Impian nak mengakhiri zaman bujang tak kesampaian, Sufian Suhaimi dedah hubungan dengan keksai dah berakhir

IMPIAN penyanyi Sufian Suhaimi untuk mengakhiri zaman bujangnya bersama wanita dikenali sebagai Rania Al-Sadat nampaknya tidak kesampaian apabila hubungan itu putus di tengah jalan. Mendedahkan wanita itu sudah memulangkan cincin risik, Sufian, 32, bagaimanapun berkata hubungannya dengan Rania dan keluarga masih baik serta tidak menyimpan sebarang dendam. “Kami masih berkawan cuma hubungan merisik tu dah tiada… Continue reading Impian nak mengakhiri zaman bujang tak kesampaian, Sufian Suhaimi dedah hubungan dengan keksai dah berakhir

Baru merisik belum bertunang, Sufian Suhaimi akui tahun ni last raya single

Penyanyi Sufian Suhaimi, 32, menjelaskan sepotong video yang tular sekitar Oktober lalu bukanlah majlis pertunangannya dengan kekasih hati seperti yang didakwa segelintir pihak. Ketika ditemui, Sufian berkata majlis tersebut hanyalah majlis merisik sahaja. Bagaimanapun dia tidak menolak untuk mengadakan majlis pertunangan sebelum mengadakan majlis akad nikah. “Status kami masih belum bertunang. Majlis pertunangan tak pasti… Continue reading Baru merisik belum bertunang, Sufian Suhaimi akui tahun ni last raya single

Ada individu yang tuntut hutang pada abang ipar Sufian Suhaimi, sekali tuan badan sound balik

Baru-baru ini, tular sebuah video yang memaparkan penyanyi lelaki terkenal, Sufian Suhaimi difahamkan telah menghantar rombongan merisik seorang wanita yang menjadi pilihan hatinya. Pun begitu, video yang tular itu telah mendapat perhatian seorang warganet yang mendakwa abang kepada bakal isteri Sufian telah berhutang dengannya. Menerusi satu perkongsian di X yang sudah dipadam, individu tersebut mendakwa… Continue reading Ada individu yang tuntut hutang pada abang ipar Sufian Suhaimi, sekali tuan badan sound balik

Suffian Suhaimi akui dia turut rancak berlakon tahun ini.

Kesibukan penyanyi, Sufian Suhaimi tahun ini jelas dirasainya sendiri apabila jadual seninya terisi padat sejak awal tahun. Bukan sekadar bidang nyanyian, bahkan dia turut rancak berlakon tahun ini. Sufian, 30, mengakui dia sebenarnya bersyukur apabila campur tangan pihak pengurusan Rusa Music banyak membantu perjalanan seninya kini. Terutama untuk tawaran berlakon diterima, jadualnya diisi dengan teratur.… Continue reading Suffian Suhaimi akui dia turut rancak berlakon tahun ini.

Tak mahu terlalu berkongsi, Sufian Suhaimi akui kini dah ada teman wanita

PENYANYI Sufian Suhaimi mengakui hatinya kini sudah dimiliki oleh seorang wanita yang dikenalinya sejak tahun lalu. Sufian, 31, bagaimanapun enggan terlalu mendedahkan identiti wanita berusia 23 tahun itu kerana bimbang dia akan menjadi perhatian ramai dan membuatkan kekasihnya itu berasa tidak selesa. “Betul, itulah teman wanita saya. Bukan hendak berahsia, tetapi saya tidak mahu terlalu berkongsi.… Continue reading Tak mahu terlalu berkongsi, Sufian Suhaimi akui kini dah ada teman wanita

Tular Gelagat Peminat Teruja Bertemu Sufian Suhaimi Dengan Kekasih.

Selepas memaklumkan dirinya sedang mengenal hati budi seseorang, penyanyi dan usahawan Sufian Suhaimi tidak pernah sesekali mendedahkan wajah wanita yang berjaya memiliki hatinya. Terbaharu, tular sebuah video di TikTok apabila salah seorang peminatnya teruja dapat berjumpa dengan Sufian ketika berada di karnival raya yang berlangsung di sekitar Kuala Lumpur, baru-baru ini. Namun, sosok tubuh seorang… Continue reading Tular Gelagat Peminat Teruja Bertemu Sufian Suhaimi Dengan Kekasih.

Setelah sekian lama menyepi, Sufian Suhaimi akui dia sedang menjalin cinta bersama seorang gadis

Penyanyi Sufian Suhaimi mendedahkan dia kini sedang mengenal hati budi seseorang wanita ketika disoal mengenai status terkini penyanyi muda tersebut. Berkongsi kepada XTRA, Sufian mengakui dia sedang menjalin cinta bersama seorang gadis. Kehidupan sekarang semakin ‘balance’, ada masa untuk keluarga, ada masa untuk peribadi, kerjaya serta anak juga. Saya sedang mengenali hati budi seseorang dan… Continue reading Setelah sekian lama menyepi, Sufian Suhaimi akui dia sedang menjalin cinta bersama seorang gadis