Muat naik foto dah berhijab. Terkejut sekali ini yang jadi pada ruangan komen laman ig Ameera Khan.

Adik kepada selebriti terkenal Neelofa, Ameera Khan pula menjadi bualan hangat warganet. Nur Ameera Khan itu sudah berhijab. Selepas kakaknya Nor Neelofa mendirikan rumah tangga, Ameera Khan terus mengenakan gaya baharu dan kini beliau terus menjadi seorang model yang berhijab. Rata-rata warganet gembira dengan perubahan Ameera Khan. Beliau yang kini tampak lebih manis dan menawan […]

Continue Reading

Pemakaian Ameera Khan raih perhatian warganet sehingga menjadi topik bualan. Menarik sekali satu perkongsian yang satu ini jadi tumpuan

Adik kepada Neelofa, Ameera Khan sekali lagi raih perhatian ramai di Instagram sejak penampilannya berbeza dengan sebelum ini dan ternyata perubahan penampilan Ameera Khan terima reaksi baik dari peminat bahkan pemakaiannya di majlis tersebut menjadi bualan ramai. Manis sungguh penampilan Ameera Khan jika dilihat balik. Tak dinafikan ia menjadi antara satu topik bualan warganet. Ameera […]

Continue Reading

Lama menyepi tiba tiba Ameera Khan muat naik foto dengan duduk terkangkang. Tak boleh berdiam sekali ini respon warganet pada gambar tersebut.

Nama Little Miss Khan mungkin tidak asing lagi bagi mereka yang sering ‘bersiar-siar’ di media sosial. Little Miss Khan atau Ameera Khan yang merupakan adik kepada pengacara Neelofa itu juga dikenali sebagai social media influencer kerana dia mempunyai seramai sejuta lebih pengikut di Instagram miliknya Ameera Khan kembali menjadi perhatian di media sosial miliknya.Dengan memiliki […]

Continue Reading

Ameera Khan kelihatan sering mengikuti kelas mengaji dan tafsir Al Quran. Adik Neelofa sekali lagi raih perhatian ramai

Zaman sekarang kalau teringin nak belajars sesuatu contohnya berkaitan dengan agama,semuanya berada di hujung jari. Ada yang mengambil inisiatif untuk lakukan proses pembelajaran secara online dan ada juga guru yang datang ke rumah. Manakala bagi Neelofa pula,sudah menjadi kebiasaan bagi tenaga pengajar berkunjung ke rumahnya kerana beliau dapat menjemput ramai orang untuk hadir ke rumahnya […]

Continue Reading

Ameera Khan muat naik foto berhijab separuh nampak macam wanita arab. Sekali tiba tiba Neelofa komen dekat gambar tu buat ramai yang teruja

Seperti yang kita tahu, ahli keluarga Noor Neelofa sememangnya mempunyai campuran dari Arab dan disebabkan itu kesemua mereka cantik-cantik belaka. Ameera yang kini sudah berusia 21 tahun kelihatan cantik ketika menggayakan tudung separuh menampakkan bahagian hadapan rambutnya. Rata-rata komen yang ditinggalkan turut mengatakan Ameera saling tak tumpah seperti gadis Turki! Memang la ada iras, tengok […]

Continue Reading

Acap kali dibandingkan dengan kakaknya Neelofa. Little Miss Khan akui terasa hati dan ini perasaan yang ramai mungkin tak tahu

Siapa sahaja yang tidak mengenali adik kepada Neelofa iaitu AMeera Khan atau dikenali dengan nama Little Miss Khan yang seringkali terkait dengan kontroversi seheingga menjadi bualan warganet. Terbaru adik Neelofa akui terganggu dengan sesetengah komen negatif di ruangan komen setiap postingnya. Katanya,“Bohong kalau saya beritahu ia tidak memberikan apa-apa kesan kepada saya langsung kerana ia […]

Continue Reading

Adik Neelofa kembali menjadi bualan setelah tampil dengan rambut blonde. Ini rupanya punca Ameera Khan tampil sebegitu

Sejak dua menjak ini nama Adik kepada Neelofa iaitu Ameera Khan meraih perhatian ramai apabila kerap tampil bergaya dengan pelbagai posing menarik di IG. Ameera ini dikatakan cukup berani dalam berfesyen dan kadang kala mengundang kritikan kerana dilihat kurang bersesuaian dengan pandangan mata masyarakat Malaysia. Namun begitu,gambar baru di ig yang menampakkan Ameera tampil berambut […]

Continue Reading

Ameera Khan muat naik foto ibu masa muda. Harimau pun nangis kalau tengok ni. Memang cun habis Datin Noor Kartini masa muda dulu.

Bintang media sosial, Ameera Khan ada memuat naik beberapa perkongsian pendek menerusi Insta Story di Instagram miliknya, pada Selasa. Menariknya, adik kepada usahawan dan hos terkenal, Neelofa ini berkongsi beberapa foto ibunya, Datin Noor Kartini Noor Mohamed sewaktu muda. “Mama… Harimau pun nangis tengok ni,” tulisnya ringkas pada foto lama ibu tercinta bersama emoji. Sementara […]

Continue Reading

Lama menyepi Ameera Khan buka mulut nasihat tentang perkahwinan. Mengejutkan sekali ibu Datin Noor Kartini bagi ayat padu buat warganet terkedu.

Sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan mengenai ibu selebriti terkenal, Datin Noor Kartini lebih-lebih lagi mengenai isu trademark ‘Harimau Menangis’ yang mencetuskan kontroversi. Baru-baru ini Noor Kartini muncul di saluran YouTube Rosix dan Bella berkongsikan mengenai hal-hal perkahwinan dan rumah tangga bersama Ameera Khan. Ameera bertanyakan apakah nasihat terbaik dari ibunya tentang perkahwinan. Noor Kartini menasihati […]

Continue Reading

Dikatakan isu daging harimau menangis sampai ke Thailand. Mengejutkan sekali ini tindakan rakyat Malaysia terhadap isu tersebut

Siapa agaknya yang tidak kenal dengan produk ‘paling’ hangat di pasaran ketika ini, daging Harimau Menangis keluaran Aunty Tini Kitchen yang sering menjadi antara subjek utama dalam insta story selebriti popular tanah air sejak kebelakangan ini. Namun, timbul kontroversi apabila pihak Perbadanan Harta Intelek (myIPO) dikatakan telah menasihati ibu kepada Neelofa, Datin Noor Kartini Noor […]

Continue Reading