui isterinya iaitu Datin Seri Nur Shahida yang terpaksa menanggung kesulitan sepanjang tempoh kehamilan. Justeru itu, dia memberi bayang kemungkinan anak keenam yang bakal dilahirkan itu… Continue reading Nekad nak ank 10, tapi bila tengok isteri sakit Dato Aliff terus batalkan hasrat tu

Mohon doa dari orang ramai, rupanya ini yang terjadi pada tulang belakang Dato Aliff Syukri

Usahawan terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri mendedahkan tahap kesihatannya kini tidak berada dalam keadaan yang baik selepas tulang belakangnya dilaporkan patah. Kecdraan yang mula disedari sejak minggu lalu itu telah menyebabkan dia sukar berjalan dan perlu memakai pelindung di bahagian pinggangnya itu. Sekadar info, beliau dilahirkan di Felda Kechau, Kuala Lipis, Pahang. Pada mulanya, beliau telah berpindah… Continue reading Mohon doa dari orang ramai, rupanya ini yang terjadi pada tulang belakang Dato Aliff Syukri

Sembang pasal isu poligami, ini pula yang Bonda Rozita buat kalau Aliff Syukri nak tambah isteri satu lagi

Baru-baru ini, usahawan kontroversi, Datuk Seri Aliff Syukri dan ibunya, Bonda Rozita Ibrahim meluangkan masa melakukan siaran langsung di laman TikTok bersama pengikut. Bagaimanapun, topik perbualan mereka sewaktu sesi ‘live’ itu berjaya menarik perhatian ramai kerana membahaskan isu ‘kahwin lagi‘ memandangkan ia masih hangat diperbualkan. Menerusi video dikongsikan pengguna dikenali @roslindarazali06, kebanyakan pengikut bertanya pendapat Bonda Rozita sama ada… Continue reading Sembang pasal isu poligami, ini pula yang Bonda Rozita buat kalau Aliff Syukri nak tambah isteri satu lagi

Caprice nak berkolaborasi menyanyi dengan Dato Aliff, tapi warganet pertikaikan pasal ni pulak

Penyanyi rap, Caprice membuat perkongsian di media sosial, meluahkan rasa teruja akan kejayaan rakannya yang juga merupakan penyanyi hiphop kelahiran Singapura, Alyph yang tampil dengan lagu terbaharu berjudul Swipe. Dalam pada itu, Caprice juga meluah.kan hasrat mahu berkolaborasi bersama usahawan kosmetik sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri yang sebelum ini pernah dikritik selepas menghasil kan lagu… Continue reading Caprice nak berkolaborasi menyanyi dengan Dato Aliff, tapi warganet pertikaikan pasal ni pulak

Aliff Syukri muat naik rakaman bersenam di Gym, Sekali ini yang buat ramai sokong

Umum ramai kenali dengan usahawan kontroversi ini. Terbaru, jika dilihat di media sosial, kelihatan Dato’ Sri Aliff Syukri mula berkongsikan kepada peminat mengenai aktiviti hariannya di gymnasium melakukan aktiviti senaman. Bersenam Bersama Keluarga Meninjau di Tiktok milik Aliff, dia kelihatan komited dalam melakukan aktiviti senaman dan nampaknya Aliff seolah-olah sedang melakukan aktiviti yang membina dan… Continue reading Aliff Syukri muat naik rakaman bersenam di Gym, Sekali ini yang buat ramai sokong

Aliff Syukri dedah isteri terpaksa guna kerusi roda 3 hingga 5 bulan, tak sangka rupanya ini yang jadi pada isteri dia

Usahawan berkontroversi, Datuk Seri Aliff Syukri simpati dengan keadaan isterinya Datin Seri Shahida yang kini sedang hamil anak keenam dan dalam masa yang sama mengalami masalah uri bawah. Aliff Syukri sedih apabila doktor menasihati Shahida perlu berehat selama tiga hingga lima bulan untuk mengelak pndrhn serta demi menjaga kesihatan ibu dan bayi dalam kandungan. “Awak… Continue reading Aliff Syukri dedah isteri terpaksa guna kerusi roda 3 hingga 5 bulan, tak sangka rupanya ini yang jadi pada isteri dia

Semua artis lain taknak berduet tapi Jamal Abdillah nak berduet dengan Aliff Syukri, Jamal dedah ini sebabnya

Penyanyi popular, Datuk Jamal Abdillah menyatakan dia tidak kisah untuk menerima pelawaan berduet dengan usahawan sensasi, Datuk Seri Aliff Syukri. Jamal berkata, sesiapa yang berhasrat berpadu suara dengannya harus menyanyi dengan sepenuh hati selain tidak sumbang dan ia asalkan merupakan syarat yang ditentukannya. “Jika ditawarkan untuk berduet dengannya, saya anggap ia penghormatan dan kita pun… Continue reading Semua artis lain taknak berduet tapi Jamal Abdillah nak berduet dengan Aliff Syukri, Jamal dedah ini sebabnya

Dato Aliff muat naik gambar ubat, sekali ada pula yang kantoikan sesuatu pasal ubat tu

Susulan video kontroversinya menari tak senonoh bersama Baby Shima dikritik teruk, Datuk Seri Aliff Syukri memaklumkan akan mengundurkan diri dari media sosial. Selepas memuat naik video tersebut, perkongsian Aliff mengejutkan ramai apabila memuat naik gambar ubat dengan kapsyen, “Mtkan aku dengan tenang dan beriman”. Perkongsian Aliff itu sekaligus menimbulkan kerisauan mengenai keadaan usahawan itu serta… Continue reading Dato Aliff muat naik gambar ubat, sekali ada pula yang kantoikan sesuatu pasal ubat tu